Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η άλλη. Και η κοκκινομάλλα όμως δεν πάει πίσω, έτσι; Σε έχω ψυχολογήσει τώρα εσένα, ψήθηκες να της την

πέσεις στο ξερό. Μην ξεχάσεις όμως μετά να γράψεις και την εμπειρία σου εδώ.

μπααα, σοβαρά, δεν είναι του γούστου μου καμια απ τις δυο,

χωρίς να θέλω να τις προσβάλω αλλα ψάχνω για κάτι τέτοιο!

200809_Megan-Fox-naked-GQ%201.jpg

Δημοσ.

Ασχετο αλλά τα δελφίνια δεν μπορώ να τα δω με τίποτα... :huh:

Καλα και μενα με είχε πάρει απειρο καιρο να τα δω.

Δεν τα κύκλωσα ολα:

tasqy9.jpg

Δημοσ.

μπααα, σοβαρά, δεν είναι του γούστου μου καμια απ τις δυο,

χωρίς να θέλω να τις προσβάλω αλλα ψάχνω για κάτι τέτοιο!

200809_Megan-Fox-naked-GQ%201.jpg

Καλό είναι να έχουμε... γήινες απαιτήσεις. :P

Ασχετο αλλά τα δελφίνια δεν μπορώ να τα δω με τίποτα... :huh:

Αδερφή πάλεψέ το λίγο και θα τα δεις. Στο τέλος όταν τα καταφέρεις θα λες από μέσα σου: "Αποκλείεται...!".

Δημοσ.

Αδερφέ πάλεψέ το λίγο και θα τα δεις. Στο τέλος όταν τα καταφέρεις θα λες από μέσα σου: "Αποκλείεται...!".

Τσέκαρε πάλι το όνομα που κάνεις quote..

Δημοσ.

είπα μια μαλακια να γελάσουμε, δεν περίμενα να σκαλώσετε τόσο πολύ πάντως! :blink:

---

καλα στα λεει η gang!

Δημοσ.

Να κάνω συνεχείες διάροιες.Σε ραντεβού,καταστήματα,πανεπιστήμιο και να λέω των άλλων πάω να αλλάξω.Άρχισαν αυτά μόλις άρχισα το Alli(Orlistat).

μακρια καιει τα εντερα το ηπαρ και καταληγει σε νεφρικη ανεπαρκεια...

Καλα και μενα με είχε πάρει απειρο καιρο να τα δω.

Δεν τα κύκλωσα ολα:

tasqy9.jpg

νταξει με την 7 η τα βλεπεις...

Δημοσ.

είπα μια μαλακια να γελάσουμε, δεν περίμενα να σκαλώσετε τόσο πολύ πάντως! :blink:

---

καλα στα λεει η gang!

Καλά μην παίρνετε και όρκο... :P Τέλος πάντων, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι μπαίνουν με γυναικεία

ονόματα και περιμένουν να τους την πέσει όλος ο αντρικός πληθυσμός ενός forum. Προφανώς για να μου το

επισημαίνετε και οι 2 θα γνωρίζετε ότι η christiana78 είναι όντως Χριστιάνα και όχι Χρήστος. :-)

Και συ βρε Mike μην το παίρνεις κατάκαρδα. Η μια μ***κία ακολουθεί την άλλη. Αλυσιδωτή αντίδραση και

περνάει ευχάριστα και η ώρα. B)

Δημοσ.

Μια φορά παλιά είχα πάει στο κομπιούτερ του τότε συγκατοίκου (δεν είχα δικό μου τότε) και έβαλα να δω μια τσόντα από εφημερίδα. Τεσπά έπαιζε ένα πολύ καλό μελαχρινό με καρέ και φτιάχτηκα, οπότε δεν άργησα να βγάλω τη σαύρα για μαστίγωμα. Φτάνοντας στο ζενίθ όμως είδα οτι δεν είχα χαρτομάντιλα ορ σάμθινγκ, και δεν ήθελα να λερωθώ ούτε να πιτσιλίσω το σύμπαν, οπότε βουτάω στα γρήγορα μια κούπα που είχε πάνω στο γραφείο του και έριξα τη λεβεντιά μου εκειμέσα και ούτε να την πλύνω ούτε τίποτα, την άφησα πάνω στο γραφείο κι έφυγα. Μετά ο μαλάκας το κατάλαβε και μου την είπε, αλλά πφ τι άλλο να έκανα, πάλι καλά που γλύτωσε και η οθόνη σου του είπα. Δεν ντράπηκα αλλά σπάστηκα που άφησα επιπόλαια ίχνη και γενετικό υλικό στον τόπο του εγκλήματος.

Δημοσ.

Μια φορά παλιά είχα πάει στο κομπιούτερ του τότε συγκατοίκου (δεν είχα δικό μου τότε) και έβαλα να δω μια τσόντα από εφημερίδα. Τεσπά έπαιζε ένα πολύ καλό μελαχρινό με καρέ και φτιάχτηκα, οπότε δεν άργησα να βγάλω τη σαύρα για μαστίγωμα. Φτάνοντας στο ζενίθ όμως είδα οτι δεν είχα χαρτομάντιλα ορ σάμθινγκ, και δεν ήθελα να λερωθώ ούτε να πιτσιλίσω το σύμπαν, οπότε βουτάω στα γρήγορα μια κούπα που είχε πάνω στο γραφείο του και έριξα τη λεβεντιά μου εκειμέσα και ούτε να την πλύνω ούτε τίποτα, την άφησα πάνω στο γραφείο κι έφυγα. Μετά ο μαλάκας το κατάλαβε και μου την είπε, αλλά πφ τι άλλο να έκανα, πάλι καλά που γλύτωσε και η οθόνη σου του είπα. Δεν ντράπηκα αλλά σπάστηκα που άφησα επιπόλαια ίχνη και γενετικό υλικό στον τόπο του εγκλήματος.

Χαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχα χαχαχααχαχχ «So, you want a piece of me?!?»!

Δημοσ.

παλι καλα που δεν το γεμισε με ζεστο καφε να κοψει η μπεσαμελ...

την κρατησε την κουπα η εφυγε μαζι με το περιεχομενο;

Δημοσ.

Σιγά ρε, τι έριξα μέσα, ραδιενεργά απόβλητα; Την έπλυνε και όλα οκ. Του την έσπασα μια άλλη μέρα καταλάθος βέβαια. Και ήταν η αγαπημένη του κούπα.

Δημοσ.

Σιγά ρε, τι έριξα μέσα, τοξικά απόβλητα; Την έπλυνε και όλα οκ. Του την έσπασα μια άλλη μέρα βέβαια.

No DNA left behind!

σφσδσδφγσγδφγσδφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...