Προς το περιεχόμενο

BEST RPG GAME most wanted!!!:-)

pavlosS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καλύτερο rpg που έχω παίξει είναι πολύ παλιό τώρα και σχετικά άγνωστο. Το Ravenloft2 με αρχαία Αίγυπτο σε dos :)

Αφού έχεις εθιστεί στο Oblivion δε νομίζω να αντέξεις rpg με γραφικά προηγούμενης γενιάς όπως τα baldur's gate κτλπ.

Σου προτείνω το Gothic3 αν και εγώ δεν το έχω παίξει πολύ λόγω του ότι δεν το σήκωνε το pc μου όταν βγήκε...αλλά έχω τελειώσει το Gothic2 με τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες και ήταν άπαιχτο.

Δημοσ.

Προτείνω και γω Witcher το οποίο έχει τρομερά γραφικά και ιστορία.Επίσης ΝeverWinterNights 2 καθώς και το expansion του Mask of the Betrayer.Βέβαια τα γραφικά του σε σύγκριση με το Witcher είναι κατώτερα,από ιστορία όμως σκίζει.

Δημοσ.
Πσαχνω εδώ και μέρες ενα rpg game για να με καθηλώσει αλλά δυστυχως μεχρι στιγμης δεν έχει πέσει τποτα στα χερια μου!

Εχω λιώσει στο oblivion κ θαθελα να μυ προτεινετε τιποτα ΚΑΛΟ :-D :devil:

Σαν το oblivion IV δεν νομιζω οτι υπαρχει για την ωρα κάτι αλλα τη βρίσκω κ με πιο cool καταστάσεις σε rpg παντα!:mrgreen:

Gothic 3,Sacred 2 και δεν σε συμμαζεύουμε...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ένα ωραίο επίσης παιχνίδι που παίζει πολύ τελευταία είναι το Assassin's Creed.

Αξίζει μια δοκιμή.Τα γραφικά είναι άψογα...Αν έχεις καλό μηχάνημα... (512ΜΒ GC)...

Τι στο καλό? Πόσο πίσω έχω μείνει....

Αν όμως η BETHESDA Αποφασίσει να κυκλοφορίσει κάτι καινούριο απο TES τότε μην το σκέφτεστε...

PS: Κυκλοφορούν ένα σορό πλθγινσ για το Oblivion και για όσους παίζουν ακόμη το TES III (δεν τους κατηγορώ έφαγα και εγώ πολλές ώρες μαζί του...) αρκεί να ψάξεις... Αν ενδιαφέρετε πάντως κανείς ας μου το γνωστοποιήσει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ένα ωραίο επίσης παιχνίδι που παίζει πολύ τελευταία είναι το Assassin's Creed.

Αξίζει μια δοκιμή.Τα γραφικά είναι άψογα...Αν έχεις καλό μηχάνημα... (512ΜΒ GC)...

μα την καρέκλα του πρωθυπουργού! είναι RPG το Assasin's Creed? :o

άσε που είχα καιρό να παίξω ΤΟΣΟ μονότονο και εύκολο παιχνίδι και δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια άποψη

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα την καρέκλα του πρωθυπουργού! Πολύ καλό αυτό. Η ατάκα, το AC δεν ξέρω, δεν αξιώθηκα να το αποκτήσω.

Επίσης, θα πρότεινα το Arx Fatalis, πολύ αξιόλογο παιχνίδι, και το Vampire: Bloodlines.

Παρενθετικά, γιατί κάπου αναφέρθηκε το KotOR, σύντομα η Team Gizka ολοκληρώνει (ελπίζω) το The Sith Lords Restoration Project για το KotOR II που υπόσχεται να μεταμορφώσει ριζικά ένα πολύ αδικημένο παιχνίδι.

• Super Moderators
Δημοσ.

το Bloodlines ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών έκτακτης ανάγκης...

δλδ όταν δεν έχεις κάποιο παιχνίδι να παίξεις, τερματίζεις για άλλη μια φορά το bloodlines :P

(σε αυτή την κατηγορία βάζω και το Bioshock)

Δημοσ.
www.oblivion.gr για τους φαν του obli

Τσέκαρε το Morrowind εαν δν το εχεις παιξει

+1

Ειμαι και εγω μελος στο guild και παλια επαιζα oblivion αρκετο καιρο. (Το μονο RPG που μου αρεσε)

Δημοσ.
Μα την καρέκλα του πρωθυπουργού! Πολύ καλό αυτό. Η ατάκα, το AC δεν ξέρω, δεν αξιώθηκα να το αποκτήσω.

Επίσης, θα πρότεινα το Arx Fatalis

Μου εχουν πει οτι ειναι δυσκολο γιατι πρεπει να ξερεις αρκετα μαγικα και ξορκια και δυσκολος χειρισμος. δε το εχω δοκιμασει παντως

One of the innovations in Arx Fatalis is the spellcasting system. Using the mouse and the Ctrl key, runes are drawn in mid-air with mouse gestures, which must be correctly drawn, in order to successfully cast a spell

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...