KalEL Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Παιδια ξερει κανεισ τι παιζει με το 10%;Ισχυει ακομα;Εγω που ειχα βγαλει 12,5 υπαρχει πιθανοτητα να περασω σε καμια σχολη?Καλη επιτυχια σε ολους κ δεν χρειαζεαι κ πολυ αγχος χαλαρα που λεμε και στη Σαλονικα... Ναι ισχύει... Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορείς να δηλώσεις μηχανογραφικό με τις βάσεις του 10% που, χωρίς να θέλω να σε απελπίσω, με 12,5 δύσκολα να μπεις σε κάτι έστω μέτριο. Οι βάσεις ανεβαίνουν τρελά με το 10%. Δες στο ypepth.gr για να καταλάβεις για τι ανόδους μιλάμε! Δεν δήλωσες με το 90% την πρώτη χρονιά που έδωσες? Θα είχες περάσει κάπου τουλάχιστον...
marg22 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ναι ισχύει... Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορείς να δηλώσεις μηχανογραφικό με τις βάσεις του 10% που, χωρίς να θέλω να σε απελπίσω, με 12,5 δύσκολα να μπεις σε κάτι έστω μέτριο. Οι βάσεις ανεβαίνουν τρελά με το 10%. Δες στο ypepth.gr για να καταλάβεις για τι ανόδους μιλάμε! Δεν δήλωσες με το 90% την πρώτη χρονιά που έδωσες? Θα είχες περάσει κάπου τουλάχιστον... ναι περασα σε σχολη που μου αρεσε και αρκετα μαλιστα,αλλα τελιωσα φετος και θελω απλα ενα δευτερο πτυχιο.τις εχω δει τις βασεις αλλα ειλπιζα οτι υπερχει καποιο διαφορετικο συστημα υπολογισμου τους...σ' ευχαριστω παντως
clevercitizen Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δώσε κατατακτήριες στη σχολή που σε ενδιαφέρει για το 1ο ή 3ο εξάμηνο.
Filos19 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αυτό με το 1ο ή 3ο εξάμηνο που λες για εξήγησε λίγο. Έχει κανείς δυνατότητα να διαλέξει?? Ή πάει ανάλογα με το βαθμό στις κατατακτήριες?
marg22 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ναι σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ υσκολο να περασεις ετσι σε σχολη-μακαρι να κανω λαθος-γιατι εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ μεσον...παντως αν ξερει καποιος λεπτομεριες ας μας ενημερωσει.Προσωπικα σκεφτομαι για νομικη-αν κ πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να μπεις-η κανα παιδαγωγικο η ψυχολογια η κινηματογραφου.
Filos19 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Έχω άλλη μία ερώτηση. Για να περάσεις σε μια σχολή με το 10% παίζει ρόλο και από ποια κατεύθυνση τελείωσες το λύκειο? Δηλαδή πχ αν εγώ έβγαζα 19.000 μόρια στο 5ο πεδίο και θέλω να πιάσω μια σχολή που έχει 18.000 στο τέταρτο μπορώ? Με δεδομένο ότι με βάση την βαθμολογία μου στο τέταρτο πχ είχα 17.800 μόρια.
red7genius Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Έχω άλλη μία ερώτηση.Για να περάσεις σε μια σχολή με το 10% παίζει ρόλο και από ποια κατεύθυνση τελείωσες το λύκειο? Δηλαδή πχ αν εγώ έβγαζα 19.000 μόρια στο 5ο πεδίο και θέλω να πιάσω μια σχολή που έχει 18.000 στο τέταρτο μπορώ? Με δεδομένο ότι με βάση την βαθμολογία μου στο τέταρτο πχ είχα 17.800 μόρια. Οχι...Πανε αναλογα με τα μορια που ειχες σε καθε πεδιο ξεχωριστα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 καλή τύχη και από μένα
frenzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 καταδίκασες ένα ολόκληρο thread σε άνεργους ταξιτζήδες
slipknot Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 καταδίκασες ένα ολόκληρο thread σε άνεργους ταξιτζήδες Μιλάμε πάντα για την φετινή φουρνιά ! Εμάς που δίνουμε του χρόνου αφήστε μας στον καημό μας !
Daimon Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πιστεύω πως αρκετή από εδώ πηγαίνουν τρίτη λυκείου και θα δώσουν εξέτασης, για αυτό άνοιξα και το θέμα. Τι πιστεύετε, θα είναι "εύκολα" τα θέματα τα φετινά? Επειδή τα περσινά, σε σχέση να τα προηγούμενα, ήταν εύκολα, πολύ εύκολα Κανένα σκονάκι θα κάνετε? Που σκοπεύετε να περάσετε? καλή επιτυχία σόλους
tsakonas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πιστεύω πως αρκετή από εδώ πηγαίνουν τρίτη λυκείου και θα δώσουν εξέτασης, για αυτό άνοιξα και το θέμα. Τι πιστεύετε, θα είναι "εύκολα" τα θέματα τα φετινά? Επειδή τα περσινά, σε σχέση να τα προηγούμενα, ήταν εύκολα, πολύ εύκολα Κανένα σκονάκι θα κάνετε? Που σκοπεύετε να περάσετε? καλή επιτυχία σόλους Κοπηκες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.