rovan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχω έναν υπολογιστή που έχει φορτωμένα τα Windows Server Edition 2003.Εδώ και κάποιες μέρες ο Internet Explorer δεν ανοίγει καμια σελίδα.Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα.Ο Mozilla που έχω στον ίδιο υπολογιστή δουλέυει άψογα.Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?
pisio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Αφού σου δουλεύει ο Mozilla τί τον θες τον ie ??
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ...πρόσφατα,μετά από πολύ ψάξιμο,σκίσιμο,κόλπα,κολπάκια κι αλχημείες (απεγκαταστάσεις/επανεγκαταστάσεις,"heavy" registry cleaning,scanning με avast/kaspersky,avg/ad-aware,δοκιμές με running services,"παιχνίδια" με την κάρτα δικτύου,με τον router,και με τη σύνδεση,sfc /scannow,system restore ΜΗΝΕΣ πριν,αλλάγή ακόμη και των αρχείων του registry με το ΑΡΧΙΚΟ μητρώο της εγκατάστασης από recovery console,,,,,,,o windows explorer,o internet explorer,ΚΑΙ ο αγαπημένος μου Οpera συνέχιζν ν' αρνιούνται να μπούνε Ο,ΠΟΥΔΗΠΟΤΕ....Ούτε τη σελίδα του router ανοίγανε. (Παραδόξως,ο firefox,στα παλιά του τα binaries:Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα,και τον κοίταγα και ζήλευα)(..είπαμε είμαι οπερετικός εγώ). Τους τράβηξα λοιπόν μια επανεγκατάσταση των windows και ησύχασα.Έμεινα βέβαια με την απορία TI στο διάλο είχε γίνει.Και δεν έκανα καν τον κόπο να ποστάρω στο insomnia να την ψάξω μπας και βρεθεί άκρη.Α,και δεν μπήκα επίσης στον κόπο να κάνω Windows Repair,ΜΠΑΣ και αυτό έλυνε κάτι. ΔΕΝ σου προτείνω φορμάτ.Απλά σε προετοιμάζω,να ξέρεις ότι μπορεί και να το χρειαστείς.
johnpap Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δες αν έχεις περάσει settings στην κάρτα δικτύου σου και έχεις κάνει και κάπου αλλού κάποια αλλαγή και το ξέχασες (κουφό βέβαια με κάτι τέτοιο να μπαίνει ο ένας και όχι ο άλλος αλλά...). Αν δεν σου μπαίνει με dynamic IP, δώσε static (εμένα προσωπικά τα είχε ψιλοπαίξει το router και δεχόταν μόνο static συνδέσεις). Μου έχει τύχει και εμένα να μπαίνει ο ένας browser και όχι ο άλλος. Δοκίμασε επίσης επανεγκατάσταση (όχι δεξί κλικ επιδιόρθωση, αλλά από τον device manager κάνεις κατάργηση) της κάρτας δικτύου σου (αφού πρώτα της δώσεις dynamic IP γιατί μετά αν είχες δώσει static το θυμάται το σκασμένο και δεν σε αφήνει να ξαναβάλεις την ίδια, σου λέει ότι χρησιμοποιείται) Μήπως έχεις και κανένα firewall και πείραξες τίποτα και τον μπλόκαρες?
rovan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εχει static ip οπότε μάλλον δεν είναι αυτό. Αν ήταν από την κάρτα δικτύου, δε θα έμπαινει λογικά ούτε το Mozilla.Όσο για firewall, δεν έχει ξεχωριστό.;Έχει περασμένο το Nod32 που παίζει και αυτό το ρόλο, αλλά τον έχει πάνω καιρό τώρα.
johnpap Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις? Πέντε λεπτά από το χρόνο σου...
washcloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ...λοιπόν,**** την ατυχία μου,μου ξανασυνέβη αυτό που περιέγραψα λίγο πιο πάνω.Και η πλάκα είναι ότι δεν θυμάμαι αν το είχα πάρει χαμπάρι την άλλη φορά.Το θέμα είναι πως αυτή τη φορά το πήρα.Και δεν ξέρω αν θα εξυπηρετήσει εσένα,αλλά αν είσαι τυχερός,μπορεί:Έχοντας κατεβάσει και χρησιμοποιώντας έναν "youtube downloader" (τον atube catcher συγκεκριμένα),είδα ότι έχει μέσα στον φάκελο εγκατάστασης ακόμα 2 προγράμματα για video snatching,1 εκ των οποίον ονόματι "smart media hunter".E λοιπόν,αυτό το μπασταρδάκι μου την έκανε τη δουλειά!Αφού το έτρεξα(και δεν έκανε και τίποτα),δεν ξέρω πώς και γιατί και πού και ποιός,αλλά φαίνεται ότι με "κάποιον τρόπο" επηρρέασε ΠΑΛΙ I.E. και Opera,και δεν ανοίγαν τίποτα!Έτυχε όμως και πρόσεξα να το αναφέρει στο title bar του ο I.E. !!!!πήγα και "ξήλωσα" λοπόν το atube catcher(και μαζί του "έφυγε" και το "smart media bastard")(..βέβαια αμέσως μετά το...επανεγκατέστησα,γιατί το atube catcher-κι όχι ο άλλος διάολος-ΕΙΝΑΙ πολύ καλό πρόγραμμα..),και ως εκ θαύματος οι 2 browser δουλεύουν πάλι!(..και πήρα 1 τρομάρα...).Λοιπόν,επειδή μάλλον είναι "απίθανο" να έχεις το ίδιο πρόγραμμα να σου κάνει τη "νίλα",παίζει να έχεις-παρ' ολ' αυτά- κάποιο άλλο που την κάνει...Ψαξ' το απεγκαθιστώντας "ύποπτα" προγράμματα λέω εγώ....
rovan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ναι κι εγω σκεφτομαι οτι καποιο προγραμμα την κανει τη δουλεια.Αλλα δεν ξερω πιο!Θα διαγραψω ολα τα αμφιβολου ποιοτητας προγραμματα μπας και καταφερω τιποτα!
giorgosa5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 παιδια εχω προβλημα με ενα laptop δεν ανοιγη τον internet explorer δεν μπαινει πουθενα διαβασα τα προηγουμενα posts αλλα δεν εχω βγαλει καποια ακρη μηπως υπαρχει καποια προταση??? pls sos!
xania4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Αφού σου δουλεύει ο Mozilla τί τον θες τον ie ?? Ακριβώς αυτό πέστα χρυσόστομε.
xania4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ...λοιπόν,**** την ατυχία μου,μου ξανασυνέβη αυτό που περιέγραψα λίγο πιο πάνω.Και η πλάκα είναι ότι δεν θυμάμαι αν το είχα πάρει χαμπάρι την άλλη φορά.Το θέμα είναι πως αυτή τη φορά το πήρα.Και δεν ξέρω αν θα εξυπηρετήσει εσένα,αλλά αν είσαι τυχερός,μπορεί:Έχοντας κατεβάσει και χρησιμοποιώντας έναν "youtube downloader" (τον atube catcher συγκεκριμένα),είδα ότι έχει μέσα στον φάκελο εγκατάστασης ακόμα 2 προγράμματα για video snatching,1 εκ των οποίον ονόματι "smart media hunter".E λοιπόν,αυτό το μπασταρδάκι μου την έκανε τη δουλειά!Αφού το έτρεξα(και δεν έκανε και τίποτα),δεν ξέρω πώς και γιατί και πού και ποιός,αλλά φαίνεται ότι με "κάποιον τρόπο" επηρρέασε ΠΑΛΙ I.E. και Opera,και δεν ανοίγαν τίποτα!Έτυχε όμως και πρόσεξα να το αναφέρει στο title bar του ο I.E. !!!!πήγα και "ξήλωσα" λοπόν το atube catcher(και μαζί του "έφυγε" και το "smart media bastard")(..βέβαια αμέσως μετά το...επανεγκατέστησα,γιατί το atube catcher-κι όχι ο άλλος διάολος-ΕΙΝΑΙ πολύ καλό πρόγραμμα..),και ως εκ θαύματος οι 2 browser δουλεύουν πάλι!(..και πήρα 1 τρομάρα...).Λοιπόν,επειδή μάλλον είναι "απίθανο" να έχεις το ίδιο πρόγραμμα να σου κάνει τη "νίλα",παίζει να έχεις-παρ' ολ' αυτά- κάποιο άλλο που την κάνει...Ψαξ' το απεγκαθιστώντας "ύποπτα" προγράμματα λέω εγώ.... Υπάρχουν κάτι προγράμματα όμως που σου μαμούν τελείως το pc.Αν θέλεις έχω ένα άλλο καλό youtube donwloader που τα μετατρέπει και σε avi αυτόματα όταν τα κατεβάζει.
Berolinezos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πάλι καλά που λειτουργούσε και ο Mozilla, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δέν λειτουργεί τίποτα.
Trelloneritis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εμένα, απο την άλλη, δουλεύει μια χαρά ο IE7 αλλά έπειτα απο αναβάθμιση hardware και format για να κάνω καθαρή εγκατάσταση των XP δεν μου παίζει clips του Youtube. Με άλλα sites που χρησιμοποιούν flash player δεν έχω προβλημα (π.χ. Kazani.gr). Καμμιά ιδέα?
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ακριβώς αυτό πέστα χρυσόστομε. Μα αυτό είναι λύση "πρόχειρη"...Όσο "κακή" φήμη κι αν έχει ο Ι.Ε. , υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι απαραίτητος :Πχ για updates,και κάποια sites ΕΙΤΕ δεν εμφανίζουν καν το περιεχόμενό τους σε άλλον browser,είτε έχουν κάποια λειτουργία (video συνήθως) που πάλι μόνο με Ι.Ε. είναι εφικτή-δυστυχώς ναι μεν,αλλά συμβαίνει. Επίσης ευχαριστώ για την προσφορά για εναλλακτικό youtube downloader,αλλά όπως είπα,δεν απεγκατέστησα τον atube catcher και εκεί τελείωσε το θέμα...Το έκανα γιατί έτσι μόνο "βγήκε" και η άλλη εφαρμογή,το "smart media hunter",που ήταν "πακέτο" στην επιλογή γι' απεγκατάσταση.Στη συνέχεια τον atube catcher τον επανεγκατέστησα,γιατί όντως είναι "φοβερό" πρόγραμμα-και φυσικά έχει ΚΑΙ αυτός επιλογές για μετατροπή του flv που κατεβαίνει από youtube σε διάφορα format...Aπλά δεν ξανακουμπάω το smart media hunter που εγκαθίσταται ΚΑΙ αυτό με την εγκατάσταση (αν και περίεργο,γιατί όταν το είχα προτοδοκιμάσει,δεν μου είχε κάνει τέτοια χουνέρια...Και μάλιστα σε κάποια site που "θεωρητικά" τα video δεν είναι downloadable,από "κλασσικούς" flv downloaders,αυτό είχε κάνει δουλειά...Anyway...) Θα σου πρότεινα μάλιστα να τον δοκιμάσεις....και εσύ (τον atube catcher).Γιατί το να επιλέξω αυτόν,δεν το έκανα "τυχαία",δοκίμασα 5-6 μαζεμένους,και με "κέρδισε" αυτός...Κι από περιέργεια,εσύ για ποιόν downloader έλεγες ; @Trelloneritis : Κάνε "αναβάθμιση" στους τελευταίους flash και shockwave players από το site της Adobe.
Trelloneritis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Τους εχω ήδη εγκαταστήσει. Ο Flash Player είναι version 9.0.115.0 και ο Shockwave 10.2.0.023. Στο Youtube μου βγάζει το μύνημα "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.