parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Τη γλυτώσαμε σήμερα...
vasso286 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Καλά μη βασίζεσαι σε αυτά που γράφουν αυτές οι επίσημες ανακοινώσεις. Και τις 5 φορές που κόπηκε το ρεύμα στο σπίτι μου κόπηκε σε διαφορετική μέρα και ώρα απ'οτι έγραφαν οι ανακοινωσούλες.
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ευελπιστώ ότι στην επαρχία θα είναι πιο συνεπή τα πράγματα.
SpyrosR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Φαίνεται πως για σήμερα τη γλυτώσαμε. Αν και μου κάνει εντύπωση... στις παλιές λίστες δεν αναφέρεται καν η περιοχή μου.
gatoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Για σήμερα είπαν ότι αν γίνουν θα γίνουν μετά τις 6.
grdimis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ευελπιστώ ότι στην επαρχία θα είναι πιο συνεπή τα πράγματα. Μια απο τα ιδια και στην επαρχια.στο λεω υπευθυνα και ας ειμαι μονο 30 χλμ στα μεγαλυτερα φραγματα της χωρας.Θυσαυρου και Πλατανοβρυσης. Ντε και καλα εμεις ειμαστε οι προνομιουχοι της δεη διπλα στα φραγματα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς...Υπάρχει και το 1050.Εγώ χτυπάω κάθε μέρα ένα τηλεφωνάκι εκεί,τους λέω την περιοχή μου και μου λένε αν θα γίνει διακοπή,τι ώρα και πόσο θα κρατήσει. Ευελπιστώ ότι στην επαρχία θα είναι πιο συνεπή τα πράγματα. Επειδή κι εγώ Γιάννενα μένω φίλε parsifal,το παραπάνω τηλέφωνο μ'έχει σώσει αρκετές φορές.Ό,τι ώρα μου λένε κόβεται το ρεύμα,όπως επίσης είναι και συνεπέστατοι όσον αφορά τη διάρκειά των διακοπών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Οσοι πιανετε γραμμη στο 10500 και αυτα που σας λενε ειναι και αληθινα τρεξτε να παιχετε τυχερα παιχνιδια !!!! Θα κερδισετε σιγουρα !!!!
vasso286 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ξέρει κανένας αν θα συνεχιστούν οι διακοπές ρεύματος και μετά την Πέμπτη 20 Μαρτίου οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο?
grdimis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ξέρει κανένας αν θα συνεχιστούν οι διακοπές ρεύματος και μετά την Πέμπτη 20 Μαρτίου οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο? Γιατι Βιαζεσε,εχεις δουλειες. Ακου φιλε στην ΔΕΗ αφηνουν τον χρονο να οριμασει.θα το σκεφτουν και θα σε ειδοποιησουν με το ρευμα. Αν αυτοι θελουν να κοψουν το ρευμα εσενα λογος δεν σε πεφτει. Ρε παιδια να ρωτησω κατι που μου ξεφυγε αν το γνωριζετε. Εκεινο το τμημα της ΔΕΗ που τυπωνει και φακελωνει και στελνει τους λογαριασμους δεν απεργει αραγε?
grdimis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλα τα ασφαλιστικα τους δικαιωματα τα οποια τα σεβομαι. Λοιπον εκκληση προς το υπ εργασιας Σας παρακαλω κοψτε απο 100 ευρω απο καθε συνταξιουχο του ΟΓΑ και του ΤΣΑ Και δωστε τον στην ΔΕΗ.Μονο 1900 ευρω περνουν να μην τα κανουν στρογγυλα? Εσεις στον ΟΓΑ και στο ΤΣΑ περνετε 470 ευρω συνταξη τι να κανετε? ετσι και αλλιως λιγη ειναι και δεν μπορειτε να την χαρητε Δωστε την καπου που θα πιασει τοπο να εχουμε και εμεις το ρευματακι μας
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εκεινο το τμημα της ΔΕΗ που τυπωνει και φακελωνει και στελνει τους λογαριασμους δεν απεργει αραγε? Τα δίνουν έξω στην "ΛΥΚΟΣ" και τα τυπώνουν . Γι αυτό τα έχουν έτοιμα Μήπως νόμιζες ότι μετράνε κιόλας στην εκκαθαριστική ? :lol: Απλά μπορεί να μας στείλουν και δεύτερο "έναντι" για να μην καρφωθούν τελείως... Έχω θείο στην ΔΕΗ στην επαρχία , που έγινε καταμετρητής (συνήθως βάζουν όσους είναι μεγάλοι σε ηλικία για να μην τρέχουν σε βλάβες που είναι πιο κουραστικό !!!!). Ότι του καπνίζει γράφει στα χαρτιά των καταμετρήσεων. Ειδικά για ρολόγια που ήταν μέσα σε χωράφια (σε μοτέρ ποτίσματος) πάει μόνο το καλοκαίρι που μπορεί να περάσει τα χωράφια εύκολα. Συνήθως βάζουν κάτι στο περίπου αν βαριούνται (κοιτάνε την προηγούμενη μέτρηση) , και κάποια στιγμή που θα ελέγξουν πραγματικά βάζουν και το σωστό νούμερο. Δεν απέχουν και από την πραγματικότητα. Εσείς σημειώνετε πουθενά την ένδειξη του ρολογιού στην ημερομηνία που γράφει στο λογαριασμό ότι γίνει η επόμενη μέτρηση ?
balux13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τελευταια τους μερα...Σημερα ψηφιζεται το νομοσεδιο και τον πουλο. Αντε που την ειδανε κουμουνιστικη χωρα ακου εκει να βγαζουν και δελτιο με το που θα κοψουν το ρευμα..Γελοιοι!!!!
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Παρέχω υπηρεσίες it και business consulting (υπολογιστές άρα ηλ.ρεύμα, άρα κρέμομαι από τα @rxidi@ της κάθε ΔΕΗ και της κάθε ΓΕΝΟΠ:mad:) Καθημερινό πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα που γίνονται οι διακοπές... Ξεκινάω το πρωί να πάω για δουλειά και κόβεται το ρεύμα στο σπίτι (Π.Φάληρο). Αν αποφασίσω να κάτσω σπίτι να δουλέψω τρώω μια δίωρη στο κεφάλι και κάθομαι και κοιτάζω την οθόνη του υπολογιστή (1ο κ@vli) Αν πάω στο γραφείο (Ν.Ιωνία) κόβεται το ρεύμα κανένα δίωρο συνήθως μεταξύ 10:00 και 13:00 (2ο κ@vli), και (ξανα)κάθομαι και κοιτάζω την οθόνη του υπολογιστή , αλλά έχω χαλάσει και τσάμπα βενζίνη (16+16 χιλιόμετρα πήγαινε έλα)... Αν κάνω το λάθος και πάω σε ραντεβού σε πελάτη , πάλι θα ξαναματακοιταζόμαστε μέχρι να έρθει το ρεύμα (3ο κ@vli). Πελάτες σε Ασπρόπυργο-Άγιο Στέφανο-Μοσχάτο-Κορωπί-Κέντρο κλπ... Μου σπάνε τα νεύρα , συνέρχομαι λίγο και δουλεύω κανένα τρίωρο (όπου στα κομάτια και να είμαι). Κατά τις 18:00 ξανακόβεται το ρεύμα όπου και να είμαι ρε π..στη μου (4ο κ@vli) Φεύγω από το γραφείο ή από τον πελάτη και γυρνάω σπίτι. Κατά τις 19:00 με 20:00 κόβεται ξανά το ρεύμα για καμιά ώρα-δίωρο (έτσι για να μη χαλαρώνουμε). (5ο κ@vli) Παρεκλίσεις από το πρόγραμμα : Έσκασε ο δίσκος στο PC του γραφείου από τα τσακα τσούκα.Αποτέλεσμα δύο μέρες χαμένες για να το ξαναστήσω (από backup) , λειτουργικό-office-antivirus-sql server-προγράμματα, windows και software updates. Κόστος δίσκου 70 ευρώ (5ο-6ο-7ο κ@vli) Ζημιά σε ψυγείο από τις συνεχείς διακοπές (μοτέρ). (8ο κ@vli) Καθυστέρηση σε projects για ένα μήνα τουλάχιστον, με ότι αυτό συνεπάγεται στα έσοδα μου, και στο χρονοπρογραμματισμό μου, και στην ψυχική μου υγεία. (9ο έως 50ο κ@vli) Βασικό κομάτι του support είναι η remote υποστήριξη. Αυτό έχει σχεδόν μηδενιστεί γιατί ή εγώ ή ο πελάτης δεν θα έχουμε ρεύμα. Αυτό σημαίνει αυξημένο κόστος μετακίνηση και χαμένος χρόνος από άσκοπες μετακινήσεις (51ο κ@vli) Το τηλ. κέντρο του γραφείου δεν δουλεύει με τις διακοπές και ο λογαριασμός των κινητών με όλη αυτή την ανακατωσούρα θα υπερδιπλασιαστεί. Αγόρασα UPS 3KVA για να υποστηρίξω τους servers γιατί αυτά που είχαν επάνω αντέχουν για κανένα δεκάλεπτο.(600 ευρώ και για αυτό) Κάθε φορά σταυροκοπιέμαι να μην σκάσει κανένας server και έχω και άλλα. Όχι για το κόστος ενός δίσκου αλλά για το χρόνο που θα χρειαστώ για να τον ξαναστήσω.... Added Bonus : Διάχυτη σαπίλα ευωδιάζει τον τόπο όπου και να βρεθώ (ειδικά με τη μηχανή), και κάνω και λίγο enduro περνώντας πάνω από σκορπισμένες σακούλες σκουπιδιών (τσάμπα προπόνηση ).Μυρίζει άνοιξη το κωλόχαρτο :lol: Δεν μπορώ να εξαργυρώσω και τις επιταγές στην τράπεζα μου και πρέπει να τρέχω σε όλες τις τράπεζες της Αττικής για να πληρωθώ. Αν το κόστος σε μια μικρή εταιρία σαν τη δική μου ξεπερνά τα 6000 ευρώ από το χαμένο χρόνο, τις ζημιές σε εξοπλισμό, την καθυστέρηση υλοποίησης έργων και ότι αυτό συνεπάγεται σε έσοδα, τι γίνεται με κάποιο μαγαζί - μεγαλύτερη εταιρία - συνεργείο κλπ. ???? ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Ή ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ , ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ . ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.