Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλη Ιουλίου 2011. Ειμαι με τη παρέα μου και κάτι κοπέλες για μπύρες. Μαζί και "ο πρώτος μου έρωτας". Γαμηθηκα να πινω. Οι μπύρες πολλές. Η ώρα για τουαλέτα, ήρθε. Καθώς πηγαίνω να μπω στο μπάνιο, ειναι μέσα στις γυναικείες αυτή. Ο μαλακας, πάω να τη κοιτάξω και κουτουλαω πάνω στη κασα της πόρτας. Τότε, εκείνη με χαμόγελο, βρέχει τα χέρια της, έρχεται κοντά μου και

Χαϊδεύοντας με στο πρόσωπο μου κάνει

τι κανεις ρε μαλακά;

gi3e5.jpg

Επεξ/σία από slipknot
  • Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλη Ιουλίου 2011. Ειμαι με τη παρέα μου και κάτι κοπέλες για μπύρες. Μαζί και "ο πρώτος μου έρωτας". Γαμηθηκα να πινω. Οι μπύρες πολλές. Η ώρα για τουαλέτα, ήρθε. Καθώς πηγαίνω να μπω στο μπάνιο, ειναι μέσα στις γυναικείες αυτή. Ο μαλακας, πάω να τη κοιτάξω και κουτουλαω πάνω στη κασα της πόρτας. Τότε, εκείνη με χαμόγελο, βρέχει τα χέρια της, έρχεται κοντά μου και

τι κανεις ρε μαλακά;

Ατάκα από σύγχρονο ελληνικό κινηματογραφο....

Παρόλαυτα κι εμένα θα μου φαινόσουν πολυ γλυκός, αν προσπαθώντας να με κοιτάξεις χτυπουσες το κεφάλι σου

Δημοσ.

Παρόλαυτα κι εμένα θα μου φαινόσουν πολυ γλυκός, αν προσπαθώντας να με κοιτάξεις χτυπουσες το κεφάλι σου

η κοπανουσες με φορα σε 3 μεγαλα κρεμαστα ηχεια κοιτωντας την. Πολυ γλυκο.

Δημοσ.

Ηθικη αυτουργια της επομενης σεξουαλικης παρενοχλησης ανδρα προς γυναικα σε τουαλετες.

• Like 1
Δημοσ.

τι κανεις ρε μαλακά;

σορρυ αλλα αυτη παιζει να ειναι η ποιο αστεια ιστορια ντροπης που εχει γραφτει!

http://www.youtube.com/watch?v=ca9GuwuOVZc

τελικα με τη κοπελα παρα το ατυχες γεγονος εγινε κατι?

Δημοσ.

εγώ θυμάμαι ότι είχα νιώσει πολύ ντροπή οταν επέστρεφα στο σπίτι μετά από το πρώτο ραντεβού μου με αγόρι στα 14 και δεν είχα πει, ούτε μία λέξη.. ούτε μία όμως...

'Ενιωθα τόσο χάλια που σχεδόν έσυρα το κορμί μου μέχρι το σπίτι

• Like 1
Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη γύρω στα 23 κατεβαίνω για καφέ με τη μηχανή. Κυριλέ ρούχα και μόλις παρκάρω κατεβάζω την πλαϊνή στέκα και πατάω το δεξί, το οποίο χωρίς να το καταλάβω έχει πατήσει ανάμεσα στη στέκα και σε μια τσιμεντένια βάση ομπρέλας από την οποία εξείχε μία χαμηλή σωλήνα (για την ομπρέλα). Μόλις πάω να κατεβάσω το αριστερό τρώω ένα αεροπλανικό και βρίσκομαι με την μύτη του δεξιού μου ποδιού πάνω στη σωλήνα, το αριστερό στον αέρα και τα δύο μου χέρια στην άσφαλτο. Δεν έπεσα αλλά το σκηνικό ήταν γελοίο και μπροστά στην τζαμαρία της καφετέριας. Πολύ γέλιο...

Ένα από τα πολλά......

Δημοσ.

Ατάκα από σύγχρονο ελληνικό κινηματογραφο....

Νταξ, μπορεί να μην είπε "τι κάνεις", πάντως το "μαλάκα" το έχω ακόμα στ'αυτιά μου. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χρησιμοποίησε τη τόσο γνωστή αυτή πρόταση.

Σε στυλ "το πάμε λίγο ξανά;";

Δημοσ.

Νταξ, μπορεί να μην είπε "τι κάνεις", πάντως το "μαλάκα" το έχω ακόμα στ'αυτιά μου. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χρησιμοποίησε τη τόσο γνωστή αυτή πρόταση.

για το μαλάκα λεω κι εγώ, όχι για το τι κάνεις.

Στις ελληνικές ταινίες όλο βρίζουν δε βρίζουν?

Και βρίζουν και με κακογουστιά να πούμε, γιατί εμένα αν το σηκώνει η στιγμή μπορεί και να μ'αρέσει πολύ ένα καλό χώσιμο, αλλά αν απλά το κάνεις για να φανείς μάγκας και σκληρός είναι πολύ ξενέρωτο και στις ελληνικές ταινίες είναι πολύ ξενέρωτο

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε το follow up. Είσαι λιάρδα,κάνεις ότι κάνεις και εκεί που σε χαιδεύει η άλλη (ενώ παράλληλα παίζει κάποια μπαλάντα ευτυχίας στο μυαλό σου),σου πετάει το ατάκιον και σου μαμάει την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε το follow up. Είσαι λιάρδα,κάνεις ότι κάνεις και εκεί που σε χαιδεύει η άλλη (ενώ παράλληλα παίζει κάποια μπαλάντα ευτυχίας στο μυαλό σου),σου πετάει το ατάκιον και σου μαμάει την στιγμή.

Πραγματικά, αν δε το ζήσεις, δεν.

Θυμάμαι, τις επόμενες μέρες ήμουν σε κατάσταση "τι μαλακία έκανες ρε; Έπρεπε εκείνη τη βραδιά να γίνεις κόκκαλο;"

Δημοσ.

Με αυτα που διάβασα, αυτο που θα σας πω είναι λίγο αλλα ακόμα με ντροπιασε. ήμουν λοιπόν με κάτι φίλους και αποφασίσαμε να πάρουμε μια πίτσα. Μιας και ήμασταν μαζεμενοι στο σπίτι μου, πήρα εγω τηλέφωνο. Στην αρχη ήταν όλα καλα μέχρι που οι φίλοι μου άρχισαν να λένε ότι πιο τρελό και χαζό μπορούσαν για να με κάνουν να γελασω. Τους αγνοούσα μέχρι που με έπιασε νευρικό γέλιο. Ο καημενος ο υπάλληλος καθόταν στο τηλέφωνο χωρίς να μιλάει, και εγω γελουσα. Προσπάθησα να σχημάτισε την πρόταση "Θέλω δυο πεπερονε με 6 κόκα κολες" και το μόνο που έλεγα ήταν "θέλω μια πι... " και εκει έσκαγα στα γέλια. Στο τέλος ο άλλος μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα και παει η πιτσααααααα...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολο το thread........και πιθανως καποιος αλλος φιλος να το εχει ξαναπει!!

Κατι προχειρο που θυμαμαι.....ειναι σε λεωφορειο.....μπαινει μια κυρια μεσα με το στομαχι στο στομα!!!

Δεν υπαρχει κενη θεση....και της παραχωρω την δικη μου.....και την ρωταω....'Ποσο μηνων εισαστε??'....

Ενοειται μου απαντησε οτι 'δεν ειμαι εγκυος'.........

(Τρελλο μπυροκοιλι!!!!)

Δημοσ.

Κλασσικο να θες να χ...εις αλλα επειδη ειναι σχολικη εκδρομη και εχουν μαζευτει ολοι και παιζουν πλευστεσιον να μη μπορεις να σφιχτεις η να κλ.σεις για να μη σ ακουσουν.. αυτα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...