Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το άλσος Βείκου είναι απέναντι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις (κολυμβητήριο) στα δεξιά της Βείκου όπως πηγαίνουμε προς Ν Ηράκλειο;

το περιφερειακό πολυγώνου γαλατσίου που είναι;

Με ένδιαφέρει κάποιο δημοφιλές μέρος που αθλείτε και άλλος κόσμος, πιό πολύ για τρέξιμο, για να μην τρέχο σε ένα διάδρομο ένος γυμναστηρίου.

Tο άλσος Βείκου είναι εκεί που λές. Δεξιά στη λεωφόρο Βείκου όπως πηγαίνουμε πρός Ολυμπιακό Στάδιο και πρίν φτάσουμε στη Καποδιστρίου για Ν. Ιωνία.

Θα βρείς μέσα εκεί ένα φοβερό ανοιχτό κολυμβητήριο και άπειρους χώρους μέσα στο πράσινο να τρέξεις και να κάνεις γυμναστική.

Εγώ κολυμπάω κάθε πρωί και βλέπω πολύ κόσμο να κάνει τρέξιμο.

Επίσης έχει καφετέρια αν θες να πιείς και το καφεδάκι σου μετά. Και μη ξεχασω το άνετο parking.

Δημοσ.
Κανένα μέρος κοντά σε Παγκράτι Βύρωνα Καισαριανή Καρέα???

Πείτε Plz γιατί εδώ και καιρό ψάχνω αλλά τίποτα... :(

Στον Υμηττό πάνω με φανταστική θέα. Είσοδο έχει από Καρέα κοντά σου καθώς πηγαίνεις προς μια εκκλησία που δε θυμάμαι πως λέγεται. Ξεκινάς από εκεί και φτάνεις μέχρι και 'Ανω Γλυφάδα, απλά είναι χωματόδρομος.

Δημοσ.

Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον για όποιον είναι κοντά.Θα βρείτε πολλούς αθλητές, επαγγελματίες και μη να τρέχουν μέχρι και τα μεσάνυχτα!!!

Δημοσ.
Οχι εννοω το αλσος που ειναι στην Ουλωφ Παλμε απεναντι απο την εστια

Για δώσε more info που είναι αυτό το άλσος που λες.Πρόσβαση απο πού κλπ γιατί αυτά που ήδη είπες δεν τα ξέρω.

Δημοσ.
Για δώσε more info που είναι αυτό το άλσος που λες.Πρόσβαση απο πού κλπ γιατί αυτά που ήδη είπες δεν τα ξέρω.

Παιρνεις την Υμητου με κατευθυνση προς Ζωγραφου,περνας την Λαδοκολα και συναντας την εισοδο για Πανεπιστιμιουπολη,συνεχιζεις ευθεια και βλεπεις την φοιτητικη εστια,επι της Ουλωφ Παλμε,ακριβως απεναντι ειναι το αλσος.Απο τις καφετεριες στο παγκρατι στην Υμητου ειναι με τα ποδια δεκα λεπτα.

Δημοσ.
Στον Υμηττό πάνω με φανταστική θέα. Είσοδο έχει από Καρέα κοντά σου καθώς πηγαίνεις προς μια εκκλησία που δε θυμάμαι πως λέγεται. Ξεκινάς από εκεί και φτάνεις μέχρι και 'Ανω Γλυφάδα, απλά είναι χωματόδρομος.

Εκκλησία ενοείς ένα εκκλησάκι που είνανι πάνω στο βουνό???Το έχω δει αλλά δεν περίμενα να έχει και χώρο για άθληση εκεί!!Πάντς από θέα πρέπει να έχει φανταστική...

Ωραίος, θα πάω το ΣαββατοΚύριακο να δω τ παίζει, Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Παιρνεις την Υμητου με κατευθυνση προς Ζωγραφου,περνας την Λαδοκολα και συναντας την εισοδο για Πανεπιστιμιουπολη,συνεχιζεις ευθεια και βλεπεις την φοιτητικη εστια,επι της Ουλωφ Παλμε,ακριβως απεναντι ειναι το αλσος.Απο τις καφετεριες στο παγκρατι στην Υμητου ειναι με τα ποδια δεκα λεπτα.

ευχαριστώ.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μενω Βυρωνα και πηγαινω στο αλσος της ουλωφ παλμε για τρεξιμο, το οποιο ειναι ιλισια. Υπαρχει μερος για τρεξιμο στον Βυρωνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...