sougiannis Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έχω ένα αρχείο με πολλά φύλλα εργασίας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι. Στο φύλλο "RAW" να βάζω κάποια νούμερα και μετά στο φύλλο MASTER να ψάχνει να βρει τι τιμή έχει το κάθε αντικείμενο και να την επιστρέφει. Στις εικόνες MASTER και RAW θα δείτε αντίστοιχα πως είναι σχεδιασμένο και αλλά και πως είναι γραμμένη η φόρμουλα. Μπορεί κανεις να καταλάβει αν έχει κάποιο λάθος στη σύνταξη?? Το φορματ των κελιών είναι αριθμοι. MASTER.zip RAW.zip
smerliao Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 η isnumber μαλλον σου δημιουργει πρόβλημα. αφου οι κωδικοι σου δεν ειναι όλοι αριθμοί, γιατι την έβαλες. Δοκίμασες χωρίς?
sougiannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Το έχω δοκιμάσει αλλά βγάζει N/A (δες την εικόνα) το isnumber έβαλα γιατί αυτή η εντολή ελέγχεις για αριθμητική τιμή MASTER no isnumber.zip
sougiannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τελικά μετά από αρκετές ώρες που το κοιτούσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι κάνω λάθος δοκίμασα να κάνω και κάτι άλλο. Αυτό που έκανα ήταν: Αλλαξα τις διαστάσεις του πίνακα από Α4:C600 σε Β4:C600 και αντί να επιστρέφει την τιμή από την τρίτη στήλη να επιστρέφει πλέον από τη δευτερη (που είναι η ίδια αφού ο πίνακας ορίστικε κατά μια στήλη μικρότερος) Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δουλευει. Ευχαριστώ πάντω όσους κάνανε τον κόπο να απαντήσουν αλλά και να το διαβάσουν
konstantinos-- Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δεν μπορω να ακούσω ράδιο μέσω Internet γιατί έχει μάλλον πρόβλημα το windows media player.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?
sougiannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δεν μπορω να ακούσω ράδιο μέσω Internet γιατί έχει μάλλον πρόβλημα το windows media player.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Αυτο τι σχεση εχει με το θεμα που συζηταμε?
antreaslam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δεν μπορω να ακούσω ράδιο μέσω Internet γιατί έχει μάλλον πρόβλημα το windows media player.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει? έψαχνα λύση σε ένα πρόβλημα του excel που εχω, και έπεσα πάνω στο παραπάνω θεικό μήνυμα.... ΒΑΛΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και εδώ, να γεμίσει θετικές ψήφους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.