Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Hyt5eBWfV54

Συνδικαλιστής της ΔΕΗ με 24000 euro το μήνα (16500 καθαρά) πριν απο λιγότερο απο 1 χρονο.

ΚΑΛΟΣ ΨΌΦΟΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

Αυτα ειναι...αυτος βαζει την κωλαρα του στη καρεκλα και τσεπωνει 16κ εγω βαζω το "κεφαλι" μου και βγαζω 5.Ζωαρα!Της δικαιoσυνης ηλιε νοητε και gtfo!

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά η μαλακία δεν παίζει με τους τύπους κόβουν το ρεύμα όπου τους γουστάρει και εμείς πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για να μάθουμε αν θα έχουμε ρεύμα...βρωμοσκυλα!

Δημοσ.

Εργατοπατέρας συνδικαλιστής με μισθό ΜΟΛΙΣ 24k τον μήνα;

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΠΛΕΟΝ, ΚΟΦΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

.

.

.

.

.

.

.

not

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί η διοίκηση της ΔΕΗ δεν έρχεται σε συμφωνία με εξωτερικούς προμηθευτές για την αγορά ρεύματος όσο διάστημα διαρκεί η απεργία; Και ας το πληρώσω χρυσό στον επόμενο λογαριασμό, ειλικρινά. Αρκεί να μην τους περάσει ρε. Ένα γαμω καλοκαίρι που να μην μας φουσκώνουν τις μπάλες άραγε θα υπάρξει; Ναι θα υπάρξει!!! Πότε; Όταν ιδιωτικοποιηθούν!!!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ :mad:

Επίσης κρίθηκε ή όχι παράνομη και καταχρηστική η απεργία τους; Γιατί δεν επεμβαίνουν οι εισαγγελείς και η αστυνομία;

Δημοσ.

μακάρι να πιάσει τόπο η απεργία των παίδων,η ζωή χωρίς ρεύμα ενώνει τους ανθρώπους και αυξάνει τις γεννήσεις

ΖΗΤΩ Η ΔΕΗ !!

Δημοσ.

Το μεσημέρι χωρίς ρεύμα παλευεται η κατάσταση.. Βράδυ τι στο λουτσο να κανεις; Κάθομαι με 1 κερί στο δωμάτιο κ κάνω σερφ απο το κινητό... Κατάρες.

Δημοσ.

Εγώ φόρτωσα ipod, φόρτωσα κινητό, το router στο ups, μπύρες στον πάγο και είμαι έτοιμος για την διακοπή......

Ο καημένος ο ghostriderLSOV έφαγε ήττα, μιλάγαμε msn και ξαφνικά πάρτον κάτω axaxa, δεν με πίστευε κιόλας που το έλεγα για τις διακοπές ήθελε link και τέτοια, ΔΕΗ nailed him :-D!!!!!!!!

Τώρα θέλω να κάνω μπανάκι και δεν ξέρω......να μπουκάρω ή όχι........μπίχλας για ένα ακόμα 2ώρο

Δημοσ.

Σήμερα είχαμε δύο διακοπές εδώ.

Μία το μεσημέρι που... Για καλή μου τύχη ήμουν για καφέ, και για κακή μου, δεν είχαν γεννήτρια και δεν δούλευαν οι ανεμιστήρες, και αν και δίπλα στη θάλασσα, έσκασα.

Και άλλη μία από τις 5:30 έως τις 8:30! :mad:

Τι στο καλό θα γίνει; Δε παλεύεται η κατάσταση.

*To site τους είναι Down.

Δημοσ.

Να διαβάσω θέλω δεν με απασχολεί το Ίντερνετ! Κάθομαι με κερί κ λυνω ασκήσεις κ δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σωστές γιατί οι απαντήσεις είναι στο pc.

Δημοσ.

Θα μου καψουνε τιποτα και θα τους παρει ο ^&%^^*(^)(&*).

Λοιπον σημερα ελεγε το προγραμμα 11¨30-13 ε το κοψανε απο τις 11...Ουστ τα λαμογια

Δημοσ.

Πριν λιγο ηρθε και σε μας το ρευμα, ψοφο στους ΔΕΗτζιδες.

Δεν ανοιγει καν η σελιδα τους, εχουμε καμια ενημερωση για αυριο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...