Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έτσι, δώστε μου και μένα ένα διακόπτη να κατεβάζω το ρεύμα της χώρας όποτε θέλω καλύτερη σύνταξη/μισθό/περίθαλψη...α ρε μάπες που θέλουν μερικοί.
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες από διοίκηση μέχρι καθαρίστρια. Το τόπικ πρώτα απ' όλα είναι άκυρο όπως το έθεσε ο στάρτερ καθώς ο πίνακας είναι "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ". Εκτός του οτι στα σωστά ελληνικά το "απολύτως ενδεικτικός" σημαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλουν να πουν, ο πίνακας δεν με έχει βοηθήσει καθόλου (ούτε που ανέφεραν την περιοχή μου). Οπότε μου μένει μόνο να τους πω για το μωρό της Μαρίας τους και το ενταφιασμένο κουφάρι της μαμάς τους. Εύχομαι να πάρουν καμιά αύξηση και να τη φάνε στους γιατρούς. Η ΔΕΗ ζητεί την πλήρη κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται και τους ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στον εξορθολογισμό της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος. $#@$^%$@#!!!!#$!#@!%$#^%$#@!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Πάντως δεν την έκανε τη ΔΕΗ από κερδοφόρα ζημιογόνα ο Τογιότας.. Μονος του οχι αλλα εβαλε κι αυτος το χερακι του....Οσο η ΔΕΗ ειχε για "αρχηγο" καθηγητη ΕΜΠ (βλεπε Ξανθοπουλο) μια χαρα ηταν.Απο οταν την πηραν οι managers αστα να πανε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες από διοίκηση μέχρι καθαρίστρια. Ξερεις πολλες ...καθαριστριες στη ΔΕΗ ???? Εργολαβοι εχουν παρει τον καθαρισμο κτιριων !!!! Με Αλβανεζες , Βουλγαρες κλπ. Το να γενικευεις τον κυριο που ειναι στα πολυτελει γραφεια με τον τεχνιτη που ειναι εξω δεν ειναι και το πιο σωστο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ασε μας κι εσύ ρε πλάτανε Θα σε βολευε ....:devil:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες από διοίκηση μέχρι καθαρίστρια. Το τόπικ πρώτα απ' όλα είναι άκυρο όπως το έθεσε ο στάρτερ καθώς ο πίνακας είναι "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ". Εκτός του οτι στα σωστά ελληνικά το "απολύτως ενδεικτικός" σημαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλουν να πουν, ο πίνακας δεν με έχει βοηθήσει καθόλου (ούτε που ανέφεραν την περιοχή μου). Οπότε μου μένει μόνο να τους πω για το μωρό της Μαρίας τους και το ενταφιασμένο κουφάρι της μαμάς τους. Εύχομαι να πάρουν καμιά αύξηση και να τη φάνε στους γιατρούς. $#@$^%$@#!!!!#$!#@!%$#^%$#@! Δεν καταλαβαίνω, προς τι το σχόλιο για μένα, frenzy; Εγώ άνοιξα ένα topic όπου ανέφερα μια είδηση που δημοσιεύτηκε σε συγκεκριμένο site, όπου παραθετόταν ένα link το οποίο ακόμη και τώρα δεν έχω καταφέρει να δω. Ζήτησα πληροφορίες αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο, και μου λες για "σωστά ελληνικά" και "απολύτως ενδεικτικός"; Τι το "άκυρο" έχει ένα topic, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ topic, που το ανοίγει κάποιος ρωτώντας, στην ουσία, "παιδιά ξέρετε κάτι περισσότερο"; Εγώ, μάλιστα, παρακάλεσα να μη συζητήσουμε το γιατί και το πώς απεργούν, γιατί ήμουν βέβαιος πως θα άρχιζαν τα μηνύματα για "μωρά της Μαρίας τους", γιατρούς κτλ.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μονος του οχι αλλα εβαλε κι αυτος το χερακι του....Οσο η ΔΕΗ ειχε για "αρχηγο" καθηγητη ΕΜΠ (βλεπε Ξανθοπουλο) μια χαρα ηταν.Απο οταν την πηραν οι managers αστα να πανε. Καλά κρασιά όπως παλιά κρασιά...
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν καταλαβαίνω, προς τι το σχόλιο για μένα, frenzy; Εγώ άνοιξα ένα topic όπου ανέφερα μια είδηση που δημοσιεύτηκε σε συγκεκριμένο site, όπου παραθετόταν ένα link το οποίο ακόμη και τώρα δεν έχω καταφέρει να δω. Ζήτησα πληροφορίες αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο, και μου λες για "σωστά ελληνικά" και "απολύτως ενδεικτικός"; Τι το "άκυρο" έχει ένα topic, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ topic, που το ανοίγει κάποιος ρωτώντας, στην ουσία, "παιδιά ξέρετε κάτι περισσότερο"; Εγώ, μάλιστα, παρακάλεσα να μη συζητήσουμε το γιατί και το πώς απεργούν, γιατί ήμουν βέβαιος πως θα άρχιζαν τα μηνύματα για "μωρά της Μαρίας τους", γιατρούς κτλ. Ας μην παρανοούμε τελείως.... Το σχόλιο δεν ήταν για σένα. Τα σωστά ελληνικά κλπ πάει στο περιεχόμενο της εν λόγω ιστοσελίδας. Το ίδιο και για το άκυρο του τόπικ. Αφού δεν μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση το μόνο που μένει είναι να τους βρίσουμε, αυτό εννοούσα. Συγνώμη αν δεν το διατύπωσα καθαρότερα.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εντωμεταξύ να επισημάνω ότι η ανακοίνωση της ΔΕΗ με τελευταία ενημέρωση 14:50 έχει λίστα που φτάνει μέχρι και τις 17:00. Με άλλα λόγια, άαααακυρο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κατάφερα με τα πολλά να δω την περίφημη λίστα (λίγο μετά που μου έστειλε την ανακοίνωση με pm ο frenzy, τον οποίο και ευχαριστώ) και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν επαληθεύτηκε, γιατί είχε την περιοχή μου στη ζώνη 15:00-17:00 αλλά ρεύμα είχαμε κανονικά, όλη αυτή την ώρα. Τώρα, βέβαια, φοβάμαι μήπως μας το κόψουν πάλι βράδυ (χθες δεν είχαμε από τις 18:15 έως 21:30 -και όποιος πει ότι μας το έφεραν επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός σε ένα τέταρτο είναι κακόβουλος :Ρ ). Κοινώς, σήμερα με το UEFA θα μας φάνε τα σκοτάδια...
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο γαυροπατέρας μου ήταν τυχερός, έχασε το πρώτο ημίχρονο εχτές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο γαυροπατέρας μου ήταν τυχερός, έχασε το πρώτο ημίχρονο εχτές. Ουτε του παππα να μην το πει !!!!
chill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ΔΕΗ=Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού. Need to say more? Ιδιωτικοποίηση από....ΧΤΕΣ αν είναι δυνατόν! Φτάνει πια με τους καλοβολεμένους ξυσταρχιδιστές του δημοσίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.