Προς το περιεχόμενο

Attica Gift Card Visa

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά η διαφορά τησ από της απλές κάρτες ταμιευτηρίου???

και γιατί είναι πιο ασφαλής από άλλες κάρτες για αγορά μέσω net ??

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί να μην ανοίξω έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου στην εμπορική που να έχω π.χ 50e να βγάλω και μια καρτα ΑΤΜ που γράφει και VISA και να κάνω την δουλεία μου από το να πάρω Attica Gift Card Visa

Δημοσ.

Γιατί και καλά με την Gift Card δεν κινδυνεύεις να σου πάρουν (αν σου πάρουν) παραπάνω χρήματα από αυτά που έχεις φορτώσει.

Για πιτσιρικάδες και τεχνοφοβικούς νομιζω...

Δημοσ.

Συμφωνώ με KWSN_Men. Και εγώ χρεωστική χρησιμοποιώ. Πρόσεξε μόνο γιατί αν θες να χρησιμοποιήσεις PayPal δεν δέχεται της Εμπορικής. Μου δέχθηκε της Alpha.

Δημοσ.
Γιατί και καλά με την Gift Card δεν κινδυνεύεις να σου πάρουν (αν σου πάρουν) παραπάνω χρήματα από αυτά που έχεις φορτώσει.

Για πιτσιρικάδες και τεχνοφοβικούς νομιζω...

αν έχεις πχ 30e πως μπορούν να σου χρεώσουν περισσότερα αν τα λεφτά που έχεις βάλει είναι ισα-ισα για την συναλλαγή σου πάλι το ίδιο πράγμα δεν είναι ???

εγώ συγκεκριμένα το θέλω για να γίνω premium στο rapidshare τι μου προτείνεται να κάνω ????

Δημοσ.

Τις πιστωτικές μπορούν ΑΝ σου κλέψουν τον αριθμό να σου τις χρεώσουν μέχρι εκεί που φτάνει το πιστωτικό σου όριο-συνήθως 1000-1500 ευρώ- ανεξάρτητα αν έχεις ή όχι χρήματα στον λογαριασμό. Ενώ με την χρεωστική άν έχεις μέσα 30ευρώ και πας να κάνεις συναλλαγή 30,01 θα στην απορρίψει.

Οι κάρτες ανάληψεις που έχουν το σήμα Βιζα είναι μεν χρεωστικές όσο έχεις λεφτά στον λογαριασμό, αλλά αν δεν έχεις χρησιμοποιούνται κανονικά ως πιστωτικές.

Δημοσ.
αν έχεις πχ 30e πως μπορούν να σου χρεώσουν περισσότερα αν τα λεφτά που έχεις βάλει είναι ισα-ισα για την συναλλαγή σου πάλι το ίδιο πράγμα δεν είναι ???

εγώ συγκεκριμένα το θέλω για να γίνω premium στο rapidshare τι μου προτείνεται να κάνω ????

αν έχεις πιστωτική κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, κατά την γνώμη μου άφοβα.

Αν δεν έχεις, και δεν θέλεις να βγάλεις, ή έχεις και φοβάσαι να την χρησιμοποιήσεις, μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη, σαν αυτήν που αναφέρεις. Υπάρχουν κι άλλες, όπως της τράπεζας Κύπρου, της eurobank, και νομίζω και της alpha. Την φορτίζεις με το ποσό που σκοπεύεις να ξοδέψεις, και δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να σου χρεώσει μεγαλύτερο ποσό.

Δημοσ.

Οι κάρτες ανάληψεις που έχουν το σήμα Βιζα είναι μεν χρεωστικές όσο έχεις λεφτά στον λογαριασμό, αλλά αν δεν έχεις χρησιμοποιούνται κανονικά ως πιστωτικές.

Αυτό που λες δεν ισχύει.. Δεν μπορούν να σου πάρουν περισσότερα λεφτά από αυτά που έχεις μέσα.

@zouve@ μην φοβάσαι τόσο πολύ. Βγάλε μια χρεωστική στην Alpha 'η στην Eurobank (θα σου πρότινα Alpha γιατί την έχω και εγώ και δουλεύει). Το PayPal είναι πολύ ασφαλείς εταιρία. Και εγώ που πλήρωσα για το rapid δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

ποιά λέτε να χρησιμοποιήσω την Attica Bank ή Eurobank ???

το καλό με την Eurobank είναι ότι έχει κοντά στο σπίτι μου Open24 ενώ η Attica είναι λίγο ψηλομακριά ....

Από Eurobank δέχετε το paypal ???

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Hey guys, ξέρει κανείς πιο είναι το χαμηλότερο ποσό με το οποίο μπορώ να επαναφορτίσω την attica gift card visa μου? Πχ 10 € μπορώ η' πρέπει παραπάνω?

Thanks in advance!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...