Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Διαβάζω στο ΣΚΑΪ ότι η ΔΕΗ θα δίνει λίστα με τις περιοχές και τις ώρες που θα κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα. Επειδή αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως την Τετάρτη και έχει ήδη επηρεαστεί η δουλειά μου, έστω και αυτός ο προγραμματισμός θα με βοηθήσει. Όμως, το link που δίνει ο ΣΚΑΪ βγάζει service unavailable (και υποτίθεται ότι είναι το site της ΔΕΗ). Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτή τη λίστα και πού μπορεί να βρεθεί; Θα παρακαλούσα να περιοριστούμε σε πληροφορίες και να μην κάνουμε εδώ κουβέντα για το πώς και το γιατί απεργούν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μην πολυεμπιστευεσαι τετοιες λιστες γιατι το που και ποτε και αν θα κοπει το ρευμα εξαρταται απο ασταθμητους παραγοντες με κυριο παραγοντα την ζητηση ρευματος καθε στιγμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο κύριος παράγοντας είναι πόσο χαραμοφάηδες και ανεξέλεγκτοι γλύφτες είναι, γιατί μπορεί εμείς κάτι λίγοι να μην είχαμε ρεύμα για 3 ώρες όμως λίγο παραπέρα, στην βιομηχανική ζώνη, όλα τα εργοστάσια λειτουργούσαν κανονικότατα. Χίλιοι κάτοικοι πόσο είναι; Μισό εργοστάσιο με το ζόρι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο κύριος παράγοντας είναι πόσο χαραμοφάηδες και ανεξέλεγκτοι γλύφτες είναι, γιατί μπορεί εμείς κάτι λίγοι να μην είχαμε ρεύμα για 3 ώρες όμως λίγο παραπέρα, στην βιομηχανική ζώνη, όλα τα εργοστάσια λειτουργούσαν κανονικότατα. Χίλιοι κάτοικοι πόσο είναι; Μισό εργοστάσιο με το ζόρι. Φανταζεσαι αν το εκοβαν στα εργοστασια ποσες ανθρωποωρες θα χανοντουσαν και δεν θα τις πληρωνοντουσαν οσοι δουλευαν εκει ???
lefterhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κατάφερε να μου ερθει η αρχικη σελιδα της ΔΕΗ. Το λινκ για το προγραμμα διακοπων ειναι: http://www.dei.com.gr/ecPage.aspx?id=4246&nt=18&lang=1 αλλα δεν μου εχει ανοιξει ακομα....Μαλλον εχει "πεσει" ολη η Ελλαδα στο server τους για να το κατεβασουν. Goodnight and good luck... Τελικα κατεβηκε... Μαλλον το ανανεωνουν ανα 2ωρο?? Τωρα δειχνει τις διακοπες για το διαστημα 15:00-17:00 πανελλαδικα.
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 στην δεη τους φτανει η αυξηση που εγινε πριν μηνα ή που 'κοψαν' το νυχτερινο τιμολογιο για να πληρωσουν τους εργαζομενουν? δεν φτανει π το ακριβοπληρωνουμε αλλα για μαλακιες δικες του με το ανεβοκατεβασματα τασης πληρωνουμε κ χαλασμενα τροφοδοτικα. σβηστα φαναρια.κλειδωματα στα παλια ασανσερ... edit:λογο ασφαλιστικου γινετε τελικα οτι απο το καλο τους ταμειο θελουν να τους βαλουν στο ικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 στην δεη τους φτανει η αυξηση που εγινε πριν μηνα ή που 'κοψαν' το νυχτερινο τιμολογιο για να πληρωσουν τους εργαζομενουν?δεν φτανει π το ακριβοπληρωνουμε αλλα για μαλακιες δικες του με το ανεβοκατεβασματα τασης πληρωνουμε κ χαλασμενα τροφοδοτικα. Οταν η Διοικηση ενδιαφερεται μονο για το κερδος εστω και αν δεν το πετυχαινει αυτα συμβαινουν.Δεν φταιμε εμεις οι υπαλληλοι. Ο Κος Toyota-ας τι ξερει απο ΔΕΗ ???? Το αν ειναι καλος managment λιγη σημασια εχει αν δεν ξερει τα εσω μιας επιχειρισης.
Γηρυόνης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο κύριος παράγοντας είναι πόσο χαραμοφάηδες και ανεξέλεγκτοι γλύφτες είναι, γιατί μπορεί εμείς κάτι λίγοι να μην είχαμε ρεύμα για 3 ώρες όμως λίγο παραπέρα, στην βιομηχανική ζώνη, όλα τα εργοστάσια λειτουργούσαν κανονικότατα. Χίλιοι κάτοικοι πόσο είναι; Μισό εργοστάσιο με το ζόρι. Αιγέας δε μας τα λες καλά. Η ΔΕΗ κάνει κοινωνικό έργο, δε νοιάζεται για τους βιομήχανους και ούτε παίρνει μίζες. Σύμπτωση ήτανε ότι τα εργοστάσια λειτουργούσανε κανονικά.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Φανταζεσαι αν το εκοβαν στα εργοστασια ποσες ανθρωποωρες θα χανοντουσαν και δεν θα τις πληρωνοντουσαν οσοι δουλευαν εκει ??? Γενικά, κάποιος που κλείνει με λίστες τα φανάρια στους δρόμους, δεν είναι κάποιος για τον οποίο θα φρέναρα στη διάβαση. Πιστεύω πως τα αιτήματά τους είναι δίκαια, αλλά όταν έχεις βγάλει σύστημα απορευματοδότησης (σικ) σε τέτοιο προμελετημένο βαθμό, ε, μηδέν.
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι τα αιτήματα είναι δίκαια αλλά όταν μου στείλουν 200+ ευρώ λογαριασμό τότε τα δικά μου δίκαια παράπονα ποιος θα τα ακούσει? κανείς.... οπότε ας βρούνε άλλο τρόπο να τα διεκδικήσουν γιατί οι αποζημιώσεις των επιχειρήσεων θα είναι τεράστιες με αποτέλεσμα να την τρώμε εμείς την τελική π....
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εν τω μεταξύ σε κάποια μέρη της Αγίας το ρεύμα δεν έπεσε ούτε λεπτό. Υποψιάζομαι πως παίζει θέμα με τον Δημόκριτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι τα αιτήματα είναι δίκαια αλλά όταν μου στείλουν 200+ ευρώ λογαριασμό τότε τα δικά μου δίκαια παράπονα ποιος θα τα ακούσει?κανείς.... οπότε ας βρούνε άλλο τρόπο να τα διεκδικήσουν γιατί οι αποζημιώσεις των επιχειρήσεων θα είναι τεράστιες με αποτέλεσμα να την τρώμε εμείς την τελική π.... Ο Κυριος Τακης !!!! [email protected] 210 5234604 Πηγη: www.dei.com.gr
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εν τω μεταξύ σε κάποια μέρη της Αγίας το ρεύμα δεν έπεσε ούτε λεπτό.Υποψιάζομαι πως παίζει θέμα με τον Δημόκριτο. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν περιοχές που διαθέτουν "γραμμές ασφαλείας" όπου το ρεύμα δεν κόβεται. Στο Καλαμάκι, για παράδειγμα, υπάρχουν δρόμοι από όπου περνούσαν γραμμές συνδεδεμένες με το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού (διάδρομοι προσέγγισης). Btw, ακόμη να αξιωθώ να δω αυτή τη σελίδα της ΔΕΗ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έχω ακούσει ότι υπάρχουν περιοχές που διαθέτουν "γραμμές ασφαλείας" όπου το ρεύμα δεν κόβεται. Στο Καλαμάκι, για παράδειγμα, υπάρχουν δρόμοι από όπου περνούσαν γραμμές συνδεδεμένες με το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού (διάδρομοι προσέγγισης). Btw, ακόμη να αξιωθώ να δω αυτή τη σελίδα της ΔΕΗ. Γραμμεςς χαμιλης τασης που τροφοδοτουν Νοσοκομεια κλπ αποφευγουν να τις κοψουν.Τυχεροι και οι εκει κατοικουντες.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Οταν η Διοικηση ενδιαφερεται μονο για το κερδος εστω και αν δεν το πετυχαινει αυτα συμβαινουν.Δεν φταιμε εμεις οι υπαλληλοι. Ο Κος Toyota-ας τι ξερει απο ΔΕΗ ???? Το αν ειναι καλος managment λιγη σημασια εχει αν δεν ξερει τα εσω μιας επιχειρισης. Πάντως δεν την έκανε τη ΔΕΗ από κερδοφόρα ζημιογόνα ο Τογιότας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.