Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάνε account από την αμερικάνική σελίδα http://live.xbox.com/en-US/ και χρησιμοποίησε άλλο email από αυτό που έχεις στο messenger. Νομίζω χρειάζεται να αλλάξεις και τα regional settings από control panel.

Υπόψιν ότι το παιχνίδι παίζει μέσω steam

thx ... δουλεψε

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά πάω στο Dawn of War2 να παίξω skirmish ( με offline windows live και χωρίς steam) και διαπιστωνω μετα απο τρεις ώρες ότι δεν έχει επιλογή save game μηπως γνωρίζει κανείς τι φταίει ??

Δημοσ.

αυτό που ανέφερες. πρέπει να φτιάξεις ένα profile στο windows live ακόμα και αν δεν συνδέεσαι. θα είναι μόνο για το dow2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα την ηττα που έφαγα με το σαπριμ κομαντερ2,επιτελους βγηκε απο ξυραφια το καος ραιζινγκ και εναποθέτω τις ελπίδες μου εκει...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ επίσης, αλλά στο συγκεκριμένο θα περιμένω να πέσει αρκετά η τιμή -ΓΙΑΤΙ δεν φτιάχνουν ένα ΤΒS Warhammer 40K; Τόσα πολλά ζητάω;

edit: ξέρει κανείς τι μέγεθος έχει το patch που κάνει συμβατό στο multi το DoW2 με το expansion?

Δημοσ.
Κι εγώ επίσης, αλλά στο συγκεκριμένο θα περιμένω να πέσει αρκετά η τιμή -ΓΙΑΤΙ δεν φτιάχνουν ένα ΤΒS Warhammer 40K; Τόσα πολλά ζητάω;

edit: ξέρει κανείς τι μέγεθος έχει το patch που κάνει συμβατό στο multi το DoW2 με το expansion?

2.5 giga περιπου ειναι απο 1.9->2.1

παντως τωρα το multi εχει στροσει πολυ 15Ε για το dow2 δν ειναι για πολλα μιλαμε για ωρες λιωσιμο καθε μερα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι ούτε λόγος θα το αγοράσουμε και αυτό μετά από κάμποσο καιρό όπως κάναμε και με τα υπόλοιπα DoW

δεν έχω ιδέα, δεν έχω ψάξει άσε που δεν έχω installed πλέον το DoW2 :-(

Δημοσ.
Σούπερ το expansion, ο ορισμός του καλού (με όλη τη σημασία της λέξης) και σωστού expansion για 'μένα. Διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα του Dawn of War II (δηλαδή την ποικιλία στις αποστολές), προσθέτει ορισμένα ακόμα στοιχεία σε single και multi και έχει ικανοποιητικότατη διάρκεια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα stand-alone expansion;
Δημοσ.
Σούπερ το expansion, ο ορισμός του καλού (με όλη τη σημασία της λέξης) και σωστού expansion για 'μένα. Διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα του Dawn of War II (δηλαδή την ποικιλία στις αποστολές), προσθέτει ορισμένα ακόμα στοιχεία σε single και multi και έχει ικανοποιητικότατη διάρκεια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα stand-alone expansion;

απελπιστικά μικρο δεν είναι; Στο αλλο ειχα κάνει πάνω απο 50 αποστολές..Ασε που εχει το επιπεδο 30 ως μεγιστο,πραγμα που επιτυγχάνεται απο τα μεσα του παιγνιδιου(λιγο κοραψιον δεν πειραξε ποτε κανεναν),ειχε κανεις την ομαδα τιγκα κοραψιον; Τι επιπτωσεις ειχε,Περα απο τα τρειτ;

Επισης δεν θα επρεπε να βελτιώσουν λιγο τα γραφικά;

Παντως τιγκα καλο!

Δημοσ.

Τίγκα Corruption όχι, δεν έφτασα, αν και ψήνομαι να ξεκινήσω ξανά campaign μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει! Μ' άρεσε που τουμπάνιαζες τους χαρακτήρες σου αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές αποστολές του με δυσκόλεψαν, και ήταν πολύ περισσότερες συγκριτικά με το Dawn of War II. Από γραφικά δεδομένου ότι μιλάμε για (stand-alone) expansion, εκτός ορισμένων μικροβελτιώσεων σε αυτά του αρχικού παιχνιδιού, αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Παιδια το expansion τα σπαει. Ειναι αρκετα δυσκολοτερο απο το πρωτο και οι χαρτες πλεον δεν ανακυκλωνονται. Οχι οτι με χαλασε αυτο στο πρωτο καθως μιλουσαμε για προαιρετικες αποστολες αλλα ειναι καλη φαση να πηγαινεις σε διαφορετικα μερη του πλανητη. Μου αρεσε και το γεγονος οτι πλεον τα suplies ειναι ξεχωριστα και οχι ολα μαζεμενα σε 1 και φυσικα οτι ολα πλεον ειναι αυξανομενα (οπως τα tarantula sentry guns και artilery strikes). Γουσταρω τρελα το συστημα με το corruption, αν και ειμαι καλο παιδακι και δεν ξεπερασα το level 6 corruption πραγματικα ψηνομαι να ξαναπαιξω απο την αρχη για φουλ corruption.

Θα ηθελα λιγο καλυτερη ισοροπια στα items που παιρνεις ομως. Μιλαμε εχω τον δικο μου με terminator armor και ενω ειμαι εναντιον του Great unclean one δεν εχω βρει αντικειμενα για terminator armor (για τα σπεσιαλ commander items μιλαω οπως teleporters) ενω εχω βρει απειρα bolters. Δεν ξερω αν το drop rate και η ποιοτητα αλλαζει με αυξηση της δυσκολιας αλλα την δευτερη φορα θα ανεβασω δυσκολια ετσι και αλλιως.

Φοβερο ομως παρα αυτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φοβερό το expansion!! Ασχολούμε αυτό το καιρό με το game και μπορώ να πω ότι είναι ο ορισμός του έπους. Για άλλη μια φορά φοβερή ατμόσφαιρα και για άλλη μια φορά πολύ καλή απόδοση του lore του warhammer 40k.

Και αρκετά δύσκολο πάντως και θέλει σωστές κινήσεις για να βγάλεις μερικά πανδύσκολα boss.

"to arms brothers!!"

αντέ να βγάλουν το mmorpg...

Δημοσ.

To τελειωσα και στο Veteran και ενω το loot count ειναι αρκετα ανεβασμενο δυστυχως ειναι περιορισμενο σε περισσοτερα ασπρακια (κοινως εξτρα και δωρεαν XP) και οχι μεγαλυτερη ποικιλια αν και πετυχα ορισμενα νεα πραγματακια δεξια και αριστερα. Ουτε ενα thunder hammer (two handed) ή terminator hammer + storm shield δεν βρηκα αλλα δεν με χαλασε το gatling gun + power fist combo αλλα μονο ως level 28 και κανενα απο αυτα Epic.

Ωραια πινελια ο προδοτης να ειναι παντα διαφορετικος αναλογα με τις πραξεις σου. Ενα μικρο hint για αυτους που χρησιμοποιουν Captain Thule ειναι να μην τον εχουν σαν main αν εχουν στοχο τον πληρη coruption δρομο. Θα φυγει καπου στη μεση και δεν θα ξαναερθει ως να πεσεις στο coruption level.

Ολα αψογα με το expansion, μονο το loot ειναι λιγο οτι να 'ναι. Στο multiplayer σπαω μουτρα με Eldar αλλα εχω πολλα να μαθω ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...