Προς το περιεχόμενο

προγραμμα MSN

geoprogramer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους!

Μπορει καποιοσ να με βοηθησει σχετικα με ενα προγραμμα που πρεπει να κανω για την σχολη μου?

Χρειζομαι μερικες συμβουλες για να φτιαξω ενα προγραμμα σαν το MSN και δε ξερω πως να ξεκινησω!

:rolleyes:

Δημοσ.

Αν και πιστεύω αυτό που θες να κάνεις γίνεται με winsock, αν θες περισσότερη βοήθεια δώσε μας κάποιες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες (operating system, γλώσσα, τι ακριβώς θες να κάνει το πρόγραμμά σου).

Δημοσ.
καλημερα σε ολους!

Μπορει καποιοσ να με βοηθησει σχετικα με ενα προγραμμα που πρεπει να κανω για την σχολη μου?

Χρειζομαι μερικες συμβουλες για να φτιαξω ενα προγραμμα σαν το MSN και δε ξερω πως να ξεκινησω!

τι οδηγιες σου εχουν δωσει μεχρι στιγμής?

σε τι γλωσσα/ες πρεπει να το κανετε?

εχουν προτεινει εργαλεια?

αν δε μου ελεγαν τιποτα, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν Java....

Δημοσ.

Η εργασια μου πρεπει να γινει σε C++ Builder και το θεμα μας ειναι να κανουμε εναν server και εναν client!Βεβαια οπως καταλαβαινετε το θεμα ειναι πως θα κανουμε την αρχη!

Αν μπορει να με βοηθησει κανεις η αν εχει καποιος καποιο προγραμμα που ειναι στημενο και να μπορει να μου το δωσει ωστε εγω να το επεξεργαστω!

Δημοσ.

Καλησπερα

Φιλε μου μαλλον θελεις κατι σαν Chat

Θα σου προτεινα το http://www.pscode.com

πιο συγκεκριμενα

http://www.pscode.com/vb/scripts/BrowseCategoryOrSearchResults.asp?optSort=Alphabetical&txtCriteria=chat++&blnWorldDropDownUsed=TRUE&txtMaxNumberOfEntriesPerPage=10&blnResetAllVariables=TRUE&lngWId=3&B1=Quick+Search

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
Η εργασια μου πρεπει να γινει σε C++ Builder και το θεμα μας ειναι να κανουμε εναν server και εναν client!Βεβαια οπως καταλαβαινετε το θεμα ειναι πως θα κανουμε την αρχη!

Αν μπορει να με βοηθησει κανεις η αν εχει καποιος καποιο προγραμμα που ειναι στημενο και να μπορει να μου το δωσει ωστε εγω να το επεξεργαστω!

κοιτα, λογικα πρεπει να εχει προηγηθει καποιο background

δε πιστευω να ηρθε στο ασχετο και να σας ειπε "καντε μου μια client/server εφαρμογη για chat".

ειτε σας εχει δωσει καποια βιβλιοθηκη, ειτε σας εχει δωσει καποια samples που εσυ εχεις χασει ενδεχομενως....

αν αυτο δεν ισχυει, τοτε -οπως ειπε και ο Aesmade- το network κομματι μαλλον θα πρεπει να γινει με winshock (εκτος και αν ο builder εχει καποιο component που μου διαφευγει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...