Προς το περιεχόμενο

2ο router για HOL


planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

 

Τώρα έχω το Fritz!Box 7140 Fon Wlan και για να έχω αναγνώριση κλήσεων, το τηλέφωνο πρέπει να είναι συνδεμένο πάνω στο router. Γι'αυτόν τον λόγο, το έχω στο δωμάτιο μου. Όμως, επειδή είναι ασύρματο έχει αρκετή ακτινοβολία και αποφάσισα να το μεταφέρω στο καθιστικό μαζί με το router. Όμως τώρα δημιουργείται ένα άλλο πρόβλημα: Δεν έχω router για να μπαίνω στο internet!!

 

Γίνεται να βάλω ένα άλλο για να το έχω μόνο για internet? Ποιο είναι το καλύτερο που να πιάνει τα 24mbps; Αυτό κάνει; Όπως είπα, με ενδιαφέρει να μπαίνω μόνο στο ιντερνετ. Με το ΦΡΙΤΖ έχω τηλέφωνο

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται (αν και δεν είμαι και σίγουρος) πως για να έχεις μόνο ίντερνετ από το ένα και μόνο τηλέφωνο από το άλλο χρειάζεται μια ιδιαίτερη συνδεσιμολογία μεταξύ των 2 routers. Άσε που έχω ακούσει και περιπτώσεις όπου αυτή η πατέντα δεν δούλεψε και έμειναν οι άνθρωποι με ένα έξτρα router στα χέρια που δεν ήξεραν τι να το κάνουν! Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα μια ασύρματη PCI κάρτα για τον υπολογιστή, σαν και αυτή για να συνδέεσαι ασύρματα με το router. Τώρα σχετικά με το router που λες εγώ μάλλον θα έπαιρνα (αν ήθελα router) κάποιο Linksys ή D-Link ή Zyxel...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ΦΡΙΤΖ θα είναι στο καθιστικό και θα είναι συνδεμένο πάνω το τηλέφωνο. Ας πιάνει ιντερνετ, απλά δεν θα το χρησιμοποιώ.

 

Το 2ο θα το έχω στο δωμάτιο μου και θα μου πιάνει μόνο ιντερνετ.

 

Λογικά θα λειτουργεί, έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ταυτοχρονα δεν μπορεις να εχεις και στα δυο ρουτερ ιντερνετ.

και αν δεν κάνω λάθος η hol σου δινει voip τηλεφωνία μέσω του fritz.

οποτε αν το αποσυνδέεις για να μπεις με το άλλο ρουτερ δεν θα έχεις τηλέφωνο.

λυση ειναι η ασύρματη κάρτα δικτύου αλλα εφόσον σκέφτεσαι την ακτινοβολία την ξεχνάς η τα λεγόμενα powerplug που στήνεις δίκτυο μεσω του ηλεκτρικού ρεύματος. δηλαδη βάζεις στο σαλόνι ενα στην πρίζα και το άλλο στο δωμάτιο σου και συνδέεις το pc.

δεν ειναι 100% σίγουρο οτι θα δουλέψει και εξαρτάται απο την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σου.

οικονομικότερη πρόταση ενα καλώδιο Utp απο το ρούτερ στο pc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν σε κανονισε η hol.προσπα8εις να κανεις κατι που δεν γινεται.εφοσον η τηλεφωνια ειναι voip το fritz 8ελει ιντερνετ.οποτε εσυ δεν μμπορεις να εχεις και στο αλλο ταυτοχρονα.αν ειχεσ κανονικη σταθερη τηλεφωνια τοτε οκ.το να παρεις ασυρματη καρτα δικτυου παλι ακτινοβολια 8α φας.οποτε η τραβας καλωδιο δικτυου η το αφηνεις εκει που το εχεις.οσο για την ακτινοβολια δεν 8α παθεις κατι απο τον ρουτερ διοτι το κινιτο ειναι πολυ χειροτερο και το κολλας στο αυτι σου.ενω αυτο ειναι καπως μακρια απο σενα.φαντασου οτι εκει που εισαι 8α πιανεις και δικτυα αλλων που ειναι μακρια.με την ιδια λογικη να πεταξουμε κινητα ασυρματους και να βαλουμε ατσαλι στους τοιχους να μην περναει κανενα σημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...