Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Λοιπον...Εχω 4 pc σε δικτυο μεσω adsl modem router που εχει και ασυρματη δυνατοτητα. Τα 3 pc συνδεοντε με καλωδιο οποτε δεν υπαρχει προβλημα ασφαλειας απο ... γειτονα κλπ. Το 4ο pc ομως συνδεεται ασυρματα οποτε δεν μπορω να απενεργοποιησω το WiFi Πως μπορω να ορισω οτι μονο αυτο το pc θα μπορει να συνδεθει στο δικτυο και στο internet ασυρματα χωρις φοβο ...ξενης επιβουλης ??? Ευχαριστω.
100 010 00 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Βαλε wirelless security sto router και να δηλωσεις να ειναι allow μονο η mac address του PC που θες να βγαινει internet
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Βαλε wirelless security sto router και να δηλωσεις να ειναι allow μονο η mac address του PC που θες να βγαινει internet Και πως γινεται αυτο ??? Απο ρυθμισεις του wiFi ??? Θελω να μπαινει internet αλλα και να ανταλασει δεδομενα ο υπολογιστης αυτος. Ευχαριστω.
nske Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Αν ο router και η ασύρματη κάρτα του PC υποστηρίζουν WPA2 ("wireless security") , ενεργοποιώντας και ορίζοντας ένα δυνατό κλειδί (με πολλούς, όχι μόνο αλφαριθμητικούς, χαρακτήρες) θα είσαι αρκετά ασφαλής πρακτικά. Ένα επίσης πολύ καλό μέτρο είνα να μειώσεις την ισχύ του σήματος στο ελάχιστο που χρειάζεσαι για να έχεις ένα αξιοπρεπές Link. Φίλτρα με κριτήριο τη MAC address παρακάμπτονται τόσο εύκολα που είναι σα να μην υπάρχουν, αλλά δε χάνεις και τίποτα να βάλεις.
ixytiris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 εγώ έχω το usr 9108 wireless router,θα ήθελα να ρωτήσω άν μπορώ στο router να βάλω και wpa2 και mac address filter?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Πηρα τηλ την netone μου ειπαν και εκανα τις ρυθμισεις που φαινοντε παρακατω (εγω εχω σβησει το encryption key)και μου ειπαν απο τον φορητο να κανω αναζητηση δικτυου , θα βρει το speedtuch κλειδωμενο και δινοντας το encryption key θα μπει.
livasleon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εχω ασύρματο ρουτερ D-Link πως μπορω να ανοιξω πορτες για πιο γρηγορο ανεβοκατεβασμα;
100 010 00 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εχω ασύρματο ρουτερ D-Link πως μπορω να ανοιξω πορτες για πιο γρηγορο ανεβοκατεβασμα; Καλη φαση.... μηπως να ανοιξεις αλλο post?
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Πηρα τηλ την netone μου ειπαν και εκανα τις ρυθμισεις που φαινοντε παρακατω (εγω εχω σβησει το encryption key)και μου ειπαν απο τον φορητο να κανω αναζητηση δικτυου , θα βρει το speedtuch κλειδωμενο και δινοντας το encryption key θα μπει. Οπου και να παω βλεπω wireless με το default ονομα. Αλλαξτε το σας παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.