Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι με μια 6600 ενός φίλου προσωρινά... Όλο το υπόλοιπο pc είναι καινούριο.. Δεν είμαι ο τρομερός gamer αλλά θέλω να πάρω μια καλί καρτούλα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα... Να περιμένω ή να πάρω μια 9800 GTX να τελειώνει η υπόθεση... Πότε θα είναι στην αγορά οι καινούριες?

Δημοσ.
Ρε παιδιά είμαι με μια 6600 ενός φίλου προσωρινά... Όλο το υπόλοιπο pc είναι καινούριο.. Δεν είμαι ο τρομερός gamer αλλά θέλω να πάρω μια καλί καρτούλα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα... Να περιμένω ή να πάρω μια 9800 GTX να τελειώνει η υπόθεση... Πότε θα είναι στην αγορά οι καινούριες?

Τι έγινε ρε Steven ακόμα να την φτιάξουν την 9800GTX; Τι σου είπαν; Αφού έφτασες ως εδω, περίμενε τις καινούργιες τώρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα benchmarks είναι fake...(τα είχε δώσει και ο pappous_soulis σε προηγούμενο post)

γιατί?

υποτίθεται έχουν τα games στα highest possible settings (άρα και το Crysis) σε ανάλυση 2048χ1536 με 4Χ ΑΑ και 16Χ ΑF...

υπό αυτές τις συνθήκες ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγάζουν αυτά τα frames που λένε ότι βγάζουν οι 8800GT/8800GTS...

http://www.techreport.com/articles.x/14524/9

Δημοσ.

Αύριο? Πάντως τα μαγαζιά εδώ δε έχουν τίποτα... Οι καινούριες ATI πότε? 500 είναι πολλά για εμένα... Μάλλον για την GTX 260 θα πάω αν είναι καλύτερη και φτηνότερη από αυτές της ATI...

• Moderators
Δημοσ.

Οντως ρε σεις αυριο δεν ειναι η ημερομηνια που θα βγουνε?

Κι ομως πουθενα δε τις βλεπω...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι καλα και τις προαλλες ''ρε μαγκα'' ειχαν προσθεσει την Ultra 120 extreme κυριακατικα και την παρειγγειλα και την ιδια μερα το απογευμα δεν υπηρχε στο site...

Ααα ωραια EddieObscurant να δουμε τιμουλες...

Δημοσ.
Ναι καλα και τις προαλλες ''ρε μαγκα'' ειχαν προσθεσει την Ultra 120 extreme κυριακατικα και την παρειγγειλα και την ιδια μερα το απογευμα δεν υπηρχε στο site...

Δεν εννοουσα να την παραγγειλεις αλλα να την παρεις απο το μαγαζι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...