frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 θα επιμείνω. Αυτό που λέω εγώ είναι πανκ-ροκ. Αυτό που λες εσύ τείνει προς τον καθαρό πανκοτουρισμό, χωρίς βέβαια να φτάνει το μεγαλείο του Καλά πλέον με την κόρη μου, όπως και να το κάνω διακοπές το λέω αλλά λέμε τώρα.. για αντισκηνο κτλ θελει να πας καπου με παρεα και αλλους με αλλες σκηνες κτλμονος η με την κοπελια ε οσο ναναι.... Μπαα με την κόρη και τη γυναίκα μου Β. Ευβοια μόνοι μας ελεύθερο μια χαρά περάσαμε. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν κανένα άλλο πιτσιρίκι για την κόρη μου, αλλά από την άλλη δύσκολα θα άντεχα και τους γονείς του.
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 για αντισκηνο κτλ θελει να πας καπου με παρεα και αλλους με αλλες σκηνες κτλμονος η με την κοπελια ε οσο ναναι.... το αντίσκηνο το πρότεινα σε αντικατάσταση του τροχόσπιτου. Όπου θα πήγαινες με το τροχόσπιτο, μπορείς να πας με το αντίσκηνο (κι ακόμα παραπέρα). Μόνος θες; Με παρέα θες; Φρη θες; Σε οργανωμένο; Όπου θες.
ageliko445 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δε διαφονω μαζι σου λεφτερμανν αλλα αλλη φαση το ενα αλλο το αλλο. εδω λεμε για τροχοσπιτο. κοτσαδορο φθηνο που να απευθυνθω ρε παιδια? εκτος απο το κοστος της αγορας του τροχοσπιτου για αδιες κτλ ξαναπεστε μου ποιο αναλυτηκα τι χρειαζετε κ ποσο θα παει το μαλλι?
Romanos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλλημερα. κε εγο θελω να παρο ενα τροχοσπιτο για μονιμη κατοικια, αλλα ειμε ασχετος τελειος. για καθε πληροφορια, σας ευχαρηστω.
Romanos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλλημερα. κε εγο θελω να παρο ενα τροχοσπιτο για μονιμη κατοικια, αλλα ειμε ασχετος τελειος. για καθε πληροφορια, σας ευχαρηστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν ακούσω τι έχει να πει ο paredwse για τροχόσπιτα-τροχοκίνητα κλπ στη θέση σου δεν θα κοίταζα αγγελίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν ακούσω τι έχει να πει ο paredwse για τροχόσπιτα-τροχοκίνητα κλπ στη θέση σου δεν θα κοίταζα αγγελίες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν ακούσω τι έχει να πει ο paredwse για τροχόσπιτα-τροχοκίνητα κλπ στη θέση σου δεν θα κοίταζα αγγελίες. Γιατί να πει ο κακομοίρης ο paredwse; Ο paredwse δεν ξέρει από τροχόσπιτα και τροχοκίνητα αλλά δεν θα ήθελε να έχει τέτοιο ως μόνιμη κατοικία γιατί δεν θα'χε χώρο να βάλει τα DVD του και τα Mac του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν ακούσω τι έχει να πει ο paredwse για τροχόσπιτα-τροχοκίνητα κλπ στη θέση σου δεν θα κοίταζα αγγελίες. Γιατί να πει ο κακομοίρης ο paredwse; Ο paredwse δεν ξέρει από τροχόσπιτα και τροχοκίνητα αλλά δεν θα ήθελε να έχει τέτοιο ως μόνιμη κατοικία γιατί δεν θα'χε χώρο να βάλει τα DVD του και τα Mac του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.