Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βοηθήσει αυτούς που το πουλούν και τα φαρμακεία να βγάλουν το ψωμί τους.

Εισαι παχυσαρκος? Γιατι το παιρνεις?

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε δηλ αυτό το φάρμακο σε απειλεί οτι αν φας κάτι λιπαρό θα αρχίσεις να χέζεσαι δημοσίως :fear: :shock: Το ράβεις μετά ή δεν το ράβεις...σαλατούλα και πολύ σου είναι...

Μου θυμίζει μια ιστορία του Κινγκ που όταν υπέγραφες σε μια εταιρία για να σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα αν σε έβλεπαν να καπνίζεις ξανα βασάνιζαν την οικογένειά σου, σου έκοβαν δάχτυλα κτλ...100% επιτυχία...

Τίτλος or it didn't happen.

Δημοσ.

στο έγραψε γιατρός; τι ειδικότητας;

Πάω στον Δρακόπουλο αν τον γνωρίζεις.Αλλά δεν μου τα έγραψε ή κανένας δεν χρειάζονται ιατρική συτναγή αλλά ούτε μου πρότεινε κανένας.Απλά έψαξα στο internet και είδα ότι είναι εγκεκριμένα από την FDA και τα πήρα ξέροντας ότι στα φαρμακεία βρίσκεις ότι φάρμακα και είδη που πουλούν εκεί είναι εγκεκριμένα από FDA.

Δημοσ.

Πάω στον Δρακόπουλο αν τον γνωρίζεις.Αλλά δεν μου τα έγραψε ή κανένας δεν χρειάζονται ιατρική συτναγή αλλά ούτε μου πρότεινε κανένας.Απλά έψαξα στο internet και είδα ότι είναι εγκεκριμένα από την FDA και τα πήρα ξέροντας ότι στα φαρμακεία βρίσκεις ότι φάρμακα και είδη που πουλούν εκεί είναι εγκεκριμένα από FDA.

Το ότι ένα σκεύασμα είναι εγκεκριμένο από τον FDA δεν πάει να πει ότι είναι ασφαλές για να το χρησιμοποιούν όλοι πάντως(δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλα αφού λειτουργεί για την απώλεια βάρους είναι σε αυτή την κατηγορια που αναφέρομαι). Εκτός αυτού υπάρχουν εγκεκριμένα σκευάσματα που αργότερα απαγορεύονται και αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως περνούν σωστούς ελεγχους. :huh:

Δημοσ.

Συγγνώμη για το off-topic, αλλά:

Καλά ρε Αντρέα, παίρνεις διατροφικές συμβουλές από κάποιον που δεν έχει καν πτυχίο και στο βιογραφικό του έχει ως ύψιστη αναγνώριση της αξίας του το "δίπλωμα" από ίδρυμα, για το οποίο το καλύτερο που έχει να πει είναι ότι είναι επικυρωμένο από συμβολαιογράφο; Και ο οποίος κάνει εκπομπή στο Τηλε-Φως; Και σου ζητάει και λεφτά; Κι εσύ του τα δίνεις; Και να υποθέσω ότι σου πουλάει και διάφορα συμπληρώματα; Και να υποθέσω ότι εσύ λιώνεις στις διάρροιες, χάνεις κιλά εξαιτίας τους και θεωρείς ότι οι συμβουλές του είναι καλές γιατί ακριβώς χάνεις κιλά; Έλεος ρε παιδιά! Και μην παίρνετε φάρμακα από μόνοι σας!!!

Δημοσ.

Προσκυνω Παναγιωτη Δρακοπουλο, το δασκαλο/διατροφολογο/ζεν μαστερ/Μπρουσλή.

:devil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Συγγνώμη για το off-topic, αλλά:

Καλά ρε Αντρέα, παίρνεις διατροφικές συμβουλές από κάποιον που δεν έχει καν πτυχίο και στο βιογραφικό του έχει ως ύψιστη αναγνώριση της αξίας του το "δίπλωμα" από ίδρυμα, για το οποίο το καλύτερο που έχει να πει είναι ότι είναι επικυρωμένο από συμβολαιογράφο; Και ο οποίος κάνει εκπομπή στο Τηλε-Φως; Και σου ζητάει και λεφτά; Κι εσύ του τα δίνεις; Και να υποθέσω ότι σου πουλάει και διάφορα συμπληρώματα; Και να υποθέσω ότι εσύ λιώνεις στις διάρροιες, χάνεις κιλά εξαιτίας τους και θεωρείς ότι οι συμβουλές του είναι καλές γιατί ακριβώς χάνεις κιλά; Έλεος ρε παιδιά! Και μην παίρνετε φάρμακα από μόνοι σας!!!

Συγγνώμη για το off-topic.

Έχει πτυχίο από την σχολή του Dr.Barry Sears,με άδεια να ασκεί την δίαιτα της Ζώνης,την δεύτερη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μετά του Άτκινς.Για ένα καιρό έκανα τα δικά μου και είπα τώρα να πιάσω και το Orlistat να με βοηθήσει να χάνω 2-3 κιλά παραπάνω τον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...