jimmysnn_17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ποιο βιβλίο να κατεβάσω για τη γλώσσα c και από που? Έχω διαβάσει ήδη το "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό" του Ν. Μισυρλή. Οπότε θέλω κάτι πιο προχωρημένο.(Στα ελληνικά κατά προτίμηση)!!!!
bokarinho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ρε φίλε τι είπες τώρα; Ποιανού βιβλίο έχεις διαβάσεις; Πωωωωωωωω τι μου θύμισες μην το ψάχνεις επικές εποχές. Ο άνθρωπος αυτός είχε πει τις απίστευτες ατάκες μιας και ήταν καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο και δυστυχώς στον προγραμματισμό που ποτέ δεν έμαθα από αυτόν και το βιβλίο του πίστεψε με. Ατάκες τρελές ο τύπος δεν περιγράφεται και από προγραμματισμό black midnights. Αυτό το βιβλίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει πουθενά είναι ένα virus κατά του πρόγραμματισμού σε C. Πες μου ότι το έχεις αγοράσει κιόλας;
3c0r1z Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245750 Υπάρχει και στα ελλήνικα το βιβλίο του Κernighan και Richie απο τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Απο που μπορείς να κατεβάσεις δεν μπορώ να σου πω γιατί θα το διαγράψει κάποιος admin όπως έκανε και στο προηγούμενο post.
ptomahawk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Απλώς για του Richie και Kerninghan καλύτερα αν είσαι τελείως πρωτάρης με την C να ξέρεις ότι θα δυσκολευτείς, καθώς είναι ένα βιβλίο που σε βοηθάει αν έχεις κάποια μικρή εξοικίωση με τη γλώσσα αλλιώς θα χαθείς(ειδικά στην ελληνική έκδοση). Αν έχεις κάποιο βαθμό εξοικίωσης τότε αυτή η βίβλος θα σου είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία.
jimmysnn_17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ρε φίλε τι είπες τώρα; Ποιανού βιβλίο έχεις διαβάσεις; Πωωωωωωωω τι μου θύμισες μην το ψάχνεις επικές εποχές. Ο άνθρωπος αυτός είχε πει τις απίστευτες ατάκες μιας και ήταν καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο και δυστυχώς στον προγραμματισμό που ποτέ δεν έμαθα από αυτόν και το βιβλίο του πίστεψε με. Ατάκες τρελές ο τύπος δεν περιγράφεται και από προγραμματισμό black midnights. Αυτό το βιβλίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει πουθενά είναι ένα virus κατά του πρόγραμματισμού σε C. Πες μου ότι το έχεις αγοράσει κιόλας; Στο πανεπιστήμιο το διδάσκουν.... μια πολυ μικρή γνώση δίνει.
Directx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πέρα από την βίβλο των K&R, προτείνω το "Εισαγωγή στην Γλώσσα C" του Κωνσταντίνου Λιβαδά. Κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα από τα πιο συνοπτικά και ευκολονόητα βιβλία που έχω συναντήσει ποτέ. Αν το βρεις πουθενά (έχω την έκδοση του 1992) αξίζει τον κόπο να το ξεφυλλίσεις.
jimmysnn_17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πέρα από την βίβλο των K&R, προτείνω το "Εισαγωγή στην Γλώσσα C" του Κωνσταντίνου Λιβαδά. Κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα από τα πιο συνοπτικά και ευκολονόητα βιβλία που έχω συναντήσει ποτέ. Αν το βρεις πουθενά (έχω την έκδοση του 1992) αξίζει τον κόπο να το ξεφυλλίσεις. που μπορώ να το κατεβάσω?
Directx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δεν έχω ιδέα. Το 1992 κυκλοφορούσε από τις εκδόσεις IF-THEN-ELSE, αν αποφασίσεις να το ψάξεις σε κανένα βιβλιοπωλείο.
elis88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Έγω το έχω " THE C PROGRAMMING LANGUAGE" από BRIAN W. KERNIGHAN & DENIS M.RITCHIE. Άλλα είναι στα αγγλικά. Μου φένεται αρκετά καλό βιβλιαράκι και το έχω ε e-book. Αν το θέλεις στείλε μου ενα pm.
bolec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Στο ΤΕΙ δουλεύουμε με τη "C για μηχανικούς" απ΄τις εκδόσεις Τζιόλα, ριξτου μια ματια, είναι αρκετά αξιόλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.