Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά γιατί ανακοινώνουν πρόγραμμα με τις διακοπές? Αφού δε το τηρούν ποτέ :rolleyes:

btw χθες σε ψαροταβέρνα στα Βραχναίικα Αχαΐας πρόσεξα ότι ο μαγαζάτορας είχε 50KW γεννήτρια στην πίσω αυλή του (πιθανότατα νοικιασμένη). Την ώρα που κάτσαμε στο τραπέζι είχε διακοπή και λειτουργούσε.

Αν περίμενε από τα κομματόσκυλα της ΔΕΗ για να δουλέψει :whistle:

Δημοσ.

Ε νομίζω ότι πλέον είναι αυτονόητη για τους επαγγελματίες η προμήθεια γεννήτριας, εδώ κοντεύει να γίνει για εμάς.

Τελικά γιατί ανακοινώνουν πρόγραμμα με τις διακοπές? Αφού δε το τηρούν ποτέ :rolleyes:

Είμαι βέβαιος ότι απασχολείται κάποιος με αντικείμενο εργασίας "Αναγραφή και ανέβασμα στο διαδίκτυο των περιοχών που θα κοπέι το ρεύμα" :-D Δημόσιο u know, δεν θα έχουν τουλάχιστον έναν γι'΄αυτήν την δουλειά lol

Τι θες να κηρυχτεί η θέση χωρίς αντικείμενο και να τον διώξει ο Μπένι;

Δημοσ.

Αν φτασουμε να παιρνουμε γεννητριες στα σπιτια μας για να εχουμε ρευμα, ζητω που καηκαμε.

Δημοσ.

Ας είναι καλά το μεγάλο μου UPS με τις extra μπαταρίες. Κρατάει modem, κατεβαστήρι, laptop και φωτισμό για ώρες :-D

Αν είχε έξοδο ημίτονο θα δούλευε και ο ανεμιστήρας... snif

Δημοσ.

Eγω ανυπομονω ποτε θα αρχισει τις απεργιες ο ΟΤΕ, και θα κοβει ιντερνετ και τηλεφωνο :rolleyes:

Ποτε θα κανει απεργια η ΕΥΔΑΠ και θα μας κοβει το νερο.

Δημοσ.

Ας είναι καλά το μεγάλο μου UPS με τις extra μπαταρίες. Κρατάει modem, κατεβαστήρι, laptop και φωτισμό για ώρες :-D

Αν είχε έξοδο ημίτονο θα δούλευε και ο ανεμιστήρας... snif

Tι διάολο γεννητρια έχεις;

αληθεια ένα λαπτοπ με ups πόσο αντέχει;

Δημοσ.

Tι διάολο γεννητρια έχεις;

αληθεια ένα λαπτοπ με ups πόσο αντέχει;

Με τα 90 μόλις βατ που καταναλώνει το τροφοδοτικο του; μπόλικο! Συν τη μπαταρία του λαπτοπ μετά!

Εμείς πέρα από την "προειδοποιημενη" (τη λέω έτσι γιατί για να προειδοποιηθεί κάποιος πρέπει να κάνει refresh στο site τους κάθε λίγο...αλλιώς ναδα!) του 11:30-13:00 που έγινε 10:50-13:10 είχαμε και απροειδοποιητη 18:55-20:45. Φωτιά και ξύλο στους βολεμενους!!!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Αντέχει όσο κρατάει το ups + την αυτονομία του laptop :P

Το δικό μου (T7500) καταναλώνει περίπου 35w σε idle και τα διπλά στρεσαρισμένο (χωρίς να φορτίζει μπαταρία).

Δημοσ.

Χτες μας έκοψαν το ρεύμα την ώρα που έκανα ποδήλατο (σταθερό)... μισή ώρα ποδήλατο στα σκοτάδια με μουσική από το κινητό, ντους κτλ στα σκοτάδια, ντύθηκα ετοιμάστηκα στα σκοτάδια και την ώρα που παίρνω τα κλειδιά για να βγω από την πόρτα ήρθε το ρεύμα...

...δηλαδή όχι μόνο μας κόβουν το ρεύμα, σπάνε και πλάκα μαζί μας.

Δημοσ.

στα παπαρια μου για τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ νισαφι πια καθε τρεις και λιγο το ιδιο τροπαρια οποτε τους σηκωθει κοβουν το ρευμα του κοσμακη επιτελους πρεπει να μπει ενα φρενο ας βρουν αλλο τροπο να διαμαρτηρηθουν σε ποια αλλη ανεπτυγμενη χωρα γινονται αυτα? αρκετα με τους εργατοπατερες και τα λαμογια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...