Critter Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αυτο το καλοκαιρι ξερω σιγουρα καποιον που θα κανει διακοπες.Τη ΔΕΗ.
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μακαρι να πανε και διακοπες οι ΔΕΗτζιδες ανευ αποδοχων
kx5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τελικά γιατί ανακοινώνουν πρόγραμμα με τις διακοπές? Αφού δε το τηρούν ποτέ btw χθες σε ψαροταβέρνα στα Βραχναίικα Αχαΐας πρόσεξα ότι ο μαγαζάτορας είχε 50KW γεννήτρια στην πίσω αυλή του (πιθανότατα νοικιασμένη). Την ώρα που κάτσαμε στο τραπέζι είχε διακοπή και λειτουργούσε. Αν περίμενε από τα κομματόσκυλα της ΔΕΗ για να δουλέψει
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ε νομίζω ότι πλέον είναι αυτονόητη για τους επαγγελματίες η προμήθεια γεννήτριας, εδώ κοντεύει να γίνει για εμάς. Τελικά γιατί ανακοινώνουν πρόγραμμα με τις διακοπές? Αφού δε το τηρούν ποτέ Είμαι βέβαιος ότι απασχολείται κάποιος με αντικείμενο εργασίας "Αναγραφή και ανέβασμα στο διαδίκτυο των περιοχών που θα κοπέι το ρεύμα" Δημόσιο u know, δεν θα έχουν τουλάχιστον έναν γι'΄αυτήν την δουλειά lol Τι θες να κηρυχτεί η θέση χωρίς αντικείμενο και να τον διώξει ο Μπένι;
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αν φτασουμε να παιρνουμε γεννητριες στα σπιτια μας για να εχουμε ρευμα, ζητω που καηκαμε.
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Έτσι η ΔΕΗ. Το μπουρδελάκι του κάθε υπαλλήλου της. Απεργούμε = Σας κόβουμε το ρεύμα.
kx5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ας είναι καλά το μεγάλο μου UPS με τις extra μπαταρίες. Κρατάει modem, κατεβαστήρι, laptop και φωτισμό για ώρες Αν είχε έξοδο ημίτονο θα δούλευε και ο ανεμιστήρας... snif
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Eγω ανυπομονω ποτε θα αρχισει τις απεργιες ο ΟΤΕ, και θα κοβει ιντερνετ και τηλεφωνο Ποτε θα κανει απεργια η ΕΥΔΑΠ και θα μας κοβει το νερο.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ας είναι καλά το μεγάλο μου UPS με τις extra μπαταρίες. Κρατάει modem, κατεβαστήρι, laptop και φωτισμό για ώρες Αν είχε έξοδο ημίτονο θα δούλευε και ο ανεμιστήρας... snif Tι διάολο γεννητρια έχεις; αληθεια ένα λαπτοπ με ups πόσο αντέχει;
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Tι διάολο γεννητρια έχεις; αληθεια ένα λαπτοπ με ups πόσο αντέχει; Με τα 90 μόλις βατ που καταναλώνει το τροφοδοτικο του; μπόλικο! Συν τη μπαταρία του λαπτοπ μετά! Εμείς πέρα από την "προειδοποιημενη" (τη λέω έτσι γιατί για να προειδοποιηθεί κάποιος πρέπει να κάνει refresh στο site τους κάθε λίγο...αλλιώς ναδα!) του 11:30-13:00 που έγινε 10:50-13:10 είχαμε και απροειδοποιητη 18:55-20:45. Φωτιά και ξύλο στους βολεμενους!!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
kx5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αντέχει όσο κρατάει το ups + την αυτονομία του laptop Το δικό μου (T7500) καταναλώνει περίπου 35w σε idle και τα διπλά στρεσαρισμένο (χωρίς να φορτίζει μπαταρία).
Dosas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εκτελεστικό απόσπασμα για τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, thx.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Χτες μας έκοψαν το ρεύμα την ώρα που έκανα ποδήλατο (σταθερό)... μισή ώρα ποδήλατο στα σκοτάδια με μουσική από το κινητό, ντους κτλ στα σκοτάδια, ντύθηκα ετοιμάστηκα στα σκοτάδια και την ώρα που παίρνω τα κλειδιά για να βγω από την πόρτα ήρθε το ρεύμα... ...δηλαδή όχι μόνο μας κόβουν το ρεύμα, σπάνε και πλάκα μαζί μας.
lak10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 στα παπαρια μου για τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ νισαφι πια καθε τρεις και λιγο το ιδιο τροπαρια οποτε τους σηκωθει κοβουν το ρευμα του κοσμακη επιτελους πρεπει να μπει ενα φρενο ας βρουν αλλο τροπο να διαμαρτηρηθουν σε ποια αλλη ανεπτυγμενη χωρα γινονται αυτα? αρκετα με τους εργατοπατερες και τα λαμογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.