Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις 2008

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδής,πάτε όλοι για πολυτεχνείο,ιατρική και νομική ε ?

Μηχανικοί διαστημικών αεροσκαφών.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι πηγαινα για Μηχανικος Αεροσκαφων αλλα μαλλον δεν το πιανω:mad:

Γ@#$%μενα Μαθηματικα, 6 χρονια διαβασμα, στραφι σε 3 ωρες :-(

18200 δεν θα φτασουν :-(

Δημοσ.

Βρε συ μπορεί να πέσουν οι βάσεις αρκετά σε αυτήν την σχολή, ίσως μπορεί να μην έχει και πολύ ζήτηση και να παίρνει μαθητές με μικρότερη βαθμολογία ;) Μην απογοητεύεσαι ... Εξάλλου υπάρχουν τόσες άλλες καλές σχολές στα 18+ :-)

Δημοσ.

Πολύ καλές σχολές είναι και οι Ε.Π.Ε(εκμετάλλευση πατρικού εισοδήματος), Ελεοχρωματιστής πυραύλων, Ψυχολογία πετρομάτων.

Δημοσ.
Βρε συ μπορεί να πέσουν οι βάσεις αρκετά σε αυτήν την σχολή, ίσως μπορεί να μην έχει και πολύ ζήτηση και να παίρνει μαθητές με μικρότερη βαθμολογία ;) Μην απογοητεύεσαι ... Εξάλλου υπάρχουν τόσες άλλες καλές σχολές στα 18+ :-)

Τhnx ρε συ:-) Μακάρι να γινει έτσι...

Απλά όταν σκεφτομαι ότι πιθανον να μείνω εκτος της σχολης που για τοσο καιρο προσπαθούσα επειδή δεν έτυχε να παρατηρησω αυτη την γ@μημενη αποδειξη στο βιβλιο(που στο κατω κατω ουτε καν αποδειξη δεν ηταν), πραγματικα σκεφτομαι ποσο ηλιθιο ειναι το λυνεις το φετινο 4ο θεμα και να μην γραφεις την γ@μοαποδειξη....

Σου ευχομαι οτι καλυτερο και καλα αποτελεσματα!:-)

Τελοσπαντων, παμε γερα για αυριο, τελευταιο μαθημα για καποιους απο εμας.B)

Δημοσ.

κανένα προγραμματάκι να υπολογίζει τα μόρια έχει κανεις?

η κανένα EXCEL?

Δημοσ.

Eύκολα και τα σημερινά,αν και απ'ότι κατάλαβα αρκετοί πρέπει να μπέρδεψαν τις μεθόδους και τεχνικές σχεδίασης των αλγορίθμων στο Β1.

Άντε,καλά αποτελέσματα παίδες!

Δημοσ.

Ναι σήμερα έγραψα 97 ;) Έχασα ένα Σωστό-Λάθος, και ένα στην αντιστοίχηση ... :P Δίκιο έχεις Βασίλη, πολύς κόσμος μπερδεύτηκε και έγραψε ότι να 'ναι σε αυτό το ερώτημα ... Πάντως ρε γαμώτο το 100 μοιάζει μακρινό ... όλα στην εντέλεια μου φαίνεται αρκετά δύσκολο ... Anyway, άντε παιδιά όσοι τελειώσατε καλή ξεκούραση, και θα συνεχίσουμε να μιλάμε στις ενδοσχολικές :P ... :-D Εγώ φεύγω σε λίγο για διάβασμα Οικονομίας B)

Δημοσ.

ναι και εγώ ένα σ-λ έχασα...(το πρώτο). πιο δύσκολο το 3ο θέμα παρά το τέταρτο...επίτηδες βάζουν τέτοια σλ με 1-2 μόρια για να μην γράφεις 100...βλ φυσική.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα μαθ. κατ., το πρόβλημα έταν στην πρώτη ερώτηση με την παραγώγιση της συνάρτησης ln(abs(x))? Δεν θυμάμαι πού είναι στο βιβλίο, έχουν περάσει και μερικά χρονάκια από τότε που τα έκανα, αλλά δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα δύσκολο. Δηλαδή συγγνώμη, αλλά μόνο και μόνο τον ορισμό να ξέρεις του πότε μια συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη σε ένα σημείο, δεν μπορείς να κάτσεις λίγο να το πεδέψεις και να βγει? Δηλαδή δεν γράψατε τίποτα? Κενό το αφήσατε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...