estenough Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Κάνε account από την αμερικάνική σελίδα http://live.xbox.com/en-US/ και χρησιμοποίησε άλλο email από αυτό που έχεις στο messenger. Νομίζω χρειάζεται να αλλάξεις και τα regional settings από control panel. Υπόψιν ότι το παιχνίδι παίζει μέσω steam για να μην ανοίγω νέο θέμα.... το έκανα αυτό και πάλι δεν δούλεψε.... καμιά ιδέα??? ---edit--- το βρήκα αυτο τελικά, ήθελε και restart.... 2η ερώτηση... αγόρασα το πακέτο με τα dow2 + chaos rising απο steam, αλλά όποιο απο τα 2 και αν τρέξω μου ανοίγει το chaos rising. είναι οκ αυτό, ή χάνω τα single player του dow2??? Thx!! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2010 από estenough
lalanis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σου ανοίγει το chaos rising, αλλά διαλέγεις ποιο campaign θέλεις να παίξεις....
Merdock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το matchmaking θέλει λίγο δουλειά ή μου φαίνεται; Έχω παίξει 5-6 team battle και σήμερα είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά 1 vs 1 και με έβαλε με έναν που είχε TrueSkill 24 και είχε παίξει 950 αγώνες σε 1 vs 1:-( Εννοείται με ξέσκισε.
kostacurtas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Dawn of War 2: Retribution announced THQ has announced that Relic is working on the second expansion for Dawn of War 2, the critically acclaimed Warhammer RTS. Dawn of War 2: Retribution will be a stand-alone expansion and is scheduled for release in early 2011. The expansion takes place ten years after the events of Dawn of War II: Chaos Rising and features a single player campaign that is playable from different perspectives thanks to the inclusion of multiple-race. Currently only the Orks are confirmed. Retribution will have new units for multiplayer, new maps and a new playable faction. "We all love the Blood Ravens here at Relic Entertainment, but there are also a lot of fans of the other races and armies out there so we decided that Retribution should allow the player the freedom to experience the campaign from the perspective they select." said producer, Jeff Lydell. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2010 από kostacurtas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 επιτέλους, campaign με άλλα races όχι μόνο Space Marines...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ΦΑΚ!! Επιτελους!! Μπορω να πω πως το Dawn of War 2 το εχω λιωσει πολυ ασχημα. Προσφατα αγορασα το original (απο e-bay και ηρθε σημερα αλλα δεν προλαβα να παω να το παρω) για να παιζω και κανενα Mutli-player γιατι το αγαπησα το skirmish επειδη δεν ειναι spam-fest και actions-per-minute. Φερτε και το επομενο να λιωσουμε παρακαλω!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Sub-sector Aurelia: we just can't get enough of it. Ας ελπίσουμε να μην γίνει καμιά πατάτα.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πηρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πουλι. Πηρα το παιχνιδι, το εκανα install (το Chaos Rising) και.....μπορεις να παιξεις μονο με τους Chaos...στα multi. Ακομα και σε skirmish δεν σε αφηνει να παρεις καμια απο τις αλλες φυλες γιατι πρεπει να εχεις αγορασμενο το προηγουμενο. Ειχα την εντυπωση οτι απο αυτο του "θειου" σε αφηνει σε ολοκληρο το content του προηγουμενου + του chaos rising αλλα οχι. Αγορασα το chaos rising και ΜΟΝΟ σε αυτο το content εχω προσβαση, τοσο σε campaign και single player οσο και σε multiplayer. Επαιξα επισης με εναν αλλο παικτη chaos (αυτος με Plague Champion εγω με Tzeench sorcerer) και με ξεφτιλισε. Στην αρχη πηγαινε σχετικα καλα αλλα οι μπασταρδοι οι heretics του plague champion κανουν heal ΟΛΕΣ τις μοναδες (και οχι μονο daemons οπως στους αλλους 2 heroes) και καταφερε να με σκισει μολις εβγαλε και την τριτη ομαδα Chaos Space Marines του. Εφτασε επισης ποιο γρηγορα σε Tier 2 γιατι δεν ειχα αρκετο στρατο για να μοιρασω για point control αλλα ουτε και αρκετη δυναμη για να κανω κατι στον στρατο του. Σε καθε περιπτωση ειδα οτι ο Plague Champion ΓΑΜΕΙ και δερνει. Ο sorcerer στην αρχη δεν εχει κανενα σοβαρο skill για να βοηθησει τις μοναδες του σε αντιθεση με τον plague champion με την Heal aura του και το bile spewer το οποιο ολοι ξερουμε τι κανει. Παιζει κανεις αλλος mutli? Αν ναι το live-account μου ειναι φυσικα Ikaruga οποτε οποιος γουσταρει ας κανει κανενα pm για κανενα game καμια φορα.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ρε τσογλανια τι εγινε? Δεν παιζει κανεις αυτο το παιχνιδι ή εχετε ολοι μεταβει στο SC2:-D?
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ρε τσογλανια τι εγινε? Δεν παιζει κανεις αυτο το παιχνιδι ή εχετε ολοι μεταβει στο SC2:-D?
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Γιατί δεν βλέπεις κανένα replay. Εγώ είμαι τραγικός . ¨Εχω δει 50 ώρες και replays αραχτός στον καναπέ και με συνοδευτικό commentary και δεν έχω παίξει ούτε 1 ώρα Online. Ας όψετε η βαρεμάρα και το League of Legends.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Γιατί δεν βλέπεις κανένα replay. Εγώ είμαι τραγικός . ¨Εχω δει 50 ώρες και replays αραχτός στον καναπέ και με συνοδευτικό commentary και δεν έχω παίξει ούτε 1 ώρα Online. Ας όψετε η βαρεμάρα και το League of Legends.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειναι bugged αυτη τη στιγμη το replay-mode και δεν μπορεις να δεις κανενα replay που φτιαχτηκε με το τελευταιο patch. Εχω δει καποια παλιοτερα αλλα κανενα δεν βρηκα ακομα 1 vs 1 με chaos Sorcerer VS Plague Champion και εχουν αλλαξει πολλα πραγματα με το τελευταιο patch. Ο sorc ομως σε 2 vs 2 και πανω σκιζει κωλους απο οτι βλεπω. Ειδικα τους Eldar τους κανει τσοντα με το flame mantle που κανει τρελο DPS κοντα τους. Οι Banshees πεφτουν σαν μυγες ετσι και κανουν το λαθος να τον κανουν target. Tρως ξυλο βεβαια αλλα θα ψωφησουν σχεδον μαζι και ολες μαζι. Ο Plague champion ομως γενικα φενεται ποιο καλος κυριως γιατι καλυπτει ΟΛΟΥΣ τους ρολους με μεγαλο προβαδισμα σε melee και ειδικα με το power fist (οχι οτι παει πισω το plague sword). Σε συνδιασμο με τους plague marines και ενα Khorne Predator κατεβαζουν μια ομαδα απο Assault Space Marines σε χρονο ρεκορ.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειναι bugged αυτη τη στιγμη το replay-mode και δεν μπορεις να δεις κανενα replay που φτιαχτηκε με το τελευταιο patch. Εχω δει καποια παλιοτερα αλλα κανενα δεν βρηκα ακομα 1 vs 1 με chaos Sorcerer VS Plague Champion και εχουν αλλαξει πολλα πραγματα με το τελευταιο patch. Ο sorc ομως σε 2 vs 2 και πανω σκιζει κωλους απο οτι βλεπω. Ειδικα τους Eldar τους κανει τσοντα με το flame mantle που κανει τρελο DPS κοντα τους. Οι Banshees πεφτουν σαν μυγες ετσι και κανουν το λαθος να τον κανουν target. Tρως ξυλο βεβαια αλλα θα ψωφησουν σχεδον μαζι και ολες μαζι. Ο Plague champion ομως γενικα φενεται ποιο καλος κυριως γιατι καλυπτει ΟΛΟΥΣ τους ρολους με μεγαλο προβαδισμα σε melee και ειδικα με το power fist (οχι οτι παει πισω το plague sword). Σε συνδιασμο με τους plague marines και ενα Khorne Predator κατεβαζουν μια ομαδα απο Assault Space Marines σε χρονο ρεκορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα