dealer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 WizeMan αν θες γράψτα δημόσια να τα διαβάσουμε κ μεις.Προσωπικά είμαι περίεργος για το ζήτημα
-nick- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 http://www.stevepavlina.com/blog/2006/04/how-to-squash-negative-thought-patterns/ http://www.stevepavlina.com/blog/2005/03/take-the-red-pill/
mithrid Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα κ πιστευω οτι απο μικρη ηλικια ολο κ καποιος θα ειναι master του νου,αν καθισει κ δει πραγματικα τους ανθρωπους,χωρις συμφεροντα.. παραδειγμα κοινωνικης εγκεφαλοπαθειας:καποτε(ακομα κ τωρα)λενε..ειναι αδυνατον να εχεις φιλη μια γυναικα
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 bibibo οσα και να πω, δεν θα βγει τιποτα. εσυ τι θες να κανεις?
lefi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 εχω διαβασει μολις 2 βιβλια για το nlp και αυτα που λεει, πιανουνε. και δεν λεω πιανουνε σε μενα, πιανουνε σε αλλους οταν τους τα κανω. Γιατί 2 ελπίζω να μην πλακώσεις τα βιβλία. Είμαι υπέρ του να ψαχνόμαστε άλλωστε αυτό με ώθησε στην βιβλιοθήκη μία φορά στο ράφι με την ψυχολογία και άνοιξα ένα από αυτά τα βιβλία. Αρκεί να μην δίνουμε την ευκαιρία σε τυχάρπαστους να μας εκμεταλέυονται. Φυσικά δεν πιστεύω αυτά που λέγονται παραπάνω ότι μαντεύεις τα νούμερα του λόττο. Έχεται υπόψιν σας ότι όπου υπάρχει φιγούρα δεν υπάρχει πράξη, για εμένα ο σωστός πνευματιστής ή συγγραφέας ψυχολογίας είναι σαν τον λούκι λουκ. Δεν το παίζει μάγκας είναι.Δεν χρειάζονται 5-6 βιβλία ένα και καλό (στημ ύστατη περίπτωση 2).
mithrid Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 καποιος να μας τα κανει e-book γινεται?υπαρχουν ενδιαφερομενοι....
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 http://www.amazon.com/Frogs-Into-Princes-Linguistic-Programming/dp/0911226192 αν παρεις 1 παιρνεις μονο αυτο.
WizeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 http://www.amazon.com/Frogs-Into-Princes-Linguistic-Programming/dp/0911226192αν παρεις 1 παιρνεις μονο αυτο. Μπράβο Τούφα, το βασικό βιβλίο του Νευρογλωσσικού. Αν και υπάρχει και Ελληνική βιβλιογραφία (μεταφρασμένα αλλά και από Έλληνες συγγραφείς). Ρε παιδιά εγώ να σας πω ότι θέλετε απλώς ρωτήστε με τις απορίες σας. Η μέθοδος Σίλβα είναι πολύ καλή για αρχή. Προσωπικά με βοήθησε στην καταπολέμιση του στρες, στην μνήμη (έχει μια τεχνική με κλειδιά), ήταν επίσης και μια καλή έναρξη για την ενασχόληση μου με τον ΝΓΠ. Έχει και κάποια extreme πράγματα (το λεγόμενοι ESP) και κάποιοι ίσως είναι δύσπιστοι σε αυτά, ωστόσο καλό είναι να τα ακούμε όλα και να είμαστε δεκτικοί, μπορεί να μας χρησιμεύσουν. Ο ΝΓΠ καθαρά σαν σεμινάριο ναι μεν είναι πιο scientific, έχει φοβερή πρακτική εφαρμογή στη ζω,, Απλώς πρέπει να το ψάξετε λίγο, να διαβάσετε βιβλία για να μπορέσετε να κατανοήσετε 100% το σεμινάριο. Δεν είναι καθαρά επιστημονικό, ίσα ίσα είναι αρκετά επεξηγηματικός, απώς δεν φτάνει ένα σεμινάριο (αυτό για τους τεμπέληδες μας που δεν διαβάζουν βιβλία και δεν ασχολούνται πέρα από το να παρακολουθήσουν το σεμινάριο). Τα αποτελέσματα που θα έχετε θα είναι φοβερά, όσον αφορά την επικοινωνία πρώτα με τον εαυτό σας, ύστερα με τους άλλους, το πως να δώσετε στον άλλον να καταλάβει αυτό που θέλετε και φυσικά πως να λύσετε τα προβλήματά σας (να αποβάλετε κάποιες κακές συνήθειες), να μεγαλώσετε τον κύκλο της προσωπικής σας ασφάλειας, να δημιουργήσετε ευεργετικούς νευροσυσχετισμούς-άγκυρες. Γνώμη μου είναι πως αν ΟΝΤΩΣ ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε, και ΟΝΤΩΣ θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας (και κατ' επέκταση τους άλλους) τότε αξίζουν τα ?. ρωτήστε με ότι άλλο θέλετε...
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 πες μερικες εμπειριες σου που εκανες πραξη οτι λεει. εγω μονο με κοπελες το κανω μερικες φορες , και ξερω ελαχιστα.
WizeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 πες μερικες εμπειριες σου που εκανες πραξη οτι λεει.εγω μονο με κοπελες το κανω μερικες φορες , και ξερω ελαχιστα. Κοίτα δεν είναι μόνο θέμα συγκεκριμένων εμπειριών, αλλά στάσης ζωής. Φυσικά όπως και εσύ είπες με κοπέλες, αλλά και σε άλλα "κολλήματα" ας πούμε, όπως δυσκολία επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης με άτομα από το οικογενειακό μου και το φιλικό μου περιβάλλον, λήψη αποφάσεων (κλασικός αναποφάσιστος), αλλά κυρίως διώξιμο του στρες και καταπολέμιση κάποιων συγκεκριμένων φοβιών.
-nick- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κοίτα δεν είναι μόνο θέμα συγκεκριμένων εμπειριών, αλλά στάσης ζωής. Φυσικά όπως και εσύ είπες με κοπέλες, αλλά και σε άλλα "κολλήματα" ας πούμε, όπως δυσκολία επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης με άτομα από το οικογενειακό μου και το φιλικό μου περιβάλλον, λήψη αποφάσεων (κλασικός αναποφάσιστος), αλλά κυρίως διώξιμο του στρες και καταπολέμιση κάποιων συγκεκριμένων φοβιών. Σχετικά είναι και τα 2 λινκς που παρέθεσα, αναφέρεται και εκεί NLP,ειδικά στο δεύτερο του πως να κάνεις τις αρνητικές σκέψεις θετικές
mithrid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 καλα θα ηταν να καθισουμε να κατανοησουμε πρωτα τον ρολο του υπαρχω και για ποιο λογο ζω,κατοπιν να καταλαβουμε τις αναγκες μας και πως επηρεαζουν τους γυρω μας και τελος...το σταδιο της αγαπης και του παθαινω...προβληματισμοι πολλοι μεχρι κατανοησης των εννοιων κ μονο,αλλα ο καθενας εχει τον τροπο του
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 με την άδεια σου ]nick[ Μυριάδες αγριολούλουδα, φθινοπωρινό φεγγάρι Δροσερό καλοκαιρινό αεράκι, παγερό χιόνι- Διώξε από το μυαλό σου τις σκέψεις Και τρέξε να χαρείς τις εποχές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.