zatara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας, Εχω μια εβδομαδα που εχω στειλει στην hol το παρακατω μηνυμα και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (στην forthnet πηρα την επομενη μερα) ας μου απαντησεται εσεις τουλαχιστον γιατι απο hol μερια δεν βλεπω φως. Λοιπον το σπιτι μου ειναι καινουργιο ειμαι ο πρωτος που μπηκα και οπως καταλαβαινεται δεν υπαρχει ουτε υπηρχε ποτε ΟΤΕ. Προσωπικα θα με ενδιεφεραι να βαλω το πακετο της hol double play με 24 ευρω αλλα εχω μια απορια.Θα χρειαστει να κανω πρωτα συνδεση στον ΟΤΕ η οχι και επισης αν δεν χρειαζεται να μιλησω με τον ΟΤΕ γιατι στα δικαιολογητικα ζητουν αντιγραφο λογαριασμου ΟΤΕ αφου ποτε δεν ειχα ? Η περιοχη μου καλυπτεται απο το δικτυο της hol και ακομα ο πανω οροφος απο εμενα θα αποκτησει ΟΤΕ συντομα (εχει γινει η αιτηση απο οσο εμαθα) αν αυτο μπορει να βοηθησει καπου απλα το αναφερω. Περιμενω της απαντησεις σας ...
PlaStiK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την πληροφόρησή μου απευθείας απο την εταιρία, για να είναι απο τα "επίσημα χείλη" και να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Αν δεν απαντούν σε email, παρε στο τηλεφωνικό τους κέντρο (13844). Αν ούτε εκεί ξέρουν να σου πουν, τότε δεν θα πρέπει να σου εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη.
zatara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 τηλεφωνο δεν μπορω να τους βρω ΠΟΤΕ και ελεγα μηπως καποιος απο το insomnia ειχε περασει παρομοια κατασταση και ηξερε ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Η εμπειρια λεει οτι αν δεν εχεις γραμμη ΟΤε θα αργησει πολυ οποιοσδηποτε εναλακκτικος να σου βαλει γραμμη. Εχω φιλο με περιπτωση σαν εσενα που απο on (off) telecom περιμενει γραμμη απο τον Σεπτεμβριο του 2007 !!!! Αντιθετα φιλος που εβαλε γραμμη ΟΤΕ και την διεκοψε μεσω netone σε τρεις μερες απο οταν μπηκε η γραμμη , σε 20 μερες ειχε γραμμη απο netone. Του το ειχαν επιβεβαιωσει οτι κατι τετοιο θα συνεβενε και απο netone πριν κανει οτιδηποτε. Ξοδεψε 40 ευρω παραπανω (γραμμη ΟΤΕ) αλλα εκανε την δουλεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.