Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WAG200G


FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το ρουτερ Linksys WAG200G και ForthNet εως 24Mbps..Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που ασχολήθηκα με το Single Port Forwarding και Port Range Forwarding γιατι ήθελα να παίξω κάποια παιχνίδια online.Βρήκατα κατάλληλα ports και ρυθμίσεις και τις εφάρμοσα!Το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά.Κατάλαβα όμως οτι μετά από αυτό το Ιντερνέτ ήταν πολύ αργό!Απελπιστηκά αργό δηλαδή!Ξαναγύρισα τις ρυθμίσεις όπως ηταν πρίν αλλά πάλι τίποτα.Δεν μπαίνει ούτε στο MSN.Κατεβάζω με 5KB/s.Δεν ξέρω τι να πω!Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του ρούτερ λέτε να γίνει τίποτα;Με την επαναφορά μήπως χάνεται το password; Γιατί δεν το θυμάμαι.. Χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια σας παρακαλώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγώ αυτή τη στιγμή έχω το ίδιο πρόβλημα. αργό net και αδυναμία σύνδεσης στο msn. όχι απο άνοιγμα πορτών όμως. φαντάζομαι ότι είναι γενικό πρόβλημα των isp καθώς σήμερα είχε πέσει και ένα κέντρο της hol στη Θεσσαλονίκη. μην κάνεις επαναφορά εργοστασιακών γιατι θα χάσεις το password.

 

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240901

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάλαβα..Άρα δεν φταίνε οι ρυθμίσεις!Ευτυχώς.Σ'ευχαριστώ..Και εγώ στην περιοχή ροστάν είμαι.

 

οπότε αναμένουμε γείτονα. υπομονή.. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η θεσσαλονικη αν εισαστε εκει εχει προβλημα.εχει ανοιχτει σε αλλο 8εμα.και καλο ειναι να εχεις το password ωστε οτι χριαστει να μπορεις να το κανεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...