Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις 2008

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεισ τι παιζει με το 10%;Ισχυει ακομα;Εγω που ειχα βγαλει 12,5 υπαρχει πιθανοτητα να περασω σε καμια σχολη?

Καλη επιτυχια σε ολους κ δεν χρειαζεαι κ πολυ αγχος χαλαρα που λεμε και στη Σαλονικα...

Ναι ισχύει... Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορείς να δηλώσεις μηχανογραφικό με τις βάσεις του 10% που, χωρίς να θέλω να σε απελπίσω, με 12,5 δύσκολα να μπεις σε κάτι έστω μέτριο. Οι βάσεις ανεβαίνουν τρελά με το 10%. Δες στο ypepth.gr για να καταλάβεις για τι ανόδους μιλάμε! :rolleyes: Δεν δήλωσες με το 90% την πρώτη χρονιά που έδωσες? Θα είχες περάσει κάπου τουλάχιστον...:X

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ισχύει... Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορείς να δηλώσεις μηχανογραφικό με τις βάσεις του 10% που, χωρίς να θέλω να σε απελπίσω, με 12,5 δύσκολα να μπεις σε κάτι έστω μέτριο. Οι βάσεις ανεβαίνουν τρελά με το 10%. Δες στο ypepth.gr για να καταλάβεις για τι ανόδους μιλάμε! :rolleyes: Δεν δήλωσες με το 90% την πρώτη χρονιά που έδωσες? Θα είχες περάσει κάπου τουλάχιστον...:X

ναι περασα σε σχολη που μου αρεσε και αρκετα μαλιστα,αλλα τελιωσα φετος και θελω απλα ενα δευτερο πτυχιο.τις εχω δει τις βασεις αλλα ειλπιζα οτι υπερχει καποιο διαφορετικο συστημα υπολογισμου τους...σ' ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Αυτό με το 1ο ή 3ο εξάμηνο που λες για εξήγησε λίγο.

Έχει κανείς δυνατότητα να διαλέξει??

Ή πάει ανάλογα με το βαθμό στις κατατακτήριες?

Δημοσ.

ναι σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ υσκολο να περασεις ετσι σε σχολη-μακαρι να κανω λαθος-γιατι εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ μεσον...παντως αν ξερει καποιος λεπτομεριες ας μας ενημερωσει.Προσωπικα σκεφτομαι για νομικη-αν κ πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να μπεις-η κανα παιδαγωγικο η ψυχολογια η κινηματογραφου.

Δημοσ.

Έχω άλλη μία ερώτηση.

Για να περάσεις σε μια σχολή με το 10% παίζει ρόλο και από ποια κατεύθυνση τελείωσες το λύκειο?

Δηλαδή πχ αν εγώ έβγαζα 19.000 μόρια στο 5ο πεδίο και θέλω να πιάσω μια σχολή που έχει 18.000 στο τέταρτο μπορώ?

Με δεδομένο ότι με βάση την βαθμολογία μου στο τέταρτο πχ είχα 17.800 μόρια.

Δημοσ.
Έχω άλλη μία ερώτηση.

Για να περάσεις σε μια σχολή με το 10% παίζει ρόλο και από ποια κατεύθυνση τελείωσες το λύκειο?

Δηλαδή πχ αν εγώ έβγαζα 19.000 μόρια στο 5ο πεδίο και θέλω να πιάσω μια σχολή που έχει 18.000 στο τέταρτο μπορώ?

Με δεδομένο ότι με βάση την βαθμολογία μου στο τέταρτο πχ είχα 17.800 μόρια.

Οχι...Πανε αναλογα με τα μορια που ειχες σε καθε πεδιο ξεχωριστα

Δημοσ.
καταδίκασες ένα ολόκληρο thread σε άνεργους ταξιτζήδες

Μιλάμε πάντα για την φετινή φουρνιά ! Εμάς που δίνουμε του χρόνου αφήστε μας στον καημό μας !

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιστεύω πως αρκετή από εδώ πηγαίνουν τρίτη λυκείου και θα δώσουν εξέτασης, για αυτό άνοιξα και το θέμα.

Τι πιστεύετε, θα είναι "εύκολα" τα θέματα τα φετινά? Επειδή τα περσινά, σε σχέση να τα προηγούμενα, ήταν εύκολα, πολύ εύκολα

Κανένα σκονάκι θα κάνετε? :P

Που σκοπεύετε να περάσετε?

καλή επιτυχία σόλους

Δημοσ.
Πιστεύω πως αρκετή από εδώ πηγαίνουν τρίτη λυκείου και θα δώσουν εξέτασης, για αυτό άνοιξα και το θέμα.

Τι πιστεύετε, θα είναι "εύκολα" τα θέματα τα φετινά? Επειδή τα περσινά, σε σχέση να τα προηγούμενα, ήταν εύκολα, πολύ εύκολα

Κανένα σκονάκι θα κάνετε? :P

Που σκοπεύετε να περάσετε?

καλή επιτυχία σόλους

Κοπηκες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...