frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αυτα που κανουν στην ΔΕΗ δεν γινονται ουτε στην Ουγκαντα. Να πανε στο διαολο ολοι τους που νομιζουν οτι ετσι θα κερδισουν κατι. Μονο αγανακτηση δημιουργουν. Με εκβιασμους ρε..Δεν θα παρετε ΤΙΠΟΤΑ κοπριτες γυφτουλες. ΟΥΣΤ!! Εχει ΔΕΗ και στην Ουγκάντα;;; έτσι εξηγούνται πολλά....
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Σε ένδειξη καλής θέλησης θα αρχίσουν να λειτουργούν κάποιες μονάδες άκουσα μόλις τώρα στις ειδήσεις του "Δίεση".
21century Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πρόγραμμα μέχρι αυτή την ώρα για την περιφέρεια δεν υπάρχει παρά μόνο για την Αττική. Μου άρεσε το ρεπορτάζ το μεσημέρι που ειδα για ένα οδηγό με σφυρίχτρα που διευκόλυν τους οδηγούς στο κέντρο της πόλης, μετά απο 1 ώρα που ήρθε περιπολικό τους είπαν ' βγάλε τη σφυρίχτρα μην σε παμε πακέτο...'. Το σχόλιο του δημιοσιγράφου σωστότατο ότ ιέστω θα έπρεπε να τον ευχαριστήσουν τον άνθρωπο που ήταν μάλιστα πετυχημένος. Οι οδηγοί ή περαστικοί που το έιδαν τα έψαλαν στους κυρίους της τροχαίας..Αυτό εινια κράτος...
liopyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εγώ συμφωνώ με τα αιτήματά τους, συμφωνώ με το δικαίωμα στην απεργία, διαφωνώ με τον τρόπο που την κάνουν. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, υπάρχουν τρόποι να αντιδράσουν, χωρίς να ταλαιπωρήσουν όλο τον κόσμο, ή ακόμα να γίνουν και επικίνδυνοι, όπως στις περιπτώσεις με τα φανάρια... ΔΕΗ=Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού. Need to say more? Ιδιωτικοποίηση από....ΧΤΕΣ αν είναι δυνατόν! Φτάνει πια με τους καλοβολεμένους ξυσταρχιδιστές του δημοσίου. Ανάμεσα σε αυτούς φίλε μου τους ''ξυσταρχιδιστές'' όπως τους αποκαλείς, υπάρχουν και κάποιοι που σκαρφαλώνουν σε πυλώνες και βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους όποτε τυχαίνει μαλακία, για να βλέπουμε εμείς Champions League. Αυτή η τσουβαλοποίηση των πάντων μου κάθεται στο λαιμό. Το γεγονός πως έχουν καλύτερη ασφάλιση από εμάς, δεν τους κάνει εχθρούς μας έτσι? Εκτός και αν πάμε στην λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...
sam sam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Mapas 99% θα εχεις ενα προβληματακι που δεν εγραψες στα ελληνικα...προτεινω στους διαχειριστες να σε αρχισουν στις "μαπες" προς παραδειγματισμο ! (αν θες διορθωσετο γιατι θα το διαγραψουν) δηλαδη υπαρχει περιπτωση να γινουν διακοπες την κυριακη στο καρναβαλι? ορε πλακα...θα ημαστε που θα ημαστε μεθυσμενοι δεν θα βλεπουμε... ερε τι εχει να γινει... σττην πατρα ξερει κανεις αν εγινα διακοπες ρευματος;
FAT>>>>>> Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΕΗ ΟΛΟ ΚΟΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΚΑΙ ΜΟΘ ΤΙ ΣΠΑΕΙ!!!!
soturin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 τα κτελ δεν απεργούν. Μπορείς να πάρεις λεωφορείο για τον πλανήτη σου
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 εμεις σημερα καμια Και εμείς ακόμα δεν είχαμε στο σπίτι αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα έχουμε 8-10
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μονο που στην επαρχια δεν υπάρχει επισημο προγραμμα διακοπών...
warewolf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 απο τη μια ακουω οτι λογω απεργιας οι διακοπες ειναι αναγκαιες. απο την αλλη οι συνδικαλιστες λενε οτι το φορτιο αντεχει και δεν χρειαζονται διακοπες. λενε, οτι τις διακοπες τις κανει η διοικηση της δεη για να αγανακτησει ο κοσμος με τους συνδικαλιστες. σε περιπτωση που ισχυει το δευτερο, μου περασε απο το μυαλο οτι η διοικηση της δεη επιλεκτικα θα εκοβε το ρευμα σε περιοχες νοτιων προαστιων κ.τ.λ. και δεν θα αγγιζε ΚΑΘΟΛΟΥ τις κυριλε περιοχες. παντως, εγω που μενω αμπελοκηπους, ουτε μια φορα δεν κοπηκε το ρευμα. ισως δεν ηθελαν να στεναχωρησουν την ΓΑΔΑ στην αλεξανδρας καθων και την πολυαγαπημενη μας πρεσβεια. ε, μην μεινουν χωρις ρευμα αυτοι. απο οτι ξερω επισης, κολωνακι και γενικοτερα κυριλε περιοχες ουτε που τις ακουμπησαν. αλλα πειραια, κορυδαλλο, καλλιθεα κ.τ.λ. τους ξεσκισαν. συμπερασμα: τελικα με πια κριτηρια εμενα δεν μου κοπηκε το ρευμα καθολου και τις αλλες περιοχες τις ξεσκισαν ? (μαλλον οι διευθυντες μενουν...κολωνακι)
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Και σε Κηφισιές έκοψαν και σε Μαρούσι και σε Αγία και γενικά σε όλα τα ΒΠ καθώς και στο Π. Φάληρο.
dreaming123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ξέρει κανείς site με στοίχημα για το πότε θα έχει διακοπή και την διάρκεια...
andreapaog328 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 το site της δεη όμως δεν δίνει καλά προγνωστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.