pblithis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Αγορασα την παρακατω pci καρτα(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706), την τοποθετησα στο κατεβαστηρι (Ρ3 450, intel440bx chipset), την αναγνωριζουν κανονικα τα xp, αλλα οτι και να βαλω πανω (φλασακι, σκληρο), δεν το φορτωνει. Με drivers επαιξα αλλα τιποτα. Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ intel chipset και via controller?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Σε κάποια chipsets, όχι μόνο Intel, αλλά όσο κι αν σου φανεί περίεργο και σε VIA, αυτές οι κάρτες πετάνε ασυμβατότητες. Με λίγο ψάξιμο που είχα κάνει παλιότερα, είδα ότι καλό είναι να βρεις κάρτα με controller της OPTI
pblithis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Φιλε μου την καρτα την εβαλα και σε mobo με via chipset, και δουλεψε αμεσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δεν είπα ότι το κάνει σε όλα, αλλά το κάνει π.χ. στο δικό μου, που έχει VIA KT133A. Γενικά, δεν είναι και ο καλύτερος USB controller
AmiJIm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Είναι γνωστά τα προβλήματα του Via usb 2 chipset. Δοκίμασε WinXP service pak 2 ,έχουν νεότερους driverσ από ότι θα συναντήσεις στο net για το συγκεκριμένο.Για να βρείς την υγειά σου,βάλε καρτα με nec chipset.ετσί γλύτωσα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.