Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kάπου διάβασα οτι οι λαοί έχουνε για πολιτικούς αυτούς που τους αξίζουνε..

Δηλ εμείς έχουμε τώρα: Έναν Κωλοτουμπα, Εναν Τρελαντωνη και έναν... Αξιόπουστα ??

Έτσι άκουσα παιδιά μες στη βουλή δεν τα λέω εγώ.. να με συγχωρέσετε

Πια ΔΕΗ και Πιο Κράτος, Ένα Μπο!@@@λο είμαστε---> (Ο Δώνης το είπε όχι εγώ..)

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών ηλεκτρικού ρεύματος

http://www.naftempor....asp?id=1997776

Το είδα κι εγώ στο In.gr αυτό. Ξύπνησα όταν θα έπρεπε να έρχεται πάλι το ρεύμα στην περιοχή μου, αλλά το PC ήταν όπως το άφησα.

Έγινε όντως η διακοπή σε κανέναν;

Δημοσ.

Που μπορούμε να βρούμε το πλήρες πρόγραμμα αστείων-ειρωνικών post του χρήστη PCharon για να γελάμε?

εκει βαζουνε τις διακοπες λογω συντηρησης/εργων, όχι για απεργία νομιζω. συνήθως βγαζουνε ανακοινωση στο site κατω κατω...

Προφανώς και έψαξα στο site του ΟΤΕ :

Προγραμματισμένες Διακοπές

Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΗ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων της, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Κι επειδή υπάρχει μια ασάφεια αν αυτές οι διακοπές αναφέρονται για λόγους έργων ή της απεργίας όπως ανέφεραν και οι επόμενοι χρήστες είπα να ρωτήσω. Όσοι βαριούνται ή τους ενοχλούν οι κατά την γνώμη τους άσκοπες ερωτήσεις μπορούν και να μην απαντάνε.

Επιπλέον στην αρχική σελίδα στο pop up μήνυμα λέει :

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα το βράδυ της 21ης Ιουνίου

και επειδή η λέξη ενδεικτικό δεν μου άρεσε είπα να ρωτήσω για πλήρες.

Μόλις πας στην αρχική σελίδα της ΔΕΗ, θα δεις αυτό.

post-137124-0-95203600-1308731419_thumb.png

Επιπλέον στην αρχική σελίδα στο pop up μήνυμα λέει :

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα το βράδυ της 21ης Ιουνίου

Με το ενδεικτικό εννοούν κάτι ή είναι το σύνολο των διακοπών?

Δημοσ.

Με το ενδεικτικό εννοούν κάτι ή είναι το σύνολο των διακοπών?

οτι μπορει να σε πιάσει, μπορει και όχι. φιλαράκι που ήτανε να του κοπει όπως έλεγε στο προγραμμα προχτες, δεν του κοπηκε. άλλοι διαβασα ότι τους το κοψανε και παραπανω απο 1 ώρα που ελεγε...

Δημοσ.

οτι μπορει να σε πιάσει, μπορει και όχι. φιλαράκι που ήτανε να του κοπει όπως έλεγε στο προγραμμα προχτες, δεν του κοπηκε. άλλοι διαβασα ότι τους το κοψανε και παραπανω απο 1 ώρα που ελεγε...

μάλιστα...

Επίσης λέει:

Προγραμματισμένες περικοπές ρεύματος το βράδυ της 21.06.11

άρα για σήμερα δεν έχει βγει ακόμα να υποθέσω?

Δημοσ.

Έχει και σήμερα; 48ωρη νόμιζα οτι ήταν. Απο ανακοίνωση που διάβαζα χθες πάντως, έλεγαν πως δε θα γίνεται διακοπη 2 φορές στην ίδια περιοχή. Το πάνε κυλιόμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...