Προς το περιεχόμενο

Αγορά games on line

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τον τελευταίο καιρό βλέπω πως οι τιμές των PC games στην Ελλάδα πλησιάζουν πολύ και πολλές φορές είναι ίδιες με αυτές από Αμερική ή Αγγλία. Έχουν δει μάλλον πως αγοράζουμε online και τρέχουν!!! Έχετε και σεις την ίδια αίσθηση?

Δημοσ.

Και είναι απόλυτα λογικό γιατί δεν υπάρχει ζήτηση...βασικά νομίζω ότι είμαστε από τις μοναδικές χώρες που έχουμε internet καφέ με όλα τα διαθέσιμα games....

Δημοσ.

Ζήτηση υπάρχει αλλά οι αγορές γίνονται απ'έξω. Πλέον μόνο τα collectors αγοράζω από Ελλάδα και αυτά συνήθως αφορούν κάποιο mmo (και δεν μπορώ να περιμένω).

Δημοσ.

για τις τιμές δεν ευθύνονται οι καταστηματάρχες αλλά οι εταιρίες διανομής παιχνιδιών.βέβαια δεν γνωρίζω σε τι τιμές προμηθεύονται τα games,μπορεί και αυτές να τα προμηθεύονται ακριβά από το εξωτερικό αλλά το σίγουρο είναι ότι το εκάστοτε μαγαζί έχει κέρδος απο 5-8 ευρώ για κάθε τίτλο που πουλάει.αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχει γεμίσει η αγορά από αμερικάνικους τίτλους(ΝΤSC)....

Δημοσ.

και εγώ έχω παρατηρήσει μείωση και έχω πετύχει περιπτώσεις που στην Ελλάδα είναι φτηνότερα!

νομίζω οι διανομείς έχουν αντιληφθεί ότι δεν βγαίνουν πλέον λεφτά για ένα αυτοκόλλητο της εταιρείας διανομής στη συσκευασία και μια φωτοτυπία με ελληνικές οδηγίες...

Δημοσ.

Οι Έλληνες καταστηματάρχες δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα ξένα καταστήματα. Ένα απλό παράδειγμα. Είχα κάνει προπαραγγελία για το gt prologue από το play.com το οποίο τελικά μου απεστάλη μια ημέρα μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Γι' αυτήν ακριβώς την καθυστέρηση μου προσέφερε μια έκπτωση τριών λιρών σε ένα άλλο game που έχω προπαραγγείλει. Δεν μιλάμε για κανένα τρελό ποσό, αλλά αυτό δείχνει αν μη τι άλλο την στάση που έχει ως εταιρία απέναντι στους πελάτες της. Και δέκα μέρες να καθυστερούσε να μου το στείλει....σιγά μην παραπονιόμουν. Το prologue στο Πλαίσιο κοστίζει 40 ευρώ χωρίς μεταφορικά ενώ από το play έρχεται με 27.99....Και 12 ευρώ για κάποιον που δουλεύει και δεν τα βρίσκει στο δρόμο είναι πολλά λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...