Προς το περιεχόμενο

Excel: Η VLOOKUP δεν επιστρέφει τιμες :S

sougiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρχείο με πολλά φύλλα εργασίας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι. Στο φύλλο "RAW" να βάζω κάποια νούμερα και μετά στο φύλλο MASTER να ψάχνει να βρει τι τιμή έχει το κάθε αντικείμενο και να την επιστρέφει. Στις εικόνες MASTER και RAW θα δείτε αντίστοιχα πως είναι σχεδιασμένο και αλλά και πως είναι γραμμένη η φόρμουλα. Μπορεί κανεις να καταλάβει αν έχει κάποιο λάθος στη σύνταξη?? Το φορματ των κελιών είναι αριθμοι.

MASTER.zip

RAW.zip

Δημοσ.

η isnumber μαλλον σου δημιουργει πρόβλημα. αφου οι κωδικοι σου δεν ειναι όλοι αριθμοί, γιατι την έβαλες. Δοκίμασες χωρίς?

Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετές ώρες που το κοιτούσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι κάνω λάθος δοκίμασα να κάνω και κάτι άλλο.

Αυτό που έκανα ήταν: Αλλαξα τις διαστάσεις του πίνακα από Α4:C600 σε Β4:C600 και αντί να επιστρέφει την τιμή από την τρίτη στήλη να επιστρέφει πλέον από τη δευτερη (που είναι η ίδια αφού ο πίνακας ορίστικε κατά μια στήλη μικρότερος)

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δουλευει.

Ευχαριστώ πάντω όσους κάνανε τον κόπο να απαντήσουν αλλά και να το διαβάσουν

Δημοσ.
Δεν μπορω να ακούσω ράδιο μέσω Internet γιατί έχει μάλλον πρόβλημα το windows media player.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?

Αυτο τι σχεση εχει με το θεμα που συζηταμε?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Δεν μπορω να ακούσω ράδιο μέσω Internet γιατί έχει μάλλον πρόβλημα το windows media player.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?

έψαχνα λύση σε ένα πρόβλημα του excel που εχω, και έπεσα πάνω στο παραπάνω θεικό μήνυμα....

ΒΑΛΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και εδώ, να γεμίσει θετικές ψήφους!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...