Προς το περιεχόμενο

Απολογισμος "καμενων" απο τις διακοπες.

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Φετος παντως παντου εκπονουνται σχεδια πυροπροστασιας ώστε να εχουμε αποτελεσματικη παρουσια ιδιως στους Δήμους..

Είσαι, για μία ακόμη φορά, εκπληκτικός. :lol:

Διάβασες για τι πράγμα γράφουν τα μέλη εδώ, ή απλώς μπήκες σε ένα topic και, κατά την προσφιλή σου συνήθεια, έγραψες όποια άνευ νοήματος κοινοτoπία που σου ήρθε στο μυαλό; Μπέρδεψες τα 'καμμένα' τροφοδοτικά με τα καμμένα δάση. Αυτά παθαίνει όποιος δεν συμμετέχει στις συζητήσεις, δεν διαβάζει τι γράφουν τα υπόλοιπα μέλη αλλά απλώς μπαίνει σε ένα topic και γράφει.

Άντε βρε, και σε άλλα με υγεία! :lol:

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπου υπηρχαν νοσοκομεια κυριως αλλα και αλλα κτιρια μεγαλης κοινωνιης σημασιας η ΔΕΗ δεν εκοψε το ρευμα και καλα εκανε.

Φανταζεστε σε χειρουργειο να κοπει το ρευμα. Ακομα και να υπηρχε γεννητρια δεν ειναι το ιδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως τα τελευταια 9 χρονια το πιο πολυ που εχει κοπει ειναι 1 ωρα και 15 λεπτα το περασμενο καλοκαιρι που ειχαμε ενα προβλημα με τη συνδεση του ρευματος (ως Ελλαδα) με το εξωτερικο...

Και το δευτερο περισσοτερο ειναι 5 δευτερολεπτα :-P

Αλλα παντως απο τις 3 φασεις που ερχονται σπιτι η μια μονο μου εχει τυχει να κοπει (οχι για πολυ).

Καλα δε μενω και διπλα στο Σισμανογλειο, στα 600-700μετρα ειναι... και μαλιστα εμεις ειμαστε ''Δημος Βριλησσιων'', αλλα το νοσοκομειο δημος Αμαρουσιου.

Παντως ειμαστε στην ιδια γραμμη.

Δημοσ.
πως τα κατάφερες ρε Γιάννη:-D αφού τα βόλεψες όμως, όλα οκ

ευτυχώς το ups έκανε καλη δουλειά. να ναι καλά και η γεννήτρια..

Η βιασυνη μου να δωσω ρευμα στο pc μαλλον μου την εκανε....

Δημοσ.
Γιατί δεν είναι το ίδιο;

Γιατι εστω και για ενα δευτερολεπτο, κατα το κλεισιμο της κανονικης παροχης, ωσπου να λειτουργησει η γεννητρια, δεν υπαρχει ταση οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι επικινδυνο σε ενα νοσοκομειο.

Ρε σεις εδω γιατι δεν εκανε ουτε για ενα δευτερολεπτο διακοπη?

Μονο τα φωτα των δρομων κλεισανε σε καποια στιγμη...

(φταιει που ειμαι στην ιδια γραμμη με το Σισμανογλειο νοσοκομειο? :P )

Εννοειται.:-) Τυχερε!

Εδω που μενω οταν κοβεται το ρευμα απεναντι μου μια ντουζινα σπιτιων εχει παντα ρευμα επειδη ειναι στη γραμμη ενος νοσοκομειου. Σε ολα αυτα τα χρονια μονο μια φορα κοπηκε σε αυτους εν αντιθεση με τις περιπου 700 σε εμας.:mad:

Η ειρωνια ειναι οτι οπως διαπιστωσαμε, για 40 μετρα δεν μας συνεδεσαν σε εκεινη τη γραμμη και εμας.:fear::mad:

Δημοσ.
Είσαι, για μία ακόμη φορά, εκπληκτικός. :lol:

Διάβασες για τι πράγμα γράφουν τα μέλη εδώ, ή απλώς μπήκες σε ένα topic και, κατά την προσφιλή σου συνήθεια, έγραψες όποια άνευ νοήματος κοινοτυπία που σου ήρθε στο μυαλό; Μπέρδεψες τα 'καμμένα' τροφοδοτικά με τα καμμένα δάση. Αυτά παθαίνει όποιος δεν συμμετέχει στις συζητήσεις, δεν διαβάζει τι γράφουν τα υπόλοιπα μέλη αλλά απλώς μπαίνει σε ένα topic και γράφει.

Άντε βρε, και σε άλλα με υγεία! :lol:

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται περί ανθρώπου;

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχασα συνολικά 13 ώρες δουλειάς. Πολύ στεναχωρήθηκα και θέλω να με πιστέψετε για αυτό. Πιο πολύ από το αφεντικό μου... τον καφέ μου με το ζόρι τον έπινα.

Επίσης στην τελε διακοπή έχασα... 7-5 στο τάβλι.

Δημοσ.
εγω εσπασα την μυτη μου....

ενω κατεβαινα τις σκαλες με τον καφε στο χερι κοπηκε το ρευμα και κουτουλησα στον τοιχο..!

(σοβαρα ομως) :P

Κι απ'την τσαντίλα σου έριξες και τον καφέ κάτω,ενώ κανονικά είχε σωθεί.

+Οι κατάλληλες...ευχές προς την ΔΕΗ στα καπάκια,αφού συνειδητοποίησες τι έπαθες. :-)

Εγώ τουλάχιστον αυτά θα έκανα.

Α και βέβαια θα προτιμούσα να πάθαινα ότι έπαθες εσύ παρά να μου καιγόταν κανένας σκληρός.

Άντε περαστικά παλικαρά...

Δημοσ.

Νo casaulties reported here sir.

ΥΓ. Είδα χθες στο balkan express για την Αλβανία.

Οι άνθρωποι εκεί έχουν κάθε μέρα διακοπή ρεύματος για 6-7 ώρες! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...