deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Yπαρχει και η σπανια περιπτωση του να ιδρωνει καποιος με την σωματικη κινηση/ασκηση. Δε νομίζω ότι με το «ίδρωνε», κυριολεκτούσε. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι εννοούσε «παρέδιδε τα όπλα» και για ...round 2 ήθελε γερανό!
freedubus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ τελευταία ιδρώνω όταν χέζω, αλλά μάλλον φταίει η υπερβολική ζέστη. 3
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ τελευταία ιδρώνω όταν χέζω, αλλά μάλλον φταίει η υπερβολική ζέστη. Σε ποιο round?
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 εμένα μια φορά μου τυχε αυτό που λένε κρύος ιδρώτας, στην κυριολεξία όμως βγαίνω πρώτο ραντεβού με κάποιον που είχαμε μόλις γνωριστεί,, μου πιάνει το χέρι και μου λέει " μ'αγαπάς;" νιώθω μια παγωμένη σταγόνα στο μέτωπό μου από την κοτσάνα και παράλληλα σκέφτομαι.. wow! κρύος ιδρώτας! 2
freedubus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Stavi πρέπει να χαλαρώσεις λίγο με τους εραστές σου ε. 1
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 δεν ήταν εραστής μου και τί σε νοιάζει εσένα; 1
freedubus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 δεν ήταν εραστής μου και τί σε νοιάζει εσένα; Σε νοιάζομαι. Οφ τοπικ:10 χρονια μεγαλυτερος μου και το πρωτο τεταρτο ιδρωνε...Ε αι σιχτιρ,τη τυχη μου μεσα... Και τι έγινε που ίδρωνε δηλαδή;
leecherman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 "Θέλω μαζί σου τους καημούς μου να μοιράζομαι...". Ντάμπα,είναι παιδι,take care m8.
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Και τι έγινε που ίδρωνε δηλαδή; ξέχασε να κλείσει το στόμα
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 stavi όταν σου λέει σ αγαπώ από το πρώτο ραντεβού, ξες τι θέλει ε; Και τι έγινε που ίδρωνε δηλαδή; Ε δεν είναι και το πιο ωραίο να είσαι από κάτω και o άλλος να έχει ιδρώσει... Μιλάω για ιδρώτα κυριολεκτικά, όχι ότι δεν άντεχε second round... Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
Dark_Duck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Λοιπόν αφου ξεμπρωστιαζόμαστε θα το πω και γω. Στην τρυφερή ηλικία των 17 βρισκομαι βράδυ καλοκαιριού σε μπαρακι στην βόρεια ευβοια μαζί με δυο φιλαράκια. Σκάνε μύτη δυο γκομενακια φίλες της αδερφής του ενός και τρώω ενα απίστευτο σκάλωμα με την μία. Πέφτει το απαραίτητο μπλα μπλα και αποφασιζουν να γυρίσουν σπίτι τους περπαντώντας αφού δεν ειναι πολύ μακριά. Σαν μαλακας τις αφηνω να φύγουν αφού το μοναδικό μεταφορικο που είχαμε ήταν ενα παπακι (90αρι glx παρακαλώ τριτάχυτο!). Τρωω μια φλασια λοιπόν ζητάω το παπακι απο το φιλαράκι, τις προλαβαίνω και λεω ελατε να σας πάω μία μια σπίτι. Ειχα κατα νού πρώτα να παω την κρυόκολη μελαχρινη και μετα να παρω την ξανθιά και να πάμε βραδυνη βολτίτσα. Ελα μου ντε που και οι δυο τους, σαν να ήξερα τι θα γίνει δεν ηθελαν με την καμία να μπουν στο παπάκι. Ηταν που δεν με γούσταρε ήταν που εβλεπε το μέλλον, δεν εμαθα ποτέ. Οκ λεω τότε δεν πειράζει, καρφώνω την πρώτη, ανοίγω γκάζι, αυτό κολλάει και φέυγω με σούζα από τον δρόμο που είχε κοντά 2 μέτρα διαφορά υψος με την παραλία το μηχανάκι καρφώνεται στην άμμο, εγω πετάω πάνω απο το τιμόνι και προσγειώνομαι στην θάλασσα. Οι γκομενες έχουν μείνει καρότο και εγω σηκωνομαι αγρατσούνιστος προσπαθόντας να καταλάβω τι έγινε. Περιττό να αναφέρω πως την επόμενη τις είδα και αλλαξα δρόμο. Το πιο περίεργο είναι πως ουτε εγω ουτε το παπάκι δεν πάθαμε το παραμικρό! Σωτήρια η άμμος της παραλίας. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα