kfyros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δεν σου ξανααπαντάω αναλυτικά petza γιατί δεν έχω χρόνο.Ο δικός μου ο μισθός δεν τρέχει βρέξει χιονίσει. Τώρα που έχω ρεύμα επιτέλους, πρέπει να βγάλω τη δουλειά που δεν μπόρεσα να κάνω επειδή η ΔΕΗ επί σχεδόν ένα μήνα δεν με άφησε. Δεν ξέρω ποιος φταίει (συνήθως φταίνε περισσότεροι από έναν) και δε με νοιάζει, αυτό θα το βρει ο δικηγόρος μου. Το ρεζουμέ είναι ότι κάνατε μια τρύπα στο νερό όσον αφορά τα δικαιώματα σας (και το ξέρατε από την αρχή αυτό), και το μόνο που καταφέρατε είναι ζημιές μερικών χιλιάδων ευρώ σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες όπως εγώ, που δεν έχουν τη οικονομική και πρακτική δυνατότητα να εγκαταστήσουν ΗΖ για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν ήσασταν πραγματικοί μάγκες, και όχι ψευτοπαληκαράδες της φακής όπως είναι όλοι οι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, θα αντιλαμβανόσασταν ότι δεν ιδρώνει το αυτί της εξουσίας με αδερφίστικες μεγαλοσυγκεντρώσεις , που καθοδηγούνται από την αντιπολίτευση. Γιατί δεν αποκλείσατε τη βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, και γιατί δεν την πέσατε στους βουλευτές της ΝΔ με οποιονδήποτε τρόπο? Δύο ψηφαλάκια χρειάζονταν για να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο. Δεν υποστηρίζω κανέναν , απλά η ΝΔ είναι τώρα κυβέρνηση άρα αυτούς πρέπει να κυνηγάμε. Αυτό που κάνω τα τελευταία 10 χρόνια είναι να ψηφίζω με γνώμονα το να μην βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Σιγά σιγά νομίζω ότι θα γίνει πραγματικότητα. Δεν μας είπες petza, επειδή απαντάς μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν, στη ΔΕΗ ποιος σε έβαλε???? Γιατί δεν έχω ακούσει να γίνονται προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια εκεί....
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γιατί δεν αποκλείσατε τη βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, και γιατί δεν την πέσατε στους βουλευτές της ΝΔ με οποιονδήποτε τρόπο?Δύο ψηφαλάκια χρειάζονταν για να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο. Δεν μας είπες petza, επειδή απαντάς μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν, στη ΔΕΗ ποιος σε έβαλε???? Γιατί δεν έχω ακούσει να γίνονται προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια εκεί.... Στο θεμα του τροπου χειρισμου θα συμφωνησω κι εγω παρολο που ειμαι κι εγω ΔΕΗτζης. Εστειλα και email στην ΓΕΝΟΠ λεγοντας οτι μονο ηλιθιος πιστευε οτι θα κερδηθει κατι με απεργια τετοια. Οσο για τις προσληψεις και ο Petza κι εγω εχουμε 10ετιες στη ΔΕΗ.
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Στο θεμα του τροπου χειρισμου θα συμφωνησω κι εγω παρολο που ειμαι κι εγω ΔΕΗτζης. Θείο Γιάννη φταις και εσύ που μου κοβόταν το ρεύμα;;; Ε, όχι ρε θείο Γιάννη... δεν το περίμενα αυτό από σένα Πλάκα κάνουμε, έτσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Θείο Γιάννη φταις και εσύ που μου κοβόταν το ρεύμα;;; Ε, όχι ρε θείο Γιάννη... δεν το περίμενα αυτό από σένα Πλάκα κάνουμε, έτσι; Φιλε μου εγω ειμαι διοικητικος !!!! Οσοι διοικητικοι και να εκαναν απεργια το ρευμα θα υπηρχε. Οταν οι τεχνικοι απεργουν υπαρχει προβλημα μετα την δευτερη -τριτη μερα. Κι εγω εχω για ενθυμιο ενα καμμενο τροφοδοτικο !!!
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Στο θεμα του τροπου χειρισμου θα συμφωνησω κι εγω παρολο που ειμαι κι εγω ΔΕΗτζης. Εστειλα και email στην ΓΕΝΟΠ λεγοντας οτι μονο ηλιθιος πιστευε οτι θα κερδηθει κατι με απεργια τετοια. Οσο για τις προσληψεις και ο Petza κι εγω εχουμε 10ετιες στη ΔΕΗ. Γιαννη οταν κανεις εναν αγωνα και προσπαθεις να δικαιωθεις πρεπει να κερδισεις την Κοινη Γνωμη.Οπως οι μονομαχοι στην ρωμη προσπαθουσαν να κερδισουν το πληθος. Οταν καταφερατε να σας βριζουν 98% του ελληνικου λαου το παιχνιδι το ειχατε χαμενο. το ιδιο ισχυει και για τους λιμενεργατες αλλα και οποιοι εχουν στα χερια τους ενα εργαλειο το οποιο εξυπηρετει τον Κοσμο. Η δευτερη θεωρια ειναι η γνωστη Τροτσκιστκη θεωρια του ανταρτικου πολεων κανοντας αφορητη την κατασταση ωστε να μπορεις να την εκβιασεις η νατην διαπραγματευτεις. δυστηχως ομως για εσας ο αντιπαλος σας (Κυβερνηση) εχει το τελειο επικοινωνιακο επιτελειο για να σας αντιμετωπισει. Ειναι σαν επαιζε Ρεαλ μαδριτης-Δοξα Βυρωνα με 70000 κοσμο απο πανω και απο την δοξα υπαηρχαν και 4 τραυματιες βασικοι που δεν παιζαν. Πιστευατε οτι θα κερδιζατε?
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Οσο για τις προσληψεις και ο Petza κι εγω εχουμε 10ετιες στη ΔΕΗ. Κυριε Γιαννη επειδη εκανα μια ερωτηση στον συναδελφο σας και τον ρωτησα αν βγει ενας υπαλληλος της δεη στα 58 στην συνταξη τι συνταξη θα παρει? Μηπως μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι με ενδιαφερει το ποσο,επειδη και εμενα ενας φιλος μου δουλευει στην ΔΕΗ και μου ειπε ποσα παιρνουν τωρα που βγαινουν συνταξη και δεν τον πιστεψα. Και αν γινεται μαζι με το επικουρικο.
Petza Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Στο θεμα του τροπου χειρισμου θα συμφωνησω κι εγω παρολο που ειμαι κι εγω ΔΕΗτζης. Εστειλα και email στην ΓΕΝΟΠ λεγοντας οτι μονο ηλιθιος πιστευε οτι θα κερδηθει κατι με απεργια τετοια. Οσο για τις προσληψεις και ο Petza κι εγω εχουμε 10ετιες στη ΔΕΗ. Άστο ρε Γιάννη τα παιδιά έχουν την εντύπωση ότι συνομιλούν με Μιλκοκαταναλωτές
Petza Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Κυριε Γιαννη επειδη εκανα μια ερωτηση στον συναδελφο σας και τον ρωτησα αν βγει ενας υπαλληλος της δεη στα 58 στην συνταξη τι συνταξη θα παρει? Μηπως μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι με ενδιαφερει το ποσο,επειδη και εμενα ενας φιλος μου δουλευει στην ΔΕΗ και μου ειπε ποσα παιρνουν τωρα που βγαινουν συνταξη και δεν τον πιστεψα. Και αν γινεται μαζι με το επικουρικο. φίλε μου η απάντηση που σου έδωσα μάλλον δεν σε κάλυψε Ας το πάρουμε αλλιώς τότε θα πάρει 8900 ευρώ συν επικουρική συν 567.000 εφάπαξ ..καλυμμένος ? πες μου τώρα και εσύ τι ζόρι τραβάς την στιγμή που δεν σε επιβαρύνει τίποτα Και από που ως που σου πέφτει λόγος ζήλια ? εμπάθεια ? τι απ' όλα
Petza Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δεν σου ξανααπαντάω αναλυτικά petza γιατί δεν έχω χρόνο.Ο δικός μου ο μισθός δεν τρέχει βρέξει χιονίσει. Τώρα που έχω ρεύμα επιτέλους, πρέπει να βγάλω τη δουλειά που δεν μπόρεσα να κάνω επειδή η ΔΕΗ επί σχεδόν ένα μήνα δεν με άφησε. Δεν ξέρω ποιος φταίει (συνήθως φταίνε περισσότεροι από έναν) και δε με νοιάζει, αυτό θα το βρει ο δικηγόρος μου. Το ρεζουμέ είναι ότι κάνατε μια τρύπα στο νερό όσον αφορά τα δικαιώματα σας (και το ξέρατε από την αρχή αυτό), και το μόνο που καταφέρατε είναι ζημιές μερικών χιλιάδων ευρώ σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες όπως εγώ, που δεν έχουν τη οικονομική και πρακτική δυνατότητα να εγκαταστήσουν ΗΖ για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν ήσασταν πραγματικοί μάγκες, και όχι ψευτοπαληκαράδες της φακής όπως είναι όλοι οι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, θα αντιλαμβανόσασταν ότι δεν ιδρώνει το αυτί της εξουσίας με αδερφίστικες μεγαλοσυγκεντρώσεις , που καθοδηγούνται από την αντιπολίτευση. Γιατί δεν αποκλείσατε τη βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, και γιατί δεν την πέσατε στους βουλευτές της ΝΔ με οποιονδήποτε τρόπο? Δύο ψηφαλάκια χρειάζονταν για να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο. Δεν υποστηρίζω κανέναν , απλά η ΝΔ είναι τώρα κυβέρνηση άρα αυτούς πρέπει να κυνηγάμε. Αυτό που κάνω τα τελευταία 10 χρόνια είναι να ψηφίζω με γνώμονα το να μην βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Σιγά σιγά νομίζω ότι θα γίνει πραγματικότητα. Δεν μας είπες petza, επειδή απαντάς μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν, στη ΔΕΗ ποιος σε έβαλε????) Γιατί δεν έχω ακούσει να γίνονται προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια εκεί.... για να τελειώνει μια και καλή η συζήτηση θα σου πω ότι σε αυτή την κοινωνία του καναπέ και του ωχαδερφέ υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιδρούν όταν τους πιάνουν το κ#λο , και προσπαθούν το λιγότερο να βγάλουν το χέρι από το κ#λο τους , δεν σκύβουν κι άλλο για να διευκολύνουν τον "πορθητή" Είδες που έμαθες κάτι ακόμα σήμερα Διαφέρουν δε από τους άλλους που έχουν την λογική ότι αντιδρούμε μόνο όταν κερδίζουμε και όσο αφορά το πως προσλήφθηκα στη ΔΕΗ τότε δεν υπήρχε ούτε το ΑΣΕΠ ούτε και εσύ Συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς , ας τους συνεχίσω και εγώλοιπόν ω λαμόγιο φοροφυγά παρακρατητή του ΦΠΑ, δημιουργέ της μαύρης εργασίας ....ελεύθερε επαγγελματία Ωραία η τσουβαλοποίηση
Petza Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Θείο Γιάννη φταις και εσύ που μου κοβόταν το ρεύμα;;; Ε, όχι ρε θείο Γιάννη... δεν το περίμενα αυτό από σένα Πλάκα κάνουμε, έτσι; ότι μπινελίκια εδώ παιδιά Ο Γιάννης είναι Διοικητικός εγώ είμαι τεχνικός και συνδικαλιστής (και ας την σπάει ορισμένων) βαράτε ανοιχτά
Petza Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δεν μας είπες petza, επειδή απαντάς μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν, στη ΔΕΗ ποιος σε έβαλε????) Γιατί δεν έχω ακούσει να γίνονται προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια εκεί.... Συνεχίζεις το προσφιλές σου σπορ ....την λάσπη λοιπόν μικρέ μου λασπολόγε ώστε δεν έχουν γίνει προκηρύξεις .... Google is your friend http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Pinakes+prozlipseon/x_cms_foreon_epoxiko_v/x_cms_foreon_epoxiko_v.csp http://www.δεη.gr/Default.aspx?id=3292&nt=18&lang=1
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ότι μπινελίκια εδώ παιδιά Ο Γιάννης είναι Διοικητικός εγώ είμαι τεχνικός και συνδικαλιστής (και ας την σπάει ορισμένων) βαράτε ανοιχτά Μπορώ να σε λέω και σένα "θείο" όπως λέω τον θείο Γιάννη;;;
Petza Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μπορώ να σε λέω και σένα "θείο" όπως λέω τον θείο Γιάννη;;; Αυτό μόνο σου ήρθε ???? μάλλον έπρεπε να μπαίνω τις προηγούμενες μέρες , θα ήταν μια καλή ψυχοθεραπεία γιατί απ' ότι βλέπω καταλάγιασαν τα πάθη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ας το πάρουμε αλλιώς τότεθα πάρει 8900 ευρώ συν επικουρική συν 567.000 εφάπαξ ..καλυμμένος ? Ρε συντεκνε δικα μας λεφτα ειναι οσο και να παρουμε απο τις εισφορες μας που αλλοι δεν δινουν σε ενα τριμηνο ειναι . Δεν εχω ανενα προβλημα να πω οτι οποιος βγαινει ΤΩΡΑ σε συνταξη απο τη μαμα ΔΕΗ παιρνει πανω απο 2000 ευρω καθαρα συνταξη. Οταν θα βγω εγω σε 12 χρονια στα 62 μου θα παρω και το τριτο το μακρυτερο....Ξερετε ποιο !!!!
Petza Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ρε συντεκνε δικα μας λεφτα ειναι οσο και να παρουμε απο τις εισφορες μας που αλλοι δεν δινουν σε ενα τριμηνο ειναι . Δεν εχω ανενα προβλημα να πω οτι οποιος βγαινει ΤΩΡΑ σε συνταξη απο τη μαμα ΔΕΗ παιρνει πανω απο 2000 ευρω καθαρα συνταξη. Οταν θα βγω εγω σε 12 χρονια στα 62 μου θα παρω και το τριτο το μακρυτερο....Ξερετε ποιο !!!! Αυτό προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να τους δώσω να καταλάβουν αλλά ...δεν Πρέπει να δώσουμε αναφορά τι κάνουμε με τα χρήματα που μαζέψαμε εμείς Αλλά δεν φταίνε τα παιδιά , τόσα χρόνια λάσπη παραπληροφόρηση και ψέματα τους έχει γίνει δεδομένο ότι μας πληρώνουν και καθόμαστε, ότι παίρνουμε 4000-5000 μισθό και 10000 σύνταξη Μεγάλη ευθύνη η ΓΕΝΟΠ που έχει αφήσει αυτή την παραπληροφόρηση τόσα χρόνια αναπάντητη και τώρα τρέχει και δεν φτάνει Θυμάσαι από πότε ξεκίνησε, από εποχής Μαυράκη που είχε βγει ο σιδερένιος και είπε τα περί ρετιρέ, λες και οι εργαζόμενοι διοικούν τη ΔΕΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.