ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τραγικο ναι. Αυτη η μοδα που εχει ξεκινησει εδω και καποιο καιρο να χρειαζεσαι ντε και καλα live συνδεση στο internet για να παιξεις off-line ή single player ενα παιχνιδι ειναι το λιγοτερο εκνευριστικη.
Tmark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εντάξει στο SC2 να το δεχτώ λόγω achievements. Το Dawn of War έχει κάτι παρόμοιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 από ότι θυμάμαι ναι...
chek2fire Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εχεί όμως και φοβερό pvp που ασχολείτε αρκετός κόσμος μαζί του.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τερμάτισα την campaign με τους space marines και πάω να τερματίσω και με τους chaos ενώ έχω προχωρήσει αρκετά και με τους ork. Σε διάρκεια το campaign είναι αρκετά μικρό και νομίζω πολύ πιο μικρό ακόμα και από το chaos rising αλλά νομίζω ότι το story του είναι αρκετά πιο επικό καθώς οι μάχες που δίνεις στους χάρτες. Εχούν αλλάξει αρκετά οι μηχανισμοί σε αρκετά πράγματα και νομίζω με αυτό το τρόπο το gameplay του έγινε πιο άμεσο. Πάντως μου έπερνε αρκετή ώρα να καθαρίσω ένα χάρτη ιδίως στις κυρίως αποστολές και ήθελε να ξέρεις καλά να χειρίζεσε τις μονάδες και τα abilities και αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να ασχοληθείς και με τις άλλες race. Πάντως το τελευταίο boss ήταν αρκετά πιο εύκολο σε σύγκριση με αυτό στο chaos rising.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εγω το τελειωσα με Chaos και μου φανηκαν overpowered οι ιδιοι. Ειδικα ο Sorcerer Neroth και ο Eliphas με ενα doom maul επαιρναν σοβρακα. Μονος του ο Sorcerer ηταν αρκετος για να καταστρεψει με 2-3 spells σχεδον ολοκληρη την εχθρικη επιθεση. Ενα doombolt εδω, ενα berzerk εκει, ενα dopleganger παραπερα και τελειωνε η φαση. Εριχνες και ενα chains of torment αν ειχε πολλους melee και ειχες κλειδωσει την κατασταση 100%. Με τους IG που ξεκινησα τωρα μου φενεται αρκετα ποιο δυσκολο.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 οντός οι chaos είναι φοβερά πανίσχυροι. Υπήρχαν δύο πίστες που με δυσκόλεψαν σχετικά. Η μια ήταν αυτή που αντιμετωπίζεις συνέχεια αρμάτα και κανόνια. Οι chaos δεν είναι τόσο στημένοι για να σπάνε μηχανικές κατασκευές αν και ο sorcerer τα καταφερνεί παντού μια χαρά. Μετά η δεύτερη ήταν με την πύλη στο warp και αυτό λόγο ότι είχε πολυάριθμους αντιπάλους να αντιμετωπίσεις. Με του IG έχω βγάλει την πρώτη πίστα και όντος είναι αρκετά πιο δύσκολοι αν και τα orc νομίζω είναι στο ίδιο επίπεδο. Εκεί που σπέρνεις όμως στην κυριολεξία και δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς είναι με τους tyranids
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μωρε μια χαρα σπανε μηχανικες κατασκευες οι chaos. Βαζεις στον Kain ενα Lascanon, στον Varius ενα rocket launcher και τελειωνεις τη δουλεια τσακ μπαμ. Ειδικα το special power beam του Kain που αν τον βαλεις σε καλη μερια μπορει να διαλυσει πολλαπλα αρματα και κτηρια με 1 μονο ακτινα τα βλεπεις ολα. Εκανα χαος (pun not intended) κανονικα στην αποστολη που επρεπε να προστατεψω τη βαση μου απο τα Orc τα οποια ερχονταν απο τις γεφυρες και ο Kain ΜΟΝΟΣ του κατεστρεφε ολοκληρη την ομαδα και τα αρματα τους με 1 μονο ακτινα. Αν ο Kain ειχε και το skill "consume" θα ηταν φουλ overpowered, πολυ περισσοτερο απο τον Neroth ο οποιος ομως κραταει στα σκηπτρα του ποιος ειναι ο ποιο overpowered Chaos hero. Με τους tyranids θα ασχοληθω τελευταιους. Μου τη σπανε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 DoW II: Retribution Dark Angels multiplayer DLC announced Tactical Marine, Scout, Assault Marine, and Terminator squads all get a Dark Angels look, and the Force Commander will be replaced by a Dark Angels Company Master. Vehicles will also get a new visual look to distinguish them from the default style. Nothing so far indicates that the Dark Angels will actually have any different skills or units. The Dark Angels DLC is scheduled for April 6th for, wait for it, $7.50. Having the Dark Angels star in a new Retribution campaign as well would've been nice for that price, but alas. I hope you really, really like Dawn of War II multiplayer. Ouch, βαριά τιμή, αλλά ωραία μοντελάκια. Για όσους παίζουν MP συνέχεια.
kom Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ερώτηση πώς μπορούμε να κάνουμε delete/destroy units ; υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων ή έστω να εμφανίσω κονσόλα και να το κάνω από εκεί ;
john2gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Warhammer 40.000: Dawn Of War II – Retribution – The Last Standalone Coming To PC This April
stratigos24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ενα ωραιο videaki για το πως εγιναν οι φωνες των χαρακτηρων στο παιχνιδι.... http://www.youtube.com/watch?v=etm3Z8E4F18
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πολύ γέλιο σε μερικούς η φάτσα ταιριάζει απόλυτα στις φωνές που έχουν δώσει
stratigos24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πολύ γέλιο σε μερικούς η φάτσα ταιριάζει απόλυτα στις φωνές που έχουν δώσει Ναι οντως...κοκκινιζουν κιολας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα