Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ψηφιακη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον.Εχω αγορασει μια ψηφιακη ΗΡ απο κυπρο τα χριστουγεννα.Χτες ομως καθως εβγαζα φωτογραφιες χαλασε το φλας...Δεν δουλευε καθολου.Η απορια μου ειναι επειδη εγω ειμαι θεσσαλονικη τωρα η εγγυηση θα ισχυει εδω ή θα πρεπει να την στειλω κυπρο.και δευτερον αν ισχυει εδω η εγγυηση που μπορω να την παρω αν ξερει κανενας σαλονικιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Χωρίς να είμαι σίγουρη, μπορείς ίσως να ρωτήσεις στο πλαίσιο και να σου πούνε.Ίσως να υπάρχει κάπου service της HP. Για να ισχύει όμως θα πρέπει να δώσεις την απόδειξη αγοράς σου. Την έχεις μαζί σου?

Αν μου επιτρέπεις, ποιο μοντέλο έχεις? Ενδιαφέρομαι για το Ρ 837, γιατί το βρήκα σε καλή τιμή, αλλά κολλάω στο ότι δεν έχει λειτουργία red eye reduction, παρά μόνο ως διόρθωτική μέσα στην μηχανή. Ο άντρας μου έχει γαλάζια μάτια, και όπως καταλαβαίνεις βγαίνει ως συνήθως σαν βαμπίρ. Η απάντησή θα με βοηθούσε να αποφασίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι κι αλλιώς την εγγύηση δεν στην παρέχει το κατάστημα (Πλαίσιο, κλπ) αλλά η ίδια η HP. Κάποια καταστήματα απλά στέλνουν για λογαριασμό σου την κάμερα και αλλά όχι.

 

Οπότε αν είσαι εντός εγγύησης, θα πρέπει να μιλήσεις με το service της HP και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...