Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορώ να παίξω καθόλου με τον cyrus αρκετά αδύναμος μου φένετε.

Stealth instant revives χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι (με τα ανάλογα skills) και stealth demolition charges, etc (ή counter-sniping) και ο Cyrus δεν είχε βγει ποτέ από τις επιλογές μου. ;)

Ο Thaddeus από την άλλη καθάριζε τον πάγκο. :P

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καθώς είμαι λάτρης του "σύμπαντος" του Warhammer40k αλλά όχι των RTS, να κάνω μερικές ερωτήσεις:

Σε σχέση με το Dawn of War, το 2 είναι περισσότερο "αργό", "γρήγορο" ή ίδιο, στις αντιδράσεις που απαιτούνται σε σχέση με τις μονάδες που βρίσκονται στο χάρητ;

Εστιάζει περισσότερο σε μικρές μάχες (ώστε να επιτρέπει σε κάποιον με αργά αντανακλαστικά -γκουχ-γκουχ, χμμμ- να ανταποκρίνεται) ή πάλι το campaign είναι όπως του πρώτου Dawn of War;

Με λίγα λόγια, η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα (του πρώτου Dawn of War την τελείωσα, με κόπο) αλλά επειδή δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για μερικά cutscenes αν το παιχνίδι πρόκειται να μου βγάλει το λάδι, ένας μετριότατος παίκτης rts μπορεί να ελπίζει, ή να μείνω στα turn based να μην ταλαιπωρούμαι;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Stealth instant revives χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι (με τα ανάλογα skills) και stealth demolition charges, etc (ή counter-sniping) και ο Cyrus δεν είχε βγει ποτέ από τις επιλογές μου. ;)

Ο Thaddeus από την άλλη καθάριζε τον πάγκο. :P

Ακριβως. Οι μονες αποστολες που παιρνω Thaddeus ειναι αυτες που εχουν tyranids μεσα γιατι κακα τα ψεματα το να σκοτωνεις 15 εκκατομυρια (υπερβολη) μικρα tyranids, που ανετα μπορουν να σε κυκλωσουν και να σου φανε ολο το team, με ενα καλοζυγησμενο jump ειναι πραγματικα οτι καλυτερο. Και αν μεινει κατι τοτε ο Avitus και ο force commander (που τον εχω φορτωσει με plasma cannon) απλα αποτελειωνουν οτι υπαρχει.

Αυτος που τρωει σκονη για μενα ειναι ο Tarkus. Ειναι σιγουρα χρησιμος με το taunt skill που εχει αλλα δεν τον χρειαστηκα ποτε μου.

Δημοσ.

Σαν game ειναι αρκετά γρήγορο και θέλει πολύ γρήγορες αποφάσεις ιδίως στα skill που θα ρίξεις στην μάχη και αυτό λόγο ότι μπαίνεις άμεσα στην μάχη και παίζεις. Πάντα έχω τα μάτια καρφομένα πάνω στις μπάρες με το health τους γιατί λίγο να αφαιρεθείς σκοτώνονται αμέσως και μετά γίνονται δύσκολα τα πράγματα ιδίως αν πέσει κάποιος από τους commander σου

Σαν team έχω τον thaddeus, τον μπουλντόζα :P και τον avitus. Tην terminator armor την χρησιμοποιείτε και σε ποιόν? Νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στον tarkus. Τέλος τι γίνετε με τις mission. Συνέχεια ανοιγουν mission που έχουν expire σε μέρες αλλά φένετε να μην τελειώνουν ποτέ. Υπάρχουν ακόμα οι optional mission που δεν έχουν χρονικό περιορισμό και τέλος οι μοβ που νομίζω ότι είναι για το story. Η τακτική είναι κάνουμε τούμπανο τους commander και βαράμε για μοβ?

Δημοσ.
Σαν game ειναι αρκετά γρήγορο και θέλει πολύ γρήγορες αποφάσεις ιδίως στα skill που θα ρίξεις στην μάχη και αυτό λόγο ότι μπαίνεις άμεσα στην μάχη και παίζεις. Πάντα έχω τα μάτια καρφομένα πάνω στις μπάρες με το health τους γιατί λίγο να αφαιρεθείς σκοτώνονται αμέσως και μετά γίνονται δύσκολα τα πράγματα ιδίως αν πέσει κάποιος από τους commander σου

Σαν team έχω τον thaddeus, τον μπουλντόζα :P και τον avitus. Tην terminator armor την χρησιμοποιείτε και σε ποιόν? Νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στον tarkus. Τέλος τι γίνετε με τις mission. Συνέχεια ανοιγουν mission που έχουν expire σε μέρες αλλά φένετε να μην τελειώνουν ποτέ. Υπάρχουν ακόμα οι optional mission που δεν έχουν χρονικό περιορισμό και τέλος οι μοβ που νομίζω ότι είναι για το story. Η τακτική είναι κάνουμε τούμπανο τους commander και βαράμε για μοβ?

Δεν ειναι αναγκη να κανεις τις αποστολες που εχουν χρονικο οριο. Για την ακριβεια δεν συμφερει να τις κανεις πριν παρεις τον "μπουλτοζα" και την δυνατοτητα να φορας terminator armor. Εγω τις εκανα ΟΛΕΣ και στο τελος μου βγηκαν 112 αποστολες :shock:

Ειδα ομως οτι πραγματικα δεν ειναι αναγκη να τις κανεις ολες αυτες. Σιγουρα ειναι καλες αν ειναι να φτασεις 20 level αλλα θα φτασεις εκει πολυ πριν τελειωσουν αυτες οι αποστολες. Επισης δεν ειναι δυνατον να τις κανεις ολες οποτε διαλεξε με βαση το τι σου προσφερει σαν wargear η καθε αποστολη.

Ειναι ιδεα μου η δεν υπαρχει κανενα bolt pistol της προκοπης για να το ταιριαξω με το τρομερο και φοβερο power sword που βρηκα?

Δημοσ.

Το παιχνίδι ουσιαστικά σε αναγκάζει να το τελειώσεις περίπου αφού μόλις τελειώσεις μία αποστολή σου ξεπετάγονται άλλες τρείς. Ή θα κάνεις τη τελευταία ή κινδυνεύεις να χάσεις όλες τις περιοχές σου. Δε προλάβαινα να κάνω defense σε όλες.

Δημοσ.
Το παιχνίδι ουσιαστικά σε αναγκάζει να το τελειώσεις περίπου αφού μόλις τελειώσεις μία αποστολή σου ξεπετάγονται άλλες τρείς. Ή θα κάνεις τη τελευταία ή κινδυνεύεις να χάσεις όλες τις περιοχές σου. Δε προλάβαινα να κάνω defense σε όλες.

Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα συμφερει απο καποιο σημειο και μετα. Βασικα χρειαζεται να τις κανεις ΜΟΝΟ αν χρησιμοποιεις σαν items τα defense turrets, artilery stikes, invincibility ring kαι γενικα οποιο αντικειμενο χρειαζεται βασεις για να δουλεψει. Αν δεν χρησιμοποιεις καποιο απο αυτα απλα επικεντρωνεις την προσοχη σου στις περιοχες που εχουν βασεις που σε βοηθαν για καποιο απο αυτα τα αντικειμενα.

Ειναι δελεαστικο και αγχοτικο ομως δεν λεω;) Ειναι και κατι που ειμαι τελειομανης οταν εχω ενα "danger alert" να θελω να το κανω οποσδηποτε και γι αυτο τα εκανα την πρωτη φορα. Ειδα ομως οτι δεν χρειαζεται. Τωρα που το παιζω δευτερη φορα εχω ηδη στο σχεδιο για το ποιες αποστολες θα κανω και ποιες οχι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ----------

υπάρχει ένα epic lvl 20 αν θυμάμαι κάλα...

Απο που το παιρνεις αυτο? Ξερουμε?

Δημοσ.

Dawn of War II Patch 1.3 To Add 2v2 Multiplayer Mode

We’ve been busy! Dawn of War II is going to get a big patch in early May. This is the first of a series of posts where we will talk some details about what to expect in the update. As a bit of a preview, here are just a few things you can look forward to in the patch.

• We are adding a Two-on-Two game mode, with two new four player maps. Two-on-Two is a ranked game mode with leaderboard support.
  • An improved, more challenging Skirmish AI.
  • Push to talk voice chat and Company of Heroes style sub-selection options.
  • New squad decorators and significant UI improvements.
  • A performance test to help measure Dawn of War II performance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...