Anastazio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Hyt5eBWfV54 Συνδικαλιστής της ΔΕΗ με 24000 euro το μήνα (16500 καθαρά) πριν απο λιγότερο απο 1 χρονο. ΚΑΛΟΣ ΨΌΦΟΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ. Αυτα ειναι...αυτος βαζει την κωλαρα του στη καρεκλα και τσεπωνει 16κ εγω βαζω το "κεφαλι" μου και βγαζω 5.Ζωαρα!Της δικαιoσυνης ηλιε νοητε και gtfo!
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλά η μαλακία δεν παίζει με τους τύπους κόβουν το ρεύμα όπου τους γουστάρει και εμείς πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για να μάθουμε αν θα έχουμε ρεύμα...βρωμοσκυλα!
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εργατοπατέρας συνδικαλιστής με μισθό ΜΟΛΙΣ 24k τον μήνα; ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΠΛΕΟΝ, ΚΟΦΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! . . . . . . . not Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί η διοίκηση της ΔΕΗ δεν έρχεται σε συμφωνία με εξωτερικούς προμηθευτές για την αγορά ρεύματος όσο διάστημα διαρκεί η απεργία; Και ας το πληρώσω χρυσό στον επόμενο λογαριασμό, ειλικρινά. Αρκεί να μην τους περάσει ρε. Ένα γαμω καλοκαίρι που να μην μας φουσκώνουν τις μπάλες άραγε θα υπάρξει; Ναι θα υπάρξει!!! Πότε; Όταν ιδιωτικοποιηθούν!!!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Επίσης κρίθηκε ή όχι παράνομη και καταχρηστική η απεργία τους; Γιατί δεν επεμβαίνουν οι εισαγγελείς και η αστυνομία;
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 8 κ 30 το βράδυ το έκλεισαν οι ρουφιανοι.. Να διαβάζεις με κεριά...
gnsX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μακάρι να πιάσει τόπο η απεργία των παίδων,η ζωή χωρίς ρεύμα ενώνει τους ανθρώπους και αυξάνει τις γεννήσεις ΖΗΤΩ Η ΔΕΗ !!
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Το μεσημέρι χωρίς ρεύμα παλευεται η κατάσταση.. Βράδυ τι στο λουτσο να κανεις; Κάθομαι με 1 κερί στο δωμάτιο κ κάνω σερφ απο το κινητό... Κατάρες.
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τσιμπα usb modem και λαπτοπ ετσι ωστε την επομενη φορα να εισαι αρχοντας στο σκοταδι
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ φόρτωσα ipod, φόρτωσα κινητό, το router στο ups, μπύρες στον πάγο και είμαι έτοιμος για την διακοπή...... Ο καημένος ο ghostriderLSOV έφαγε ήττα, μιλάγαμε msn και ξαφνικά πάρτον κάτω axaxa, δεν με πίστευε κιόλας που το έλεγα για τις διακοπές ήθελε link και τέτοια, ΔΕΗ nailed him !!!!!!!! Τώρα θέλω να κάνω μπανάκι και δεν ξέρω......να μπουκάρω ή όχι........μπίχλας για ένα ακόμα 2ώρο
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σήμερα είχαμε δύο διακοπές εδώ. Μία το μεσημέρι που... Για καλή μου τύχη ήμουν για καφέ, και για κακή μου, δεν είχαν γεννήτρια και δεν δούλευαν οι ανεμιστήρες, και αν και δίπλα στη θάλασσα, έσκασα. Και άλλη μία από τις 5:30 έως τις 8:30! Τι στο καλό θα γίνει; Δε παλεύεται η κατάσταση. *To site τους είναι Down.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Να διαβάσω θέλω δεν με απασχολεί το Ίντερνετ! Κάθομαι με κερί κ λυνω ασκήσεις κ δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σωστές γιατί οι απαντήσεις είναι στο pc.
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σωστά τα έχεις chris ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ APPROVES ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Θα μου καψουνε τιποτα και θα τους παρει ο ^&%^^*(^)(&*). Λοιπον σημερα ελεγε το προγραμμα 11¨30-13 ε το κοψανε απο τις 11...Ουστ τα λαμογια
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πριν λιγο ηρθε και σε μας το ρευμα, ψοφο στους ΔΕΗτζιδες. Δεν ανοιγει καν η σελιδα τους, εχουμε καμια ενημερωση για αυριο?
mrpink Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://www.dei.gr/outages/public/scheduling.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.