Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Φανταζεσαι αν το εκοβαν στα εργοστασια ποσες ανθρωποωρες θα χανοντουσαν και δεν θα τις πληρωνοντουσαν οσοι δουλευαν εκει ???

Γιάννη όταν δεν έχει ρεύμα στα εργοστάσια την μόνη χασούρα την έχουν οι εργοδότες, οι εργαζόμενοι παρευρίσκονται κανονικά. Γι' αυτό και οι περιπτώσεις αυτές έχουν αποκλειστεί ως πιθανότητα, κανένας δεν παίζει με τους Βαρδινογιάννηδες, τους Στασινόπουλους και τους θείους, διότι αυτοί θα φροντίσουν ώστε να επαναφέρουν το ρεύμα, έστω και αν χρειαστεί να τους πάνε σηκωτούς. Δεν είναι ο χασάπης της γειτονιάς που του χαλάσανε τα κρέατα, μιλάμε για μία mercedes ανά 35 δευτερόλεπτα. Είναι βέβαιο πως κανένας τεμπελχανάς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ώστε να μην λειτουργούν όλα ρολόι.

Τα γλυφτρόνια της ΔΕΗ φυσικά φρόντισαν να μην ενοχλήσουν τα μεγαλοσυμφέροντα και παράλληλα να εκβιάζουν διαμέσου του κοσμάκη που είναι ακίνδυνος.

Δημοσ.

Για οσους δεν μπορουν να δουν τη λιστα για 20:00-22:00

Αττική

Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό, Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Χαλκηδώνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Ανω Λιόσια, Σεπόλια, Πλ. Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ, Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Καρέας, Βύρωνας, Ιλίσια, Γουδί, Νέος Κόσμος

Κεντρική Ελλάδα

Τμήμα Σκιάθου και Σκοπέλου,χωριά Ν.Α.Πηλίου, Λαύκος , Μηλίνα , Τρίκερι, Πόλη του Αλμυρού, Χλόη - Τμήμα Βελεστίνου, Τμήμα Βόλου, Τμήμα Αλιβερίου και μερικα χωριά του Δημου, Κύμη και χωριά δημων Κύμης και Αυλώνος, Χωριά δήμων Δυστίων και Στύρων (Νεα Στύρα), Χωριά δήμου Καρυστου - τμήμα Καρύστου, Μαρμαρι, Ιτέα - Δεσφίνα, Λιδωρίκι, Γαλαξίδι - Ερατεινή - Πάνορμος, Δ.Δ Σαραντάπορου - Ραχούλας, Δ.Δ Ματαράγκας-Καλλιφωνίου, Δελτα- Δημος Σοφάδων, Δ.Δ Αμπέλου – Ανωγείου, Δ.Δ Φιλια-Μαυραχάδες, Δ.Δ Κέδρου-Ρεντίνας, Δήμος Μουζακίου - Αργιθέας, Πάρ. Ραχών - Αχλάδι, ΒΙΠΕ Λαμίας, Ν. Μαγνησία, περιοχή Δαμάστας, Αρκίτσα, Δερβενοχώρια, βιομηχανίες περιοχής Θηβών, Δήμος Φαλωρίας - Τρικάλων, Δημος Εστιώτιδας-Τρικκαίων, Δ.Δ.Πατούλιας, Ορεινά Καλ/κας, Βιομηχανίες περιοχής Οινοφύτων, Αιδηψός, χωριά Β. Εύβοιας

Δημοσ.
ΔΕΗ=Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού. Need to say more? Ιδιωτικοποίηση από....ΧΤΕΣ αν είναι δυνατόν! Φτάνει πια με τους καλοβολεμένους ξυσταρχιδιστές του δημοσίου.

1oν

Να σταματησουν τις βλακειες ολοι οι καλοβολεμενοι με τα 2000 μισθους και αν εχουν παραπονα και φυσικα ευθυξια διοτι τους αδικει η ΔΕΗ να παραιτηθουν και να πανε να βρουν την τυχη τους στον ιδιωτικο τομεα.

Αυτου του ειδους τους εκβιασμους κλεινω τα εργοστασια και βαζω σε κινδυνο τις ζωες αλλα και τις δουλειες ολων των συμπολιτων μου,οταν αυτοι ειναι οι μονοι στην χωρα που θα περνουν τα χρηματακια παχυλα και διχως να δουλευουν.

Ντροπη σημερα σε διασταυρωση ετυχε να περασω την ωρα που ετιξαν το ρευμα.Ενας παραλιγο θα με χτυπουσε και μεσα ειχα στο αυτοκινητο ειχα και το παιδι μου.

Εχετε πεσει πολυ απο τα ματια του κοσμου οποιος ΔΕΗTZHΣ διαβαζει το θεμα αυτο και ευχομαι ολοψυχα το δημοσιο να μην κρατησει ουτε 0.01% της εταιρειας και μολις λιγο ξεροβηχετε να σας απολυουν στο αψε σβησε να σφιξει λιγο Κολ ς σας.

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΝΤΡΟΠΗ

Δημοσ.
1oν

Να σταματησουν τις βλακειες ολοι οι καλοβολεμενοι με τα 2000 μισθους και αν εχουν παραπονα και φυσικα ευθυξια διοτι τους αδικει η ΔΕΗ να παραιτηθουν και να πανε να βρουν την τυχη τους στον ιδιωτικο τομεα.

Αυτου του ειδους τους εκβιασμους κλεινω τα εργοστασια και βαζω σε κινδυνο τις ζωες αλλα και τις δουλειες ολων των συμπολιτων μου,οταν αυτοι ειναι οι μονοι στην χωρα που θα περνουν τα χρηματακια παχυλα και διχως να δουλευουν.

Ντροπη σημερα σε διασταυρωση ετυχε να περασω την ωρα που ετιξαν το ρευμα.Ενας παραλιγο θα με χτυπουσε και μεσα ειχα στο αυτοκινητο ειχα και το παιδι μου.

Εχετε πεσει πολυ απο τα ματια του κοσμου οποιος ΔΕΗTZHΣ διαβαζει το θεμα αυτο και ευχομαι ολοψυχα το δημοσιο να μην κρατησει ουτε 0.01% της εταιρειας και μολις λιγο ξεροβηχετε να σας απολυουν στο αψε σβησε να σφιξει λιγο Κολ ς σας.

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΝΤΡΟΠΗ

Προσυπογράφω τα παραπανω χωρις δευτερη σκεψη.

Ντροπη και αισχος οι βολεμενοι της Ελλαδας βαζουν σε κινδυνο τοσους ανθρωπους.

Καραγκιοζηδες να σας στειλουν ολους στο δρομο που κυκλοφορειτε ολοι με τα τζιπ και τα εξοχικα ενω ο κοσμος δουλευει για 700 ευρω.

Περασα μπροστα απο τη ΔΕΗ και ειχαν ανακοινωση οποιος δουλεψει θεωρειται προδοτης!!!Να κανεις την απεργια σου βισμα,γλυφτρακι,ρουσφετι του καθε βουλευτη αλλα ασε ενα προσωπικο ασφαλειας να μη κλεινεται η γρια στο ανσασερ και κοντευει ο αλλος να σκοτωθει στο φαναρι.

Δημοσ.

Μόνο το εξης να μου συμβεί: Να τρακάρω λόγω φαναριού ή να καεί κάτι ηλεκτρονικό στο σπίτι... Μετά, κεντρικά της ΔΕΗ με το glockάκι μου και θα ζητήσω τα λεφτά εκείνη τη στιγμή από τον διευθυντή επιτόπου...

Ασχολούμαστε εδώ και μέρες με τους καραγκιόζηδες γ@μώ την μ.... τους μέσα...

Δημοσ.

ελπιζω να φανε ολοι αυτοι που απεργουν τα σαπια των ημερων αυτων...

φαναρια σβηστα+ποσοι να κλεινονται στα παλια ασανσερ αυτες τις μερες.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ(αν χρωσταγαν θα το χαν κοψει αμμεσως) ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ !!!

κ σαν ανταμοιβη κοβουν στα σπιτια.

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

οσο για την αυξηση τιμολογιων εγινε γιατι θα μπουν κ ιδιωτες στο ρευμα οποτε να ξεκινανε απο ψηλα οι τιμες μιας κ οι περισσοτεροι θα νοικιαζουν απο δεη οπως γινετε τωρα με τον οτε.

Για το σιτε π δεν δουλευει μαλλον θα πεφτει το ρευμα του σερβερ:P

Δημοσ.

Μεταφέρω ένα κείμενο από το http://greekmme.blogspot.com που με προβλημάτισε και αποτυπώνει την ελευθερία και τα δικαιώματα του πολίτη λόγω της απεργίας στη ΔΕΗ και άσχετα να συμφωνώ εν μέρει ή όχι αποτελεί πεδίο διαλόγου σε κόσμια πλαίσια παρακαλώ;

' 'Aχ, βρε ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται, τότε όλα δούλευαν ρολόι…ʼ

->ΑΥΤΗ η φράση δεν είναι δική μου και δεν συμφωνώ ποτέ με απολυταρχικά καθεστώτα. Είναι όμως τα λόγια απλών ανθρώπων στους σκοτεινούς δρόμους και γειτονιές της Αθήνας μετά από τις πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Μερικοί μάλιστα σχολίαζαν δυσμενώς με λόγια που δεν μεταφέρονται στο γραπτό λόγο για λόγους δεοντολογίας. Οργή και αγανάκτηση παντού. ΟΙ κύριοι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν έχουν αντιληφθεί ότι ʽη Ελευθερία του Ενός σταματά εκεί που αρχίζει η Ελευθερία του Άλλουʼ και πιστεύω ότι συμφωνείτε. Η απεργία είναι δικαίωμά τους και όλοι μας το αναγνωρίζουμε. Με ποιό δικαίωμα όμως παραβαίνουν το δικαίωμα του πολίτη για ενέργεια- την οποία πληρώνει αρκετά αδρά μάλιστα μετά τις αυξήσεις- ή το δικαίωμα να εργαστεί για να βγάλει το μεροκάματο; Mε ποιο δικαίωμα τα παιδιά που πήγαν σχολείο σήμερα κάνουν ʽκρυφό σκολείοʼ χωρίς ρεύμα και οι εκπαιδευτικοί χώροι ως φώτα πολιτισμού μένουν χωρίς ενέργεια και ρεύμα; Την ίδια ώρα αγοράζουμε και χρυσοπληρώνουμε ρεύμα από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες για να δουλέψει η μισή χώρα όταν κάποιοι συνήθιζαν τα προνόμια. Στην περιφέρεια ανήμποροι, ηλικιωμένοι και μοναχικοί άνθρωποι του μόχθου διαμαρτύρονται στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με σκληρά λόγια ή με παράπονο, στα χωριά μας που γυρίζουν στο Μεσαίωνα...

->ΑΝ η Κυβέρνηση θέλει πραγματικά να λύσει το Ασφαλιστικό ας κάνει τα πρώτα σωστά βήματα λένε πολιτικοί παρατηρητές και όσοι ασχολούνται με το θέμα. Συμφωνούν όλοι στην εξισορρόπηση των συντάξεων και στην άρση κοινωνικών αδικιών, αν το κάνει αυτό πραγματικά θα την χειροκροτήσουμε και είναι δίκαιο μα και κοινωνικό μέτρο. Όμως θα μπορούσε 1ον Να άρει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, 2ον Να καταργήσει το εφάπαξ που δεν ισχύει πουθενά στο κόσμο και να αυξήσει παράλληλα τις συντάξεις και την περίθαλψη Υγείας, 3ον Να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις διότι όποιος δεν δουλεύει σε ένα τέτοιο καθεστώς απλά πάει σπίτι του και δεν είναι εις βάρος της παραγωγής και 4ον Να κόψεις τις συντάξεις βουλευτών στα 4 χρόνια ή άλλων κρατικοδίαιτων που εισπράττουν παχυλούς μισθούς! Οι λύσεις απλές. Ρωτήστε τι προτάσεις καταθέτουν στη χώρα μας άλλα Ευρωπαικά κράτη για την επίλυση του Ασφαλιστικού που πέτυχαν. Θυμίζω την πρόσφατη συνάντηση κλιμακίου του Υπουργείου Απασχόλησης στην Αγγλία και αλλού όπου το μήνυμα ελήφθη. Η ισότητα και ισονομία που δίκαια αποτυπώνει το Σύνταγμα γιατί πάει περίπατο σε τέτοιες περιπτώσεις; #Το άρθρο εστάλη από τον φίλο αναγνώστη ellinasb.'

Δημοσ.

Πολύ ωραίο κείμενο, μπράβο στον ellinasb και στον 21century που το παρέθεσε

Δημοσ.

Άσχετο, από ό,τι βλέπω στο site της ΔΕΗ οι διακοπές θα γίνουνε/γίνανε και σε Κολωνάκι, Κηφησιά και άλλες περιοχές "περιωπής". Έγινε καμιά διακοπή ρεύματος εκεί;

Δημοσ.
Με ποιό δικαίωμα όμως παραβαίνουν το δικαίωμα του πολίτη για ενέργεια- την οποία πληρώνει αρκετά αδρά μάλιστα μετά τις αυξήσεις- ή το δικαίωμα να εργαστεί για να βγάλει το μεροκάματο; Mε ποιο δικαίωμα τα παιδιά που πήγαν σχολείο σήμερα κάνουν ʽκρυφό σκολείοʼ χωρίς ρεύμα και οι εκπαιδευτικοί χώροι ως φώτα πολιτισμού μένουν χωρίς ενέργεια και ρεύμα; '

Με το ίδιο δικαίωμα που κλείνουν το κέντρο της αθήνας και εγώ δεν έχω τρόπο να γυρίσω σπίτι. Οπως και με το ιδιο δικαίωμα που απεργούν τα τραίνα και εγώ ψάχνω τρόπο να πάω να βγάλω το δικό μου μεροκάματο.

Κάπως έτσι πάνε όλα. Αλυσίδα.

Δημοσ.

Ναι ρε Σωκράτη αλλά σε αυτά υπάρχουν εναλλακτικές. Μπορείς να πάρεις άλλο δρόμο, ή να παρκάρεις πιο μακρυά, ή να κατέβεις 2 στάσεις πριν -και όταν απεργούν οι συγκοινωνίες, πάρε ταξί. Εδώ μιλάμε δεν μπορείς να περάσεις το δρόμο γιατί δεν έχει φανάρι, δεν μπορείς να βγεις από το ασανσέρ, δε μπορείς να μαγειρέψεις. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και κυρίως, ο τρόπος που συμβαίνει τώρα, είναι άκρως εκβιαστικός.

Δημοσ.

Αυτα που κανουν στην ΔΕΗ δεν γινονται ουτε στην Ουγκαντα. Να πανε στο διαολο ολοι τους που νομιζουν οτι ετσι θα κερδισουν κατι. Μονο αγανακτηση δημιουργουν. Με εκβιασμους ρε..Δεν θα παρετε ΤΙΠΟΤΑ κοπριτες γυφτουλες. ΟΥΣΤ!!

Δημοσ.
Άσχετο, από ό,τι βλέπω στο site της ΔΕΗ οι διακοπές θα γίνουνε/γίνανε και σε Κολωνάκι, Κηφησιά και άλλες περιοχές "περιωπής". Έγινε καμιά διακοπή ρεύματος εκεί;

Παντου τα ιδια..:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...