Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ναι το κατάλαβα οτι το φάρμακο σου προκαλεί διάρροιες. Απλά, σου σκάνε τόσο ακαριαία ώστε να γεμίζεις τα σώβρακα κατευθείαν; Δεν σου στέλνει προειδοποιητικά σήματα έστω 10" πριν ώστε να ψάξεις για διαφυγή; Είναι ωραία εμπειρία να είσαι παράξενος και μου αρέσει να το κάνω.Είναι κάτι πέρα από το συνηθές.Ναι σου σκάνε ακαριαία από το πουθενά.
freedubus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Είναι ωραία εμπειρία να είσαι παράξενος και μου αρέσει να το κάνω.Είναι κάτι πέρα από το συνηθές.Ναι σου σκάνε ακαριαία από το πουθενά. Τώρα εξηγείται η εμμονή με τα ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ που είχες εκφράσει παλαιότερα.. Φράνσις Φόρντ Κόπρολα; Γουστάρεις να χέζεσαι μέσα στο πλήθος και να παρατηρείς την αποστροφή να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των γύρω σου ενώ εσύ ακούς ατάραχος Brian Eno στα ακουστικά σου; Όπως και να έχει, προσκυνώ. Ψήνομαι να ιδρύσω εκκλησία για πάρτη σου.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κάποιες φορές αστειεύω.Δικό μου quote είναι. Αλλά ναι πέρνω τα χάπια. http://www.alli.gr/ Εγκεκριμένα από την FDA.
freedubus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γαμώ τα φάρμακα ε. Κατά της παχυσαρκίας. Εμποδίζει λέει τη διάσπαση του λίπους που προσλαμβάνεται με την τροφή, το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται με τα κόπρανα. Αυτό όμως έχει ως συνέπεια στεατόρροια, το γνωστό "με πήγε λάδι". Οπότε για να αποφευχθεί αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια, συστήνεται υποθερμιδική διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά παράλληλα με το φάρμακο. Αν όμως ο παχύσαρκος ακολουθήσει υποθερμιδική διατροφή με περιορισμένα λιπαρά, και άρα δεν θα προσλαμβάνει περιττό λίπος, τότε ποιός ο λόγος να πάρει αυτό το φάρμακο; Νόμπελ.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γαμώ τα φάρμακα ε. Κατά της παχυσαρκίας. Εμποδίζει λέει τη διάσπαση του λίπους που προσλαμβάνεται με την τροφή, το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται με τα κόπρανα. Αυτό όμως έχει ως συνέπεια στεατόρροια, το γνωστό "με πήγε λάδι". Οπότε για να αποφευχθεί αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια, συστήνεται υποθερμιδική διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά παράλληλα με το φάρμακο. Αν όμως ο παχύσαρκος ακολουθήσει υποθερμιδική διατροφή με περιορισμένα λιπαρά, και άρα δεν θα προσλαμβάνει περιττό λίπος, τότε ποιός ο λόγος να πάρει αυτό το φάρμακο; Νόμπελ. Για να βοηθήσει αυτούς που το πουλούν και τα φαρμακεία να βγάλουν το ψωμί τους.
Arcanaloth Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Όσο περισσότερες ιστορίες του φριντάμπα διαβάζω, τόσο βεβαιώνομαι ότι αποτέλεσε την έμπνευση για τον Foul Bachelor Frog.
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ........είμαι κι εγώ πανέξυπνη....... αρχίζω να τρώω το γιαούρτι μου και μπαίνω να διαβάσω αυτό το τόπικ... :eek:
grigoriou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ειναι χαμηλων λιπαρων? Κανένα. Απλά πίνω νερό με όζον. Εχεις δει αποτελεσματα?
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κάτσε δηλ αυτό το φάρμακο σε απειλεί οτι αν φας κάτι λιπαρό θα αρχίσεις να χέζεσαι δημοσίως Το ράβεις μετά ή δεν το ράβεις...σαλατούλα και πολύ σου είναι... Μου θυμίζει μια ιστορία του Κινγκ που όταν υπέγραφες σε μια εταιρία για να σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα αν σε έβλεπαν να καπνίζεις ξανα βασάνιζαν την οικογένειά σου, σου έκοβαν δάχτυλα κτλ...100% επιτυχία...
35apontos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ Τι μάστερ έχεις και τα ξες αυτα; Eίναι μέσα σ' όλα,τσεκαρισμένο αυτό από μένα. Θεός με λίγα λόγια...
otherside88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Προσφατα με φιλοξένησε ένα φιλαράκι μου στην πόλη οπου σπουδάζει.Το σαββατοκύριακο που έμεινα εκεί γνώρισα και μια πολύ ωραία συμφοιτήτρια του.Η συμφοιτήτρια αυτή λοιπόν ήρθε απ το σπίτι του φίλου μου(σημειωτέον ο συγκάτοικός του έλειπε) για έναν καφέ. Εντελώς τυχαία εκείνη την ώρα έτυχε κάτι ξαφικό στο φιλο μου και έπρεπε να λέιψει για μισή ωρίτσα, οπότε "συνέχισα" μόνος μου τον καφέ με την ωραία συμφοιτήτρια στο κρεβάτι του συγκάτοικού του που έλειπε. Έλα μου όμως που πάνω που "πίναμε εμείς τον καφέ" στο κρεβάτι του, ο συγκάτοικος γύρισε μαζί με τους γονείς του και τους ανέβασε επάνω για να τους δείξει το νέο του δωμάτιο.... Εκεί να δεις πόσα χρώματα άλλαξα μόλις άνοιξε η πόρτα του δωματίου.... χα! αυτη πιστευω, απο προσωπικη εμπειρια,θα αλλαξε περισσοτερα χρωματα απο εσενα!!
grigoriou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δηλαδη σας πιασαν επι τω εργω? Φωτο τραβηξανε? Θα ηθελα να τη δω... Μηπως επειδη σ εκεινο το σπιτι καθοσασταν 3 αγορια μονα, ειχατε πολλες παραισθησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα