stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) τελικά chill τί είχες; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2012 από stavi
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 τελικά chill τί είχες; Τίποτα δεν ήταν τελικά, εννοώ δεν ήταν ΣΜΝ....από την "κατάχρηση" προέκυψε η ζημιά. Έγιναν πολλές μαλακίες εκείνο το βράδυ.
deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ΑΑΑΑΑ καλα εισαι. 10 χρονια μεγαλυτερος μου και το πρωτο τεταρτο ιδρωνε...Ε αι σιχτιρ,τη τυχη μου μεσα... Πιο συγκεκριμένα; Πόσο ήσουν εσύ και πόσο εκείνος;
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ναι όντως mary εμείς τα ξομολογηθήκαμε όλα. ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 24 και 34 Μπα εγώ δεν έχω ντραπεί.. Άλλος ντράπηκε... Είμαστε σπίτι του και κάνουμε ξέρετε-τι και πάνω στη δεύτερη φορά κάποιος τον φωνάζει να βγει έξω, βάζει γρήγορα ένα παντελόνι και βγαίνει σημαία έξω... Μια φορά ξεχάσαμε μπαλκονόπορτες και παράθυρα ανοιχτά και φωναζα αρκετά, μάλλον με ακούσανε αν κρίνω από το βλέμμα της γειτόνισσας...:-P Άυτααααα nothing special, έχουν τύχει σε όλους.. Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 θυμήθηκα κι εγώ κάτι τώρα... πέρυσι το Δεκέμβρη έδωσα κατακτήριες στη γαλλική φιλολογία. εκεί ήταν επιτηρητής ένας πολύ ευχάριστος κύριος, γάλλος, ο οποίος έκανε καλαμπούρια με μας.. όλες κοπέλες. Με το που μπήκε πέρασε από κάθε έδρανο και μας κέρασε σοκολάτα, μας έκανε αστεία, μέχρι και μας βοηθούσε την ώρα των εξετάσεων, και γενικά ήταν πολύ καλοπροαίρετος και γλυκός.... Και συμβαίνει το εξής παρεξηγησιμο τώρα, σε μια άσκηση μας ζητούσαν να γράψουμε μια πρόταση με ρήμα, επίθετο και τα σχετικά και μου ρχετε εμένα και γράφω... του ηλικιωμένου κυρίου του άρεζαν τα νεαρά κορίτσια... απλά αυτό μου ήρθε, έπρεπε να συνδιάσω κάτι επιρρήματα κάτι βλακείες και κάπως κόλλησε αυτή η πρόταση παρόλλα που δεν ήταν και τόσο καλή. έτσι όταν πέρασε, απο πάνω μου να δει το γραπτό μου, τον βλέπω που διαβάζει την πρόταση αυτή και βλέπω στο βλέμμα του ένα ξάφνιασμα, προς στιγμή δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να νόμιζε ότι είχα αυτόν στο μυαλό μου όταν το έγραφα (φυσικά και δεν είχα αυτόν και φυσικά και δεν είχα παρεξηγήσει τη καλοπροαίρετη συμπεριφορά του, αλλά προφανώς αυτός άλλο νόμιζε). Και γίνεται ακόμα χειρότερο... όπως είπα, είχα απόλυτα συνείδηση ότι η πρόταση μου ήταν, το λιγότερο, ξενέρωτη για γραπτο σε εξετάσεις.. αλλά εκείνη την ώρα, έπρεπε να συνδυάσω κάποιες συγκεκριμένες λέξεις, όπως είπα, και αφού ήταν γραμματικά σωστή, δεν είχα διάθεση να χάσω χρόνο ψάχνοντας κάποια ποιο εκλεπτυσμένη, επειδή όμως είχα τις αμφιβολίες μου τον κοιτάω και τον ρωτάω στα γαλλικά, κάτι του τύπου "μπορεί να προχωρήσει αυτό;" εννοώντας, να το αφήσω; θα το πάρουν σωστό; και τότε με κοιτάει τρομοκρατημένος. Μετά από μέρες που το σκεφτόμουν και έλεγα, μα καλά, τι σκατά έπαθε αυτός! Κατάλαβα ότι μάλλον.... άλλα πράγματα νόμιζε
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μας λες πως αγκομαχούσε από το πρώτο τέταρτο αλλά τώρα διαβάζουμε και για 2η φορά!!!! Ναι,ναι καταλάθος μπαλκονόπορτες και παράθυρα ανοιχτά....γιατί ποτέ κανείς δεν παραδέχεται πως γουστάρει να γίνεται θέαμα; Το μπαλκόνι μου είναι η κρεβατοκάμαρα του καλοκαιριού και γουστάρω τρελά
deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 24 και 34 Τριαντατεσσάρων ετών και ...ίδρωνε (!!!) στο πρώτο τέταρτο;;; Να 'σαι καλά κορίτσι μου! Μ' έκανες να αποκτήσω ξανά πίστη στον εαυτό μου... όχι ότι την είχα χάσει βέβαια, αλλά πλέον θα αρχίσω και τα ...ματόχαντρα! 1
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ε μετά έστρωσε και το πηγαίναμε παραπάνω από μια φορές.. Μα το χρηστό, ξέχασε να τις κλείσει... Εγώ θα το θυμηθώ, αφού σπίτι του ήταν;;;; Και fyi όχι δε γουστάρω ούτε να προκαλώ, ούτε να γίνομαι θέαμα... Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App Τριαντατεσσάρων ετών και ...ίδρωνε (!!!) στο πρώτο τέταρτο;;; Να 'σαι καλά κορίτσι μου! Μ' έκανες να αποκτήσω ξανά πίστη στον εαυτό μου... όχι ότι την είχα χάσει βέβαια' date=' αλλά πλέον θα αρχίσω και τα ...ματόχαντρα![/quote'] κι όμως... Κι όμως Η εγώ είμαι απαιτητική η αυτός δεν άντεχε... Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
vagelis81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=g5_-ialR_-g&feature=related Επικο βιντεο.Λυθηκα στο γελιο!
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 μια φίλη μου χε πει, ότι γράφαν τεστ στα αγγλικά και μόλις σηκώθηκε να δώσει ένα παιδί το γραπτό του, του φυγε μια βρωμερή.. Είχαμε πάει μ΄ένα φίλο σένα στέκι και έπαιζε ένα συγκρότημα πανκ, σε κάποια φάση του λεω "πετάγομαι μέχρι το σπιτι", κοντά ήταν... μετά που βρεθήκαμε μου είπε ότι όταν πήγε τουαλέτα τον πήρε η μάνα του τηλέφωνο και έτσι όπως δεν άκουγε νόμιζε ότι ήμουν εγώ οπότε όταν του είπε, "έλα που είσαι;" αυτός απάντησε "στην τουαλέτα". Ίδιως τύπος πάλι... όταν ήταν στην εφηβεία και λίγο πιο μεγάλος και έμενε ακόμα με τους γονείς του, είχε κάποια μικροπροβλήματα αλκοολισμού, αφού κοιμόταν πάντα με έναν κουβά δίπλα από το κρεβάτι του. τέλος πάντως τώρα, ήμασταν Αθήνα και μόλις είχε μετακομίσει. και τον παίρνει η μάνα του τηλέφωνο και του λέει "όλα καλά?" "ναι" της λέει "μου λείπει μόνο μια μπύρα"... πφφφφ μια μπρίζα ήθελε να πει... ο ίδιος τύπος πήγε να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του και τα κανε πάνω του, πήραν τηλέφωνο του μπάμπά του να ρθει να τον πάρει.. ήταν 18.... και κρυβόταν πίσω απο κάτι θάμνους μέχρι να ρθει ο πατέρας του. Για κάποιο λόγο έπαψα να είμαι ερωτευμένη μαζί του, αυτό το τελευταίο μόλις μου το πε.. κοιταχτήκαμε και οι δυο ξέροντας ότι ήταν μεγάλο λάθος που μου το είπε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 κι όμως... Κι όμως Η εγώ είμαι απαιτητική η αυτός δεν άντεχε... Yπαρχει και η σπανια περιπτωση του να ιδρωνει καποιος με την σωματικη κινηση/ασκηση. Λογικα κατι τετοιο σου τυχε. Mερικοι ιδρωνουν και στο 5λεπτο να εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενη. Eνω εμεις εδω, το παρεακι, εχουμε μισαωρο ταριφα και μετα επιτρεπουμε στους πορους του δερματος να λειτουργησουν
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Αλλαξτε τον τιτλο ,ειναι παραπλανητικος, θα μας παρουν τιποτα σκαγια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Αλλαξτε τον τιτλο ,ειναι παραπλανητικος, θα μας παρουν τιποτα σκαγια. Απο εσενα περιμενα να εχεις αισθηση του trolling...Ρε, ιδρωνε ο τυπος στα 15λεπτα λεμε που ξανακουστηκε...Εγω οταν πηγαινα για μπασκετ αν ιδρωνα στο 20λεπτο με κοροιδευανε
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ε και γω οταν παω για ψαρεμα ιδρωνω πριν ανεβω στη βαρκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα