Archer1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ειμαι καινουργιο μελος στο forum σας και εγκαινιαζω με την εξής ερωτηση. Έχω φοιτητικό ADSL της Forthnet και θέλω να διακόψω.(Αν και είχα προβλήματα με την τηλεφωνία της εταιρίας μπορω να πω οτι με την συνδρομή αυτη ήμουν σχετικά ευχαριστημενος και ο λόγος που θέλω να διακόψω είναι για να παω σε καποια αλλη εταιρια που έχω υπ'οψιν μου με μεγαλυτερη ταχύτητα). Όπως θα ξέρετε η συνδρομή ειναι προπληρωμενη για 1 χρονο. Εγω πρeπει να στείλω την αίτηση πριν λήξει ο χρονος ή μόλις περασει ο χρονος? Η αίτηση που είχα κάνει έχει ημερομηνια 23/04/07 οπότε λόγικα η συνδρομή λήγει 23/04/08(εκτος αν ισχυει απο την ημερομηνια που μου συνεδεσαν τη γραμμή).Να κάνω την αίτηση διακοπης απο τώρα ή είναι νωρίς? Αυτο που θέλω ειναι με το που θα κλεισει χρονος να διακοπει και να μην μου ερθει λογαριασμος. Επισης μια τελευταια ερωτηση.Για την αιτηση της καινουργιας εταιριας 8α πρεπει να την κανω αφου μου διακοψουν απο την forthnet η μπορω να την κάνω πιο νώρις για να μην μείνω πολύ καιρο χωρίς internet? Ευχαριστώ
thes1os Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Λίγο δύσκολο να τα συνδυάσεις όλα τόσο τέλεια, έτσι δεν είναι? Γενικά ανάλογα με την εταιρία πάντως, στέλνεις την αίτηση λίγο πιο νωρίς. Π.χ η ΟΤΕνετ σου λέει εφόσον στείλεις την αίτηση μέχρι την 20η του μηνός, μέχρι το τέλος θα έχει διακοπεί. Δηλ. παρίπου 10 ημέρες πρίν. Τώρα εσύ μιας και το συμβόλαιό σου τελειώνει τέλος του μήνα στην Forthnet στείλε την αίτηση μετά την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να σε διακόψουν. Διευκρίνισε το για καλό και για κακό στο 13831 μην σου στείλουν καμιά χρέωση για πρόωρη (έστω και 15 ημερών) διακοπή. Στην άλλη εταιρία κάνε επίσης την αίτηση τότε ώστε το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να σε ενεργοποιήσουν να έχεις ακόμη forthnet.Η νέα σύνδεση θα σου ενεργοποιηθεί και θα μπαίνεις με αυτή ακόμα και αν δεν έχει διακοπεί η παλία. Να τα συγχρονίσεις με ακρίβεια λίγο δύσκολο.
Archer1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση σου Εννόειται οτι δεν περιμένω να γίνει και ο τέλειος συγχρονισμός απλά δεν ηθελα σε καμια περίπτωση να πλήρωσω πρόωρη διακοπή. Δεν ήξερα οτι μπορώ να έχω νέα συνδεση χωρις να έχει σταματήσει η παλία Οκ ευχαριστω και πάλι.Πρέπει τωρα να δω σε ποια εταιρια θα παω γιατι αν και Αθηνα δεν εχουν φτασει ακομα τα ιδιοκτητα δικτυα στην περιοχή μου!
PETROS13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 η forthnet θέλει 20 μέρες νωρίτερα να γίνει η αίτηση διακοπής. ώστε να μην προλάβουν να σου εκδώσουν λογαριασμό και για το επόμενο δίμηνο.
joanna_k13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Σήμερα που τηλεφώνησα στην tellas για να κάνω διακοπή μας είπαν να στείλουμε fax και θα πάρει έναν μήνα μέχρι να γίνει η διακοπή!Υπερβολικό το βρίσκω!
PETROS13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 το καλύτερο θα ήταν να το πήγαινε κάποιος στα χέρια τους. τότε θα ήταν καλύτερο. πράγματι, 1 μήνας είναι πάρα πολύ. αν βέβαια το έχεις αποφασίσει ήδη για τη διακοπή τότε κάνε την όσο γίνεται πιο νωρίς
kallair Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Στην forthnet επειδή έκανα διακοπή το προηγούμενο δίμηνο πρέπει να κάνεις διακοπή ένα δίμηνο πριν από την ημερομηνία που θέλεις να διακόψεις επειδή χρεώνεσαι ανά δίμηνο.
Archer1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Η περιοχή μου ανήκει στο κέντρο της Ανοιξης. Θα την κάνω αρχές Απρίλη αν και φοβάμαι οτι θα μου στείλουν καμια χρέωση για προωρη διακοπή και θα γινουμε μπίλιες. Αν και επειδη είναι προπληρωμένο δεν ξερω αν έχει νόημα το προστιμο ουτε αναφέρει τίποτα στο συμβόλαιο (τουλαχιστον δεν το πήρε το ματι μου σε μια γρήγορη ματια που του εριξα).
gdp77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δε χρειάζεται ΚΑΜΙΑ αίτηση διακοπής. Κάνε google "RUO 2007" και θα καταλάβεις τι εννοώ. Κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και αυτός αναλαμβάνει να σε συνδέσει, αναλαμβάνοντας όλα τα διαδικαστικά με τον παλιό σου πάροχο. Απλά φρόντισε να έχει κλείσει ο υποχρεωτικός χρόνος παραμονής σου στον παλιό πάροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.