Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα το προγραμμα εθνικου εμβολιασμου χορηγει δωρεαν σχεδον ολα τα εμβολια μεχρι τα 18.

ξεχασαν να βαλουν τα εμβολια γι STDs μεσα.

τσιλ , ρε μαν χαλαλι , πρεπει να την ξεπατ...αξιος.

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι της πηρες εσυ "το χαπι" που λες?

Δεν θυμόμουν αν είχα κάνει την κουτσουκέλα μου και δεν θυμόταν και εκείνη.....Ήμασταν εντελώς κομμάτια από τα ξύδια. Το ρισκάρεις;

Επειδή την πάτησα σε άλλο σκηνικό τον περασμένο Σεπτέμβρη, η ιστορία του οποίου χαλαρά γίνεται ταινία, σου λέω πως δεν ρισκάρεις και το "δεν είναι οι μέρες μου" είναι η μεγαλύτερη παπαριά ever.

ξεχασαν να βαλουν τα εμβολια γι STDs μεσα.

τσιλ , ρε μαν χαλαλι , πρεπει να την ξεπατ...αξιος.

Σςςςςς μέχρι στιγμής τα STDs και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση και ελπίζω να μην αποκτήσουμε και ποτέ. Κάνω εξετάσεις 2 φορές το χρόνο κ πάντα όταν ξεκινάω σχέση που με ενδιαφέρεί μαζί με την κοπελιά...γιατί με τις προφυλάξεις έχω ένα ζήτημα, μιας και δεν γίνονται δεκτές από τον "κύριο".

Με την συγκεκριμένη συνεχίσαμε για κανένα δίμηνο, μαζί της επαναπροσδιόρισα πολλά πράγματα που σχετίζονται με το κρεβάτι. Το κοριτσάκι ήταν από άλλο πλανήτη.....γιάυτό και από τότε έχω γίνει πιπινολάτρης :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Για ποσα χρονια διαφορα μιλαμε????

8 χρόνια μικρότερη....πλέον το έτερο ήμιση είναι 12 χρόνια μικρότερο :lol:

Η πιπερατη ερωτηση ειναι: Ποσων χρονων ηταν...(αυτη)

Δεν είμαι για pedobear meme ρε!!!!!

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑ καλα εισαι.

ΕΕΕΕ :confused: δλδ 18 το μωρο?

Οφ τοπικ:10 χρονια μεγαλυτερος μου και το πρωτο τεταρτο ιδρωνε...Ε αι σιχτιρ,τη τυχη μου μεσα...

Δημοσ.

Κλεισμένα 18 :P

Η πρώτη γυναίκα που με κατάφερε να την πάρω μαζί μου διακοπές. Κάποτε έβγαζα σπυριά και μόνο στο άκουσμα. Την Δευτέρα φεύγουμε.....

Νομίζω ωριμάζω :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλες αντοχες (ξανα) και καλες διακοπεεεεες!!!

Thank you :)

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.

Thank you :)

Και μια ακόμα ντροπή....πάω διακοπές στην Μύκονο, συνοδευόμενος με νεαρά που δεν γνωρίζω ούτε μήνα, στην οποία εγώ πρότεινα να με ακολουθήσει.

Με έχουν πεθάνει στο δούλεμα ΟΛΟΙ!!!

Και καλα θα κανεις γιατι πολυ αδερφοψωλη μαζευτηκε στο νησι φετος. Θα βαρεθεις να στον πιανουν μεθυσμενοι ιταλοι.

Δημοσ.

ολη αυτη η συζητηση με τον τσιλ και τα γκομενακια του η που εχει ξαναγινει σε αλλο τοπικ η που εφαγα ντε ζα βου.

καλες διακοπες παντως! . :-D

Δημοσ.

Ένας κολλητός μένει χειμώνα καλοκαίρι Μύκονο λόγω δουλειάς, φέτος μου πε πως είναι η καλύτερη χρονιά από πλευράς αναλογίας αρσενικών θηλυκών. Πρόπερσι κ κυρίως πέρσι που χα πάει Ιούλιο η ψωλαρια έδινε ρέστα. Στο super η αναλογία ήταν 1 προς 10 κυριολεκτικά. Οι περισσότερες γκόμενες είναι ιταλίδες κ το στέκι τους είναι το tropicana. Εκεί είναι καλύτερη η κατάσταση αλλα εγώ προτιμώ super :P

Αδερφές συναντάς παντού, όχι μόνο στη Μύκονο, δεν με ενοχλούν στο ελάχιστο. Ενα καλό μου φιλαρακι είναι δηλωμένη, απολαμβάνω την παρέα του το τι του αρέσει να κάνει στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα

@kuzko είχαμε σχετική συζήτηση σε άλλο νήμα πρόσφατα γι'αυτό :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...