-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Οντως μεχρι τις 28 ειναι. Σε μας κοπηκε λιγο χτες, περισσοτερο την δευτερα ...
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ευτυχώς που έχουν βγάλει και πρόγραμμα τα αρχίδια. Όποτε γουστάρουν κόβουν.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ευτυχώς που έχουν βγάλει και πρόγραμμα τα αρχίδια. Όποτε γουστάρουν κόβουν. Πες τα! Και εγώ σήμερα λέω κάτσε να δω το πρόγραμμα , το checkάρω και δεν είχε μέσα την περιοχή μου , λέω ωραία .. και μετά από μιση ώρα .. διακοπή ρεύματος ..
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εμένα πριν λίγο μου τα σκάσανε. Με το που έδυσε ο ήλιος, σκοτάδια. Την ώρα που μαγείρευα. Θέλω πάρα πολύ να πεθάνουν.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Α, τελικα δεν κοβουν το ρευμα μονο στα δυτικα .. Νταξ, εδω τις πρωτες μερες ηταν λιγο γαμησι, τωρα ευτυχως δεν παιζει προβλημα.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εμένα πριν λίγο μου τα σκάσανε. Με το που έδυσε ο ήλιος, σκοτάδια. Την ώρα που μαγείρευα. Θέλω πάρα πολύ να πεθάνουν. Είχαν κάνει και πριν καιρό ανάλογη διακοπή λόγο απεργίας και μαγείρευε η μάνα μου πολλά φαγητά γιατί είχαμε καλεσμένους και το κόψανε απροειδοποίητα και είχε μείνει με τόσα ταψιά και κατσαρόλες με μισομαγειρεμένα φαγητά. Τόσες κατάρες τους έχουμε ρίξει , ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ κάποια θα πιάσει.
scullyist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέχρι το μεσημέρι ας μου το κόβουν όσο θέλουν. Απο 'κει και πέρα μαύρο φίδι που τους έφαγε, ειδικά αν είναι το βράδυ. =P
skiabox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εντάξει μωρέ ας είναι καλά η μπαταρία του MacBookPro. Γύρω στο 30% ξόδεψα κατά την διακοπή.
antonis7apoel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Που βλεπουμε την λιτσα με της περιοχες που κοβουν?
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 εδω συνήθως το εχουν ανακοινωση πρωτη μουρη.
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Νωρίς νωρίς σήμερα η διακοπή, πάλι καλά που πρόλαβα και ήπια καφέ. Και φυσικά εννοείται καμία ειδοποίηση στο site τους. Εύχομαι να ιδιωτικοποιηθούν άμεσα και να σταλθούν στα σπίτια τους οι γνωστοί με τις αντιαισθητικες μούρες. Αι στο διάολο κάθε καλοκαίρι όμηροι της ΓΕΝΟΠ.....
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εύχομαι να ιδιωτικοποιηθούν άμεσα και να σταλθούν στα σπίτια τους οι γνωστοί με τις αντιαισθητικες μούρες. Αι στο διάολο κάθε καλοκαίρι όμηροι της ΓΕΝΟΠ...../img] ετσι ετσι. :devil:
Alxnks Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εύχομαι να ιδιωτικοποιηθούν άμεσα και να σταλθούν στα σπίτια τους οι γνωστοί με τις αντιαισθητικες μούρες. Αι στο διάολο κάθε καλοκαίρι όμηροι της ΓΕΝΟΠ..... +1 ! Εμάς πάλι, μας το κόψανε 10:50..μπήκα μόλις τώρα να δω τι λένε στο site και μας είχαν προγραμματισμενους για 11:30-13:00..άρα το έκοψαν 40 λεπτά νωρίτερα...θα μας το δώσουν αντίστοιχα νωρίτερα άραγε; εν το μεταξύ..τους εχω αναφέρει πρόβλημα με τη συσκευή του νυχτερινού, διαπιστωμενα δεν λειτουργεί (χρεωνομαι κανονικό και μετά τις 11 το βράδυ αντί για μειωμένο!) από την πέρασμενη παρασκευή 17 του μήνα (ίσως και νωρίτερα, εγώ τότε το παρατήρησα)! η απάντηση τους.. "έχουμε απεργία κύριε, ξανακαλεστε όταν τελειώσει"!! Χαραμοφαηδες του δημοσίου! Αυτοί που σαν εργαζόμενοι και σαν συνταξιούχοι της δεη έχουν μηδαμινα τιμολόγια και αντί για πετρέλαιο καίνε 24/7 καλοριφέρ ηλεκτρικό και air condition επειδή δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα!! Να είστε σίγουροι ότι για εμας κόπτονται, όπως ακριβώς τα λένε στις δηλώσεις τους!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αγανακτισμένοι με τη ΔΕΗ.... Ποτε θα μαζευτούν έξω απο τα κεντρικά να τους πάρουμε με τις πέτρες; Τους πιο βολεμενους δημόσιους υπαλλήλους του ''κρατους''. Αναρωτιέμαι αν όλοι Έπρεπε να απεργούν μα αυτο τον τροπο.. Ο ΟΤΕ κατεβαίνει σε 48ωρη απεργία κατα τη διάρκεια της γενιά έχει κανεις Ίντερνετ. Η επιχείρηση ύδρευσης το ίδιο, βγάλτε λεπια μεσ' την απλησια!
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λοιπόν εγώ περιμένω τον πρώτο επαναστάτη που θα ποστάρει υπέρ της ΔΕΗ. Παρακαλώ τους mod να μου δώσουν την ip του με PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.