Προς το περιεχόμενο

Avi για dvd player

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω αν κατεβασω μια ταινια σε μορφη avi καθως και τους υποτιτλους και θελω να την δω στο οικιακο dvd player χωρις να την κανω μετατροπη γινεται?και αν ναι με ποιον τροπο?εχω ενα sony το οποιο υποστηριζει Divx video.

Δημοσ.

Απλά γράφεις την ταινία (avi) και τους υποτίτλους (srt) σαν data (χύμα δηλαδή) σε ένα δισκάκι.

Με την προϋπόθεση το player σου να υποστηρίζει την ελληνική γραμματοσειρά στους υποτίτλους.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια, αλλα αν το μεγεθος της ταινιας ειναι 700 ΜΒ γραψτο σε cd (για να μη σπαταλησεις αδικα ενα dvd μονο για μια ταινια) αλλιως μπορεις να γραψεις ενα dvd κ να βαλεις οσες ταινιες χωραει (3-5 αναλογα το μεγεθος) κ να τις δεις κανονικα στο dvd player.

Δημοσ.

Το δοκιμασα οπως μου ειπατε και μου εβγαλε "Σφαλμα Δεδομενων Divx"ακριβως οπως σας το γραφω, τι προτεινετε?

Δημοσ.

Η εγγραφη τελικα ειχε επιτυχια ενω η ταινια παιζει κανονικα οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται παρολο που βρισκονται στον ιδιο φακελο με την ταινια και εχουν το ιδιο ονομα με διαφορετικη καταληξη φυσικα.Το player υποστηριζει την ελληνικη γραμματοσειρα αλλα οταν παταω να εμφανιστουν μου γραφει off και οταν ανοιγω το αρχειο απο το μενου δεν τους βλεπω σαν να μην υπαρχουν,καμμια βοηθεια?ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...