Προς το περιεχόμενο

Απεργιες Δημοσιων Υπαλληλων

grdimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το δικό σου συλλογισμό (ο Θεός να τον κάνει) προσπαθώ να αναδομήσω.

Έχουμε δύο δεδομένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου:

1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν off-shore

2. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι παπάδες

Περιμένω με αγωνία να ακούσω τον αυθεντικό σου συλλογισμό.

Έλα, λοιπόν, πολλοί παρακολουθούν με αγωνία. Έλα, πες μας για τις off-shore των δημοσίων υπαλλήλων-παπάδων

καλα εσυ εισαι στην κοσμαρα σου

Αφισοκολητη θα σαι λεω απο εδω και περα διοτι ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη σου που δουλεψες.

Εγω σου λεω κατι και εσυ πιανεσαι απο μια λεξη.

το γκοογκή που εβαλες λινκ λεει μονο για μια φοροδιαφυγη

Εδω μιλαμε οτι αν πας την παρασκευη σε δημοσια υπηρεσια στις 1 η πιθανοτητα να εξυπητηρετηθεις ειναι μικροτερη απο το να πιασεις το τζοκερ.

Τι Μου λες ρε φιλε ολοι ετσι ιδιοι ειστε το παιζεται παλαβοι οτι ντε και καλα δεν καταλαβαινω αλλα περνατε μια χαρα.

Εγω δυστηχως θα πρεπει να ειμαι ετοιμος διοτι ερχεται τελος του μηνα η καταθεση του ΦΠΑ για να μας το παιζεις εσυ τρελιτσα.

Ειμαστε πλεον πολυ κοντα στο να ξεσηκωθει ο κοσμος και να σας γιουχαρει διοτι το αξιζετε.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ, θα εξηγήσεις τώρα εκείνο το ωραίο με τους δημοσίους υπαλλήλους/παπάδες που έχουν περισσότερες off-shore από τους επιχειρηματίες; :lol::lol::lol:

Ή πετάς έτσι ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι;

Μπορείς να με αποκαλείς όπως θέλεις, αυτό δε σημαίνει πως καθίσταμαι και ό,τι με αποκαλείς. Εκτός αν είσαι ο Χάρι Πότερ :lol:

Έλα, λοιπόν, περιμένω με αγωνία.

Δημοσ.
Οκ, θα εξηγήσεις τώρα εκείνο το ωραίο με τους δημοσίους υπαλλήλους/παπάδες που έχουν περισσότερες off-shore από τους επιχειρηματίες; :lol::lol::lol:

Ή πετάς έτσι ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι;

Μπορείς να με αποκαλείς όπως θέλεις, αυτό δε σημαίνει πως καθίσταμαι και ό,τι με αποκαλείς. Εκτός αν είσαι ο Χάρι Πότερ :lol:

Έλα, λοιπόν, περιμένω με αγωνία.

Σε εκανα αφισοκολητη

δεκαδες ερωτησεις και δεν απαντησες σε καμια αντιθετως προσπαθησες απο την αρχη να υποβαθμισεις το θεμα για να ληξει.

Λεγε με χαρι ποτερ οπως θες.

Ετσι και αλλιως δεν μαθατε να σεβεστε τον Κοσμο που σας πληρωνει.

Δημοσ.

Οκ, όπως θες ;)

Όποιος έχει υπομονή μπορεί να διαβάσει λίγες σελίδες πίσω.

Μη μου στερήσεις τη χαρά, έλα πες πάλι αυτό με τους δημόσιους υπαλλήλους-ιδιοκτήτες off-shore. Είναι καλύτερο και από εκείνο για το ΦΠΑ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το topic κατέληξε ως αντιπαράθεση συγκεκριμένων μελών. Δεν έχει πλέον σκοπό ύπαρξης.

Παρακαλώ συνεχίστε την μεταξύ σας κουβέντα με pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...