AtiX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βρε sexbox... βρε sexbox... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από AtiX 1
opera Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Xaravyi είπε Racism Spotted! Γιατί παρακαλώ; Κατά δήλωση τους,δε τολμώ να γράψω straight για οποιονδήποτε γιατί ποτέ δε ξέρεις,δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα. Δεν είμαι και στο βρακί τους.Αλλα όποιος το δηλώνει δε μπορώ να διαφωνήσω. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από opera
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Θα αναφέρουμε ότι θέλουμε παρέα με τη μουσική μας. Και όποιος θέλει τα διαβάζει, όποιος θέλει τα προσπερνά. Θα μπορούσες να προσπεράσεις still I'm sad original και διασκευή από τους ίδιους τους Rainbow. Πρώτα όμως ο DIO το είπε έτσι σε Live Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλά, τι απόδοση ήταν αυτή του Catch the Rainbow στο On Stage.. Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα το video της συγκεκριμένης εκτέλεσης. 2
tommybertsen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Καλά, τι απόδοση ήταν αυτή του Catch the Rainbow στο On Stage.. Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα το video της συγκεκριμένης εκτέλεσης. Υπάρχει Spoiler
tommybertsen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Α καλά, όποιος έχει μάτια βλέπει νομίζεις; Αν δεν κάνω λάθος είναι στο μόναχο το On Stage, οπότε αυτό είναι το τραγούδι: Spoiler
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μπα, αυτό είναι από άλλο live, έχω και το DVD και το CD (αυθεντικά). Τόσα χρόνια δεν έχω βρει το video από τη συγκεκριμένη εκτέλεση, το πιθανότερο επειδή δεν υπάρχει. Μόλις βρήκα απ' τη Wikipedia ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι από το live στην Osaka στις 9/12/76: https://en.wikipedia.org/wiki/On_Stage_(Rainbow_album)#cite_note-5 Άμα το βρεις σφύρα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις