nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Συγγνώμη για το off-topic. Έχει πτυχίο από την σχολή του Dr.Barry Sears,με άδεια να ασκεί την δίαιτα της Ζώνης,την δεύτερη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μετά του Άτκινς.Για ένα καιρό έκανα τα δικά μου και είπα τώρα να πιάσω και το Orlistat να με βοηθήσει να χάνω 2-3 κιλά παραπάνω τον μήνα. Το ξέρεις φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη δίαιτα είναι για πολλούς επικίνδυνη για την υγεία και απευθύνεται σε bodybuilders έτσι? Το ξέρω ότι δεν ακολουθείς αυτή απλά το πιο δημοφιλές δεν είναι πάντα ασφαλές ούτε απευθύνεται σε όλους αλλα σε συγκεκριμένες ομάδες κόσμου.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν πολυασχολήθηκα αλλά δεν είναι μόνο για bodybuilders.
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εντάξει .. μάλλον τα παιδια στο λένε γιατί ανησυχούν για την υγεία σου ... μην πας για μαλλι και βγεις κουρεμένος.. εσυ ξέρεις προφανώς... απλά και λίγα κιλα παραπάνω δεν είναι και το τέλος του κόσμου... μας έχουν κάνει ρε γμτο να νομίζουμε οτι όλος ο κόσμος πρέπει να είναι μοντέλα..
freedubus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 απλά και λίγα κιλα παραπάνω δεν είναι και το τέλος του κόσμου... μας έχουν κάνει ρε γμτο να νομίζουμε οτι όλος ο κόσμος πρέπει να είναι μοντέλα.. Γιατί εσύ ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΙ;
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Συγγνώμη για το off-topic. Έχει πτυχίο από την σχολή του Dr.Barry Sears,με άδεια να ασκεί την δίαιτα της Ζώνης,την δεύτερη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μετά του Άτκινς.Για ένα καιρό έκανα τα δικά μου και είπα τώρα να πιάσω και το Orlistat να με βοηθήσει να χάνω 2-3 κιλά παραπάνω τον μήνα. H "σχολή" του Dr.Barry δεν είναι σχολή. Όπως λέει στο ίδιο της το site "is an IRS-approved tax-exempt private foundation", δηλαδή ένα ιδιωτικό ίδρυμα εγκεκριμένο από την εφορία και δεν λέει τίποτα άλλο για πτυχία και σπουδές. Αν εσύ θεωρείς ότι όποιο ιδιωτικό ίδρυμα έχει αναγνώριση από την εφορία μπορεί να πιστοποιεί ειδικούς διατροφής, καλώς. Αύριο μεθαύριο μπορεί τα Everest να δίνουν πτυχία νομικής και το Χαμόγελο του παιδιού πτυχία ιατρικής.
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γιατί εσύ ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΙ; Μα ήμουν εντελώς σίγουρη όσο έγραφα την απαντηση.....
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 H "σχολή" του Dr.Barry δεν είναι σχολή. Όπως λέει στο ίδιο της το site "is an IRS-approved tax-exempt private foundation", δηλαδή ένα ιδιωτικό ίδρυμα εγκεκριμένο από την εφορία και δεν λέει τίποτα άλλο για πτυχία και σπουδές. Αν εσύ θεωρείς ότι όποιο ιδιωτικό ίδρυμα έχει αναγνώριση από την εφορία μπορεί να πιστοποιεί ειδικούς διατροφής, καλώς. Αύριο μεθαύριο μπορεί τα Everest να δίνουν πτυχία νομικής και το Χαμόγελο του παιδιού πτυχία ιατρικής. Έλιωσα αχαχαχχαχα :lol: ------------------ Πάντως παιδιά προσέξτε λίγο το θέμα αυτό .. πάνω από όλα η υγεία .. καλύτερα να χρειαστεί ένας χρόνος παραπάνω για να χάσεις σωστά τα κιλά σου παρα να αποκτήσεις προβλήματα υγείας γιατί τι να το κανεις το ωραίο σώμα αν τρέχεις στα νοσοκομεία? άσε που όταν χάνονται έτσι τα κιλά επανέρχονται εύκολα. Θα πρότεινα αντί να διαγραφουν τα post μας (που είναι offtopic) να φτιαχτεί ένα άλλο θέμα και να μπούν γιατί είναι αρκετά σοβαρό.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 H "σχολή" του Dr.Barry δεν είναι σχολή. Όπως λέει στο ίδιο της το site "is an IRS-approved tax-exempt private foundation", δηλαδή ένα ιδιωτικό ίδρυμα εγκεκριμένο από την εφορία και δεν λέει τίποτα άλλο για πτυχία και σπουδές. Αν εσύ θεωρείς ότι όποιο ιδιωτικό ίδρυμα έχει αναγνώριση από την εφορία μπορεί να πιστοποιεί ειδικούς διατροφής, καλώς. Αύριο μεθαύριο μπορεί τα Everest να δίνουν πτυχία νομικής και το Χαμόγελο του παιδιού πτυχία ιατρικής. Σχολή με την έννοια ότι τα έμαθε εκεί και πήρε πτυχείο.Είναι γνωστή δίαιτα,αναγνωρισμένη με πολλούς πελάτες του μέσου κόσμου καθώς και διάσημους. Πάντως τα κιλά μου έπρεπε να τα έχανα εδώ και ένα χρόνο αλλά τώρα ένα χρόνο μετά και κοντεύω να τα χάσω.΄Ημουν πέρσι καλοκαίρι 141 και τώρα είμαι 105,θέλω να πάω στα 95 περίπου.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Σχολή με την έννοια ότι τα έμαθε εκεί και πήρε πτυχείο.Είναι γνωστή δίαιτα,αναγνωρισμένη με πολλούς πελάτες του μέσου κόσμου καθώς και διάσημους. Αυτό με τις δίαιτες των διασημων είναι γνωστό ότι τις ακολουθούν πολλοί αλλα υπάρχει μια διαφορα.. ότι ο διάσημος λεφτάς έχει πίσω του και από δέκα ειδικούς (γυμναστές , διατροφολόγους κλπ) που τον προσέχουν και όσο νάνε έχουν μια extra ασφάλεια.. αν έχεις να διαθέσεις χρήματα για τους καλύτερους του είδους κάντο και εγώ μαζί σου..
-nick- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Άστον, γουστάρει την διαρροια ο τύπος. Αλλιώς δεν θα έπαιρνε τα φάρμακα.
astak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 επίσης με έχει δει όπως με γέννησε η μανούλα μου, η μαμα ενός γκομενού μου... σε επαιρνε ματι ή εγινε τυχαια...
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Παθαίνεις διάρροια αν πέρνεις παραπάνω από 15 γραμμάρια λίπους κάθε γεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα