ellilili Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ούφ! Έχω αγχωθεί τώρα... Απο μόρια υπολογίζω γύρω στις 17.000-17.500
deminho11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ούφ! Έχω αγχωθεί τώρα...Απο μόρια υπολογίζω γύρω στις 17.000-17.500 Αμα βγαλεις τόσα μόρια θα χαραμιστείς αν πας μαθηματικό ρε συ...
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ρε φίλε ξέρω παιδί που λατρεύει τα μαθηματικά και έβγαλε και αυτός κοντά στο 17.000 στις πανελλήνιες.Δε νομίζω να χαραμίζεται...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το Θεμα ειναι να περασεις εκει που θελεις ασχετως μοριων. Αν σε ευχαριστει το τμημα που θα επιλεξεις και εχεις διαθεση για διαβασμα αλλά παραλληλα αγαπας αυτο που κανεις τοτε η επαγγελματικη επιτυχια θα ερθει. Το μεγαλυτερο προβλημα στην παιδεια μας δεν ειναι τα σχολεια ή το συστημα αλλά ο ανυπαρκτος επαγγελματικος προσανατολισμος! Ελαχιστοι σπουδαζουν αυτό που θελουν και ελαχιστοι γνωριζουν τι σπουδαζουν και τι επαγγελμα θα τους οδηγησει να κανουν η σχολη που "τυχαια" επελεξαν.
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το Θεμα ειναι να περασεις εκει που θελεις ασχετως μοριων. Αν σε ευχαριστει το τμημα που θα επιλεξεις και εχεις διαθεση για διαβασμα αλλά παραλληλα αγαπας αυτο που κανεις τοτε η επαγγελματικη επιτυχια θα ερθει. Το μεγαλυτερο προβλημα στην παιδεια μας δεν ειναι τα σχολεια ή το συστημα αλλά ο ανυπαρκτος επαγγελματικος προσανατολισμος! Ελαχιστοι σπουδαζουν αυτό που θελουν και ελαχιστοι γνωριζουν τι σπουδαζουν και τι επαγγελμα θα τους οδηγησει να κανουν η σχολη που "τυχαια" επελεξαν. Πες τα,υπάρχουν παιδιά που δε γνωρίζουν πόσα και ποια μαθήματα δίνουν πανελλήνιες,που δε γνωρίζουν πόσο μετράει ο προφορικός βαθμός στο τέλος και άλλα τέτοια.Εδώ θα μου πεις,δεν τα ξέρουν οι ίδιοι οι δάσκαλοι...τους ρωτάς και δε ξέρουν τι να σου πούνε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης επαγγελματικού προσανατολισμού είναι ο κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής της τεχνολογικής κατεύθυνσης.Ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξη του και έτσι δε δηλώνει κανένας και δε δημιουργούνται τμήματα σε κανένα σχολείο(τουλάχιστον όσα γνωρίζω εγώ).Αν ξέρετε μαθητή της Γ Λυκείου,που να είναι στον κύκλο αυτό φέρτε τον,είναι για Γκίνες.
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν θέλω να γίνω καθηγήτρια ούτε να ασχοληθώ με στατιστική...Θέλω να ασχοληθώ με αστρονομία... κι εγω ετσι ξεκινησα..... εφτασα πολυτεχνειο και τριτο ετος που μπορω να παρω ειδικοτητα φυσικου και αρα θα εχει και καποιο περασμα σε αστροφυσικη δεν θα την παρω..... αλλιως τα φανταζομαστε πριν τα δουμε και μετα τρως το παλουκι και λες εγω αυτη την μαλακια την διαλεξα; να το ξερεις οτι ειναι πολυ θεωρητικες σπουδες της αστρονομιας. δεν εχουν εργαστηρια στυλ ασπρη μπλουζιτσα. ΥΓ φυσικος μηχανικος εδω που ειμαι ειναι σαν να λεμε εφαρμοσμενα μαθηματικα και φυσικες επιστημες αν εχω καταλαβει καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.