Biron Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Θα ηθελα να μου πειτε εαν εχω κανει καπου λαθος Εκανα Update στα Bios απο 1004 ηθελα να περασω τα 1226 με το prog.Asus update καταρχας εκανα save apo Asusupdate σε File τα Bios που ειχα. Μετα κατεβασα απο asus Last version bios update (os)1226 εκανα extract file (ROM). Απο το prog.Asus update διαλεγω update bios from file ολα καλα με κλικ το Clear CMOS checksum to loud defulilt bios setting τρεχει 3 επιλογες Erase Rom Flash Rom Verify Rom και μετα θελει reboot. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής παίρνω το μήνυμα λάθους CMOS Checksum Bad Overclocking failed,Please enter setup to reconfigure your system και μου λέει να πατήσω F1 για να μπω στο Setup ή F2 για να κάνει load τα defaults του BIOS και να συνεχίσει.Mε F1 μπηκα στα Bios tools Ez Flash 2 Bios(Ειχα περασμενο το UpdateBios1226 σε Dvd-Rw) οπου μπορουσα να δω(Ez Flash 2 Bios) version and date και απο το bios που ειχα στο Pc πριν και απο το Bios file που ειχα στο dvd last updatebios1226 . Με το TAB πηγα στο αρχειο invio εκανε test cancel τα αρχεια και μετα περασε τα new update και μετα βγηκε παραθυρο Update is done system reboot in 5 sec. οπως και εγινε το PC μπηκε στα windows κανονικα χωρις το μηνυμα CMOS Checksum Bad Overclocking failed κτλ και ολα φαινονται μια χαρα εκτος απο το AiSuite που μου βγαζει παντα error.... Πως γινετε να επαναφερω τα αρχικα Bios που εχω σε file?για να δοκιμασω εαν λειτουργει το AiSuite περμενω τις αποψεις σας ευχαριστω
Strategos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 αν εννοείς degrade νομιζω γινετε μονο με καποιο trick το οποιο το εχω διαβασει καπου αλλα δεν το ξερω γιατι δεν εχω assus.
Biron Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ετρεξα το MEMtest86 v1.70 και τα αποτελεσματα θετικα wall time :2:56 Cached-2047m Rsvd Mem-508k Mem Map-e820-std Cache-on ECC-off Test-std Pass-6 Errors-ECC ERRS-0
Biron Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εκανα flash το προηγουμενο version update δηλαδη το P5BD1004 με (afudos) και το AiSuite δεν εχει error Καπιο προβλημα πρεπει να εχει με το Lastupdate P5BD1226 Ευχαριστω για την βοηθεια.
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εκανα flash το προηγουμενο version update δηλαδη το P5BD1004 με (afudos)και το AiSuite δεν εχει error Καπιο προβλημα πρεπει να εχει με το Lastupdate P5BD1226 Ευχαριστω για την βοηθεια. εχω κ γω το ιδιο προβλημα . μπορεις να μου στειλεις το προγραμμα με το οποιο εωαλες το παλιο βιος? εγω δεν μπορεσα [email protected] thx!
Biron Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 εχω κ γω το ιδιο προβλημα . μπορεις να μου στειλεις το προγραμμα με το οποιο εωαλες το παλιο βιος? εγω δεν μπορεσα [email protected] thx! Ειναι σωστο το ε-μαιλ που εδωσες?δεν νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.