Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση ασυρματου ρουτερ


salvajeno1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους,

 

Μετα απο χρονια αποφασισα και εγω να βαλω ιντερνετ και πηρα το conn-x. Με ρωτησαν τι ρουτερ θελω ενσυρματο (δωρεαν) ή ασυρματο (30ευρω). Εγω τους εξηγησα οτι το σπιτι μου ειναι πολυ παλιο και υπαρχει μονο ενα βισμα τηλεφωνου που απεχει απο το desktop μου περιπου 10 μετρα. Οποτε μου ειπαν θα παρετε το ασυρματο και εγω δεχτηκα για να μην εχω σε ολο το σπιτι καλωδιο 10 μετρων να περιφερεται. Πηρα το ρουτερ και παω να το εγκαταστησω και οι οδηγιες μεσα γραφουν οτι πρεπει να το συνδεσω σε βισμα τηλεφωνου. Αν ειναι ευκολο ας μου εξηγησει καποιος τι μπορω να κανω γιατι δεν καταλαβαινω την εννοια του ασυρματου και το 1242 δεν μπορω να το πιασω με τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει την καλη διαθεση. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι αφού έχεις μια πρίζα, θα βάλεις πρώτα ένα splitter στην πρίζα το οποίο εχει 2 εξόδους 1 για adsl modem/router και μια για τηλέφωνο. Πάνω στην υποδοχή για adsl θα συνδέσεις το router και για να το εγκαταστήσεις στην αρχή θα πρέπει να έχεις μάλλον καλώδιο!

 

Εννοείται βέβαια οτι στο pc θα έχεις ασύρματη κάρτα δικτύου!

Ασύρματο παίρνεις απο το router αλλά απο κάπου πρέπει να πάρει και αυτό το ίντερνετ δεν γίνεται να του έρθει απο το πουθενά!

είναι ενσύρματο μέχρι το ρούτερ και απο εκεί και πέρα αυτό στο μετατρέπει ασύρματο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to τηλ.καλωδιο ειναι υποχρεωτικο διοτι μονο ετσι παιζει το adsl.απλα το μοντεμ θα μπει διπλα στην τηλ.πριζα και εσυ ασυρματα 8α περνεις σημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...