pavlinara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ειχε απιστευτο υφος εννοειται το καταλαβαν,δεν ηταν χαζοι οι ανθρωποι!
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 20 Ιουλίου 2011. Πηγαίνω σε φαρμακείο να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας, έχοντας το "εργαλείο" πρησμενο σε απίστευτο βαθμό μετά από επαφή με άγνωστη κορασιδα χωρίς προφυλάξεις. Έψαχνα να βρώ την γιατρό μου από το πρωί, δυστυχώς απουσίαζε σε διακοπές οπότε τον είχα πετάξει έξω σε πλείστους συγγενείς κ φίλους να μου πουν τι σκατά να κάνω μιας κ με το ζόρι περπατούσα κ πονούσα οικτρά. Στο εφημερεύον φαρμακείο 3 γυναίκες εργαζοντουσαν. Μια νεαρα κ δύο κάπως μεγαλύτερες. Με εξυπηρετούσε η μια από τις δύο μεγάλες. Αφού μου δίνει το χάπι της εξηγώ οτι εχω πρόβλημα με το εργαλείο, πως δεν βρίσκω την γιατρό μου κ πως το ΙΚΑ ακριβώς απέναντι στο οποίο πήγα δεν είχε γιατρό. Της εξήγησα πως δεν είναι ενα απλό πρήξιμο αλλα έχει γίνει σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει. Πάμε στο πίσω μέρος του φαρμακείου να το δει να μου πει μια γνώμη. Τα κατεβαζω το βλέπει κ μένει με το στόμα ανοιχτό. Την ακούω να καλεί τις άλλες δύο. Μπαίνουν κ αυτές μέσα κ κοιτούν σοκαρισμενες. Και τι του κανες αγόρι μου, κ πως έγινε ετσι κ δώστου ερωτήσεις. Εξηγώ την όλη φάση, μαθαίνουν για το χάπι να χω τον πόνο μου κ να ακούω κυρηγμα δίχως τέλος. Με τα πολλά μου δίνουν μια κρέμα λέγοντας μου να δω γιατρό όπως δηποτε άμεσα, μου δίνουν το χάπι, με κραζουν κ για το καψιμο μου γιατί είχα πάθει έγκαυμα στην ωμοπλάτη από τις διακοπές μου στην Μύκονο που είχαν τελειώσει την προηγούμενη ημέρα. Παίρνω μια αλοιφη και γιαυτό, πληρώνω ακούω "το καλοκαίρι δεν είναι για παιχνίδια, προσέχουμε κ λίγο, το χάπι δεν είναι για κατάχρηση, μπλα μπλα" Την κάνω με την ουρα στα σκελια κ ορκίζομαι να μην ξαναπατησω στο συγκεκριμένο φαρμακείο. Κάπου στον απρίλιο του τρέχοντος έτους, σάββατο απόγευμα, φιλη ξερναει μέχρις εσχάτων. Να μη μπορεί να συνέλθει με τίποτα. Παω σε φαρμακείο για φάρμακα...μοναδικό εφημερεύον το συγκεκριμένο. Ω god, ρίχνω το hood στο κεφάλι, μπαίνω μέσα, μια από τις τρείς εργαζόταν..Λέω τι θέλω, πληρώνω και ξαφνικά ακούω "εσυ δεν ήσουν το καλοκαίρι με το πρόβλημα - βλέμμα στα χαμηλά - τι έγινε τελικά όλα καλά"...ακολουθεί μικρή συζητηση....φεύγω..."το νου σου, να προσεχεις" 20 Ιουλίου η μέρα που με είδαν γυμνό οι περισσότεροι άνθρωποι μετά την ημέρα που γεννήθηκα 7
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τσικνοπέμπτη πριν μερικά χρόνια, φοιτητές σε επαρχιακή πόλη. Στο δίπλα τραπέζι τρώει παρέα όμορφων θηλέων συμφοιτητριών. Τον πιάνει χοντρό έναν φίλο, κατεβαίνει στις τουαλέτες, κλειδωμένη η αντρική, λογικά δε λειτουργούσε, δεν απάντησε κανείς από μέσα. Τι να κάνει τι να κάνει, μπαίνει στη γυναικεία. Κάνει ό,τι κάνει, πάει να τραβήξει το καζανάκι για να δει ότι δε λειτουγεί. Παίρνει το πιγκάλ (βουρτσάκι), προσπαθεί να κάνει κάτι, τα κάνει όλα ρδελομπου τελικά. Χτυπάει η πόρτα και είναι δυο απ' τις κοπέλες απ' το δίπλα τραπέζι. Ανοίγει όπως-όπως, αυτές μένουν σαστισμένες, την κάνει εκείνος με την ουρά στα σκέλια κι ανεβαίνει πάνω και μας λέει το και το. Τι βλέματα έπαιξαν όταν ανέβηκαν πάνω αυτές, δε λέγεται..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 chill αψογο σεναριο για τσοντα, στειλε mail σε κανα Σειρηνακη αμεσα Οπως επισης και η τελευταια παραγραφος σου, αψογο σεναριο για το sequel της τσοντας. Κατα τ'αλλα, αμα εγινε το εργαλειο καλα ασε αυτες να κανουν κυρηγματα να πουμε 1
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 chill αψογο σεναριο για τσοντα' date=' στειλε mail σε κανα Σειρηνακη αμεσα Οπως επισης και η τελευταια παραγραφος σου, αψογο σεναριο για το sequel της τσοντας. Κατα τ'αλλα, αμα εγινε το εργαλειο καλα ασε αυτες να κανουν κυρηγματα να πουμε[/quote'] Λες να κατοχυρωσω πνευματικά Καλά έγινε ευτυχώς, σε δύο μέρες είχε επανέλθει αλλά κυριολεκτικά είχα χεστει πάνω μου...Δεν περιγράφεται με λόγια η εικόνα!!
pavlinara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 επισης ηρθε και με αρπαξε στην μεση της αριστοτελους και με εσερνε να με παει σπιτι.δεν ηξερα τι να κανω,να κλαψω η να γελασω.οι αλλοι που ηταν μαζι μου κοιτουσαν αποσβολωμενοι.
akpe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Πριν κάμποσα χρόνια, είχαμε μαζευτεί στο σπίτι της κοπέλας μου και βάφαμε το δωμάτιο. Εγώ κλασσικά το είχα πάρει σερί γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσω στις 09:00 για βάψιμο οπότε μέχρι το μεσημέρι ήμουν ψόφιος. Ξαπλάρω κάθετα στο κρεβάτι, κάτω από τον ανεμιστήρα οροφής και ξεραίνομαι. Να σημειώσω πως είχα ξαπλώσει με τα γόνατα σηκωμένα και τα πόδια σχετικά ανοιχτά γιατί από τον ιδρώτα κολλούσα ολόκληρος και ο ανεμιστήρας δρόσιζε υπέροχα. Μετά από κανα δίωρο με ξυπνάει η κοπελιά και μου κάνει "είσαι οκ, θέλεις μήπως να κλείσω τον ανεμιστήρα;" Στο "όχι... μου αρέσει..." μισανοίγω τα μάτια, Στο "...γαμάτα είναι έτσι..." κουνάω το κεφάλι δεξιά για να βολευτώ, Στο "...μου αερίζει τα πα..." καταλαβαίνω πως η μάνα της είναι ξαπλωμένη στο απέναντι κρεββάτι (της αδερφής της) και "...πόδια!" Oh god, why?
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 chill μη το σκεφτεις καν. κατοχυρωσε πνευματικα και στειλτο! Αν θες να το εμπλουτισεις κιολας,σφύρα!Σεναρια γραφω με τη φαντασια μου!!!
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 chill μη το σκεφτεις καν. κατοχυρωσε πνευματικα και στειλτο! Αν θες να το εμπλουτισεις κιολας' date='σφύρα!Σεναρια γραφω με τη φαντασια μου!!! [/quote'] Έχει και αλλα details το story...π.χ. την ημερα εκείνη έπαιζαν οι jovi...το πως περπατησα από το mall στο ΟΑΚΑ εγώ το ξέρω, να μην πω για την συναυλία το χοροπηδητο...σφαδαζα αλλα εκεί χτυπιομουν. Γενικά απίστευτη μέρα η συγκεκριμένη, δεν ξεχνιέται
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Χάχα:-P Πραγματικά, δε ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με τα τόσα που σου συνέβησαν η να κλάψω που κάποιος ένιωσε τόσο ντροπιασμένος... Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Γιατι της πηρες εσυ "το χαπι" που λες? 1. Για να σιγουρευτει οτι το πηρε η αλλη. Πας το παιρνεις εσυ και της το βαζεις στο στομα και δε φευγεις απο μπρος μεχρι να το καταπιει. Ξερω τι σου λεω, ειδικα αν προκειται για σχεση και οχι ακυρη... 2. Προφανως για να ζητησει infos / φαρμακο για το δικο του θεμα.
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Mα το προγραμμα εθνικου εμβολιασμου χορηγει δωρεαν σχεδον ολα τα εμβολια μεχρι τα 18.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 E καλα αμα σου γινει μπαλονι απτο πρηξιμο απο συνευρεση χωρις προφυλαξεις με αγνωστη, κοιμησου εσυ ησυχος οτι εχεις κανει ολα τα εμβολια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα